Orijinalini görmek için tıklayınız : Renk körlüğünden dolayı sağlık raporu alamadım
Arkadaşlar Fabrikadan forklift ehliyeti almak için sağlık raporu istediler. Ben de gittim sağlık ocağına, orada benim aile hekimi yerine vekalet eden gıcık bir abla bilgisayar ekranından bana rakamlar gösterdi ben de okuyamadım. Bu yüzden göz dr gitmemi söyledi. Ben de bunun üzerine netten bakındım kendi tespitim tamı tamına renk körüyüm :) ama normalde renkleri görmede sıkıntım yok yazıları okumamda da problem yok, yarın da devlete göz dr gidecem de şimdi bana bunlar gözden sağlam raporu vermeme gibi bir durum var mı? Varsa benim ehliyete etkisi olur mu olursa bu duruma itiraz edebilme gibi bir hakkım var mı?
Aslında benim dr beklesem ayın 18 inde sağlam raporu alırım ama bunu bana daha önce bir iş yeri hekimi de söylemişti kaale almadım şimdi bir gidip gözükeyim diyorum. siz ne dersiniz???
Ziyaretçi78
06/08/2014, 23:56
Vay kör vay ne ayaksın olm puhahaha
H.KURU Saygılarımla
hade len senden iyi görürüm ben ama renklerle aram yok :D
Ziyaretçi78
06/08/2014, 23:59
hade len senden iyi görürüm ben ama renklerle aram yok :D
Belli belli ulan sağlık ocağında bile vermemişler raporu sen gitte el arabası sür artık puhahahaha
H.KURU Saygılarımla
renk körleriyle,tek gözü görmeyenlere ehliyet veriliyo artık diye biliyorum ama forklift ehliyetinde durum farklı olabilir
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Belli belli ulan sağlık ocağında bile vermemişler raporu sen gitte el arabası sür artık puhahahaha
H.KURU Saygılarımla
yok benim çocuğun arabalarıyla oynıycam artık :D
konumu kaynatma birader efkarlıyız burda :D
renk körleriyle,tek gözü görmeyenlere ehliyet veriliyo artık diye biliyorum ama forklift ehliyetinde durum farklı olabilir
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Abi o uyuz dr başından atsın beni diye öyle yaptı zaten de ben normalde renkleri görebiliyorum ama o yazıları okuyamadığımdan renk körüymüşüm nasıl oluyorsa artık yarın öğrenecez de başına gelen var mı daha önce bilgi almak istedim :)
Onları okumak için,nasıl diyim "hani önceden gazetelerde şaşı bak şaşır tarzı resimler oluyodu ya""
Hani 3 boyutlu resim muhabbeti.onlara bak biraz netten ,görmeye çalış.doktorda da kesin görürsün zaten
iPhone 'dan Gönderildi...
Onları okumak için,nasıl diyim "hani önceden gazetelerde şaşı bak şaşır tarzı resimler oluyodu ya""
Hani 3 boyutlu resim muhabbeti.onlara bak biraz netten ,görmeye çalış.doktorda da kesin görürsün zaten
iPhone 'dan Gönderildi...
Dediğini yaptım ama gözlerim yoruluyor ve baş ağrısı yapıyor ama sonuç olarak tam netice yok :(
abi renk körlerine forklift için bilmem ama normal ehliyette sorun yok.Tek gözü protez olan arkadaşım var bir raporla sanırım ehliyeti var emin değilim.
Raporu aldım bugün. Sabah devlete göze gittim dr dedi bunum tedavisi vs yok bunun için neden bize gönderiyor, gönderiyorsa da yazı neden vermiyor. Bana bir kağıda birşeyler yazıp verdi sonra sağlık pcağındaki dr gittim söylendim biraz raporu yazıp verdi.
RickpieroneiL
07/08/2014, 16:20
Yalnız değilmişim meğer.
Geçmiş olsun hocam aldıysan sıkıntı yok.
Yalnız değilmişim meğer.
Geçmiş olsun hocam aldıysan sıkıntı yok.
Yok yqlnoz değiliz dünya erkek nüfusunun % 20 si bizimle :D
Ziyaretçi78
07/08/2014, 20:40
Körler sağırlar birbirini ağırlar oldun halilim
H.KURU Saygılarımla
Körler sağırlar birbirini ağırlar oldun halilim
H.KURU Saygılarımla
canın çektiyse gel seni de ağırlayalım :)
Ziyaretçi78
08/08/2014, 09:58
canın çektiyse gel seni de ağırlayalım :)
Olm gözümden düştün yav sus daha renkleri bilmiyon ahahahah
H.KURU Saygılarımla