PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 Bravo 1,6 Multijet + Skydome + Cruise Control + 4 Yıl Garanti

mashart
04/08/2014, 15:08
Arkadaslar merhaba,

Gerek bu forumdan gerekse bravo forumdan edindiğim bilgiler ile gözüm gibi baktığım aracımı satılığa çıkardım. Hanımında kullanması için nasip olursa Sport Style+ DUOLOGIC alacağım.Gerekli açıklamaları ilanda detaylı bir sekilde yazdım. Araç gerçekten çiçek gibidir, fiyatini piyasasına bakarak elimden geldiği kadar makul yazdığımı düşünüyorum, yine de forumdan arkadaşlara küçük bir miktar pazarlık payım olacaktır.

https://image5.sahibinden.com/photos/24/44/40/big_174244440tf8.jpg

Aracımı 1 ay kadar önce satışa çıkardım, ciddi alıcılar da çıktı, fakat kendi aracım gibi temiz bir DUOLOGIC BRAVO bulamayınca satmayı biraz ertelemek zorunda kaldım. Şimdi eşimin de kullanabilmesi maksadıyla DUOLOGIC vites bir BRAVO almak için aracımı tekrar satışa çıkardım. Şunu söylemeden geçemeyeceğim BRAVO kullanmayan bilemez ama inanın bu aracın motor gücü ve torku ile otobanda Mercedes, BMW’ye kafa tutabiliyorsunuz.
Biraz uzun olacak ama satın alacak kişinin alacağı aracı iyice bilmesi, tatmin olması açısından enine boyuna araçla ilgili her şeyi aşağıda yazıyorum. Dürüstlüğümü ve Ciddiyetimi aşağıdaki yazılardan ve ekteki belgelerden anlayacağınızı umud ediyorum. Aracımı Ankara'da Öğretim Görevlisi meslektaşımdan 38,000 KM'de aldım. Plakası bayiden ilk alındığı günden bu yana hiç değişmemiştir, Ankara plakalıdır.
Aracın 1 TL dahi masrafı kesinlikle yoktur. Satın almaya niyetlenen arkadaş, test merkezleri olsun, yetkili servisler olsun kontroller sonrasında şu parçanın değişmesi gerekir derse o tutar vereceğiniz paradan düşülecektir. Aracıma sonuna kadar kefilim. Konya dışından gelecek arkadaşlar için araçta söylemediğim herhangi bir eksik çıkar aracı almaktan vazgeçerler ise yol parasını verir birde öğlen yemeği ikram eder otogara kadar yolcu ederim. Aracımı istediğiniz her yere göstertebilirsiniz, Konya içinde her yere getirebilirim.
Aracın hasar kaydı kesinlikle yoktur, isteyene Şase ve Motor no gönderirim.
Araç ilk sahibindeyken yalnızca “Sağ ön çamurluk” araç parkta dururken komşusunun dokunmasından dolayı KARTAŞ-ANKARA yetkili servisinde ücreti ödenerek değişmiştir. (Sigorta ve KASKO kullanılmamıştır) Servis kayıtları mevcuttur. Türkiye’de ki tüm FİAT servislerinden Şase numarası ile bunu confirme edebilirsiniz. Sağ ön çamurluk değişimi harici aracın hiçbir yerinde parça boya dahi yoktur.
Araç yetkili FIAT servisleri haricinde hiçbir yerde bakıma girmemiştir. Tüm bakım faturaları mevcuttur. (Satın alırken eski sahibinden de faturalarını aldım).
Araç şuan 69,000 KM olup 38,000 KM'den bu yana yalnızca görevim icabı KONYA-BEYŞEHİR arasında uzun yolda kullanılmıştır.
En son 60,000 KM'de tüm filtreler(Yağ, Mazot, Hava, Polen) motor yağını ve V-Kayışını değiştirttim. Ayrıca ön ve arka fren balataları da değiştirilmiştir. Yağ değişim aralığı 20,000 KM olmasına rağmen ben 15,000 KM'de değiştirtiririm. Kullandığım motor yağı Mobil1 5W30 ESP Formula tam sentetik yağdır. Servisin OPAR yağını kullanmam.
En son geçen hafta (Ramazan bayramına girmeden önceki hafta) aracın DEBİMETRE (Hava Akış Metresini) yetkili FIAT servisinde değiştirttim. Faturası mevcuttur. (300,00 TL)
Araçta her Dynamic Plus paketinde bulunmayan Cruise Control (Hız Sabitleyici) ve SKYDOME (Full Cam Tavan) mevcuttur. Ayrıca sonradan SPOILER taktırılmıstır. Ayrıca Blue&Me, 7.0 yazılımı ile mevcuttur, aktif kullanmaktayım.
Mayıs Ayında(19.05.2014 tarihinde ) 4 adet Continental ContiPremiumContact5 performans lastiği aldım. (750,00 TL)
Vizesi Mayıs ayında yapıldı, MAYIS 2016'ya kadar vizesi yoktur.
Araçta SONAX kaput koruma filmi, arka camlar "3" önler "2" numara cam filmi ile 1,5 sene çıkmayan SONAX boya koruma mevcuttur.
Aküsü yenidir.
Garantisi Haziran 2015'de bitecektir.
Aracın fabrika garantisi halen devam ettiği için garantiden bazı parçalarını da FIAT servislerinden değiştirttim.
Garantiden Değişen Parçalar :
1-) Ön ve Arka Fiat Logoları değişti. (İçlerine su alma problemi yüzünden.)
2-) Direksiyon Simidi ortasında bulunan FIAT logolu airbag kapağı komple değişti. (Üzerine basılınca kornanın zor çalması yüzünden değişti.)
3-) Ön iki far yenisi ile değişti. (Araç üzerinde şuan 2014 model pırıl pırıl çiziksiz, güneş yanıksız farlar mevcuttur. Değişme sebebi ise içlerinde lekeler oluşması yüzünden önce temizlediler geçmeyince de yenisi ile değiştirdiler.)
Yukarıda yazdığım her şey belgelidir, araçla ilgili her şeyi Türkiye’deki bütün FIAT servislerinden şase numarası ile confirme edebilirsiniz.
Saygilarimla

ILAN LINKI:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74244440/detay (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretim-gor-den%2Cuzatilmis4yilgaranti%2Cfullcamtavan%2Ccruise control-174244440/detay)

Saygilarimla,

Sonsuzluga
04/08/2014, 16:32
Hayırlı satışlar

RASKOLN
04/08/2014, 21:50
Temiz ve güzel..

byadrenalin
05/08/2014, 00:03
Param olsa kaçırmazdım :) Hayırlı satışlar.

emreilgin
05/08/2014, 01:53
çiçek gibi. puntomu satmış olsam talip olacagım bravo olurdu

SaLDo
05/08/2014, 02:21
İşte alınacak araç :) Hayırlı satışlar.

cdogu
05/08/2014, 07:03
Bomba gibi. Hayirli satislar :))

fotobelit
05/08/2014, 11:07
Hayırlı satışlar..

mashart
05/08/2014, 11:24
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, inanın otomatik vites ihtiyacim olmasa satılacak araç değil. Şuan için 3 ciddi müşteri var bekliyorum, daha iyileri sizlerin olur inş.

Misafir047
05/08/2014, 12:20
Kesinlikle kaçırılmaması gerekir almayan çok pişman olur.Hayırlı satışlar

mashart
07/08/2014, 12:49
Değerli arkadaşlar,
An itibariyle aracıma Blue&Me 8.0 Güncellemesini de yüklemiş bulunmaktayım.
Satın almak istediğim araç ilandan kalktı muhtemelen satıldı, bu yüzden moralim bozuk https://www.fiatbravotr.com/forum/images/smilies/upset.png Bu bakımdan son 2-3 gün daha aracı ilanda tutacagim satılmazsa vazgeçeceğim. Birkaç arkadaş 39,500, 40,000 TL, 40,500 TL gibi ciddi tekliflerde bulundu ama vermedim. Çünkü muadillerinin çok altında fiyat yazdım.
İlerleyen aylarda bir daha ilana çıkarsam 42,500 TL yazar 42,000 TL'den asagi vermeyeceğim. Ilgilenen arkadaşların bilgilerine sunarım.
Güncel..

Kadir00906
07/08/2014, 14:39
Hayırlı satışlar,araç muhteşem,çoğu arkadaşın dediği gibi imkan olsada kaçırılmasa bu araçlar.İnşallah değerini bilen birine satılır.

mashart
07/08/2014, 14:45
Hayırlı satışlar,araç muhteşem,çoğu arkadaşın dediği gibi imkan olsada kaçırılmasa bu araçlar.İnşallah değerini bilen birine satılır.

İnş. hocam. Valla bu paralara neredeyse punto satanlar var :)

Kadir00906
07/08/2014, 14:54
İnş. hocam. Valla bu paralara neredeyse punto satanlar var :)

Aynen, araba piyasası şuan çok uçuk Allah sonumuzu hayır etsin, son zamanlarda iyi ki arabam var ve iyiki araba arayışı içinde değilim diye dua ediyorum :)

mashart
09/08/2014, 14:53
Arkadaslar Ilan halen güncel,

Şaşırdım doğrusu 4 gün oldu böyle bir araç böyle makul bir fiyata hemen satılmadı, malum sitede 30 favori aldık ama birkaç kişi haricinde tık yok. Onlarda kredi basvurusu yaptı cevap bekliyorlarmış.
Gerçi fiyatı biraz insem satılılabilir di belki ama vatandas 35,36,37 hatta 40 bin tl'ye punto koymus ilana satarken, ben 69,000 KM'de 2011 model ,fabrika garantisi 1 sene daha devam edecek olan, DPF'li, Cruise Controllu, SKYDOME'lu, Continental sıfır lastik aldıgım uçak gibi dizel aracımı 41,000 TL'den asagı da vermek istemiyorum.

Sonuc olarak ilan halen güncel ve fiyatı asagi cekme düşüncem de yok punto ilanlarını gördükten sonra.

elbruz
09/08/2014, 15:22
Punto ilanları öyle de onlar keyfe keder koymuş satılmıyor önemli olan satılıyor mu o fiyata ona bakmak lazım...:)

FeaRLeSsHunTeR
09/08/2014, 16:16
o fiyata kesinlikle satarsın fiyatını yükselt cok rahat gider o araç maşallah hayırlı satışlar..

menesi
09/08/2014, 16:29
ABİ MAŞALLAH araba harika. bi kaç ay içersinde alıcam nasip olursa.şimdi alcak olsaydım senin arabayı alırdım muhtemelen..hayırlı satışlar...

mashart
09/08/2014, 16:44
o fiyata kesinlikle satarsın fiyatını yükselt cok rahat gider o araç maşallah hayırlı satışlar..

Birkaç gün daha aynı fiyattan bekleteceğim sonra yükseltmeyi düşünüyorum, iyi dileklerin için teşekkür ederim.

mashart
09/08/2014, 16:45
ABİ MAŞALLAH araba harika. bi kaç ay içersinde alıcam nasip olursa.şimdi alcak olsaydım senin arabayı alırdım muhtemelen..hayırlı satışlar...

Tesekkur ederim, belki satılmaz birkaç ay sonra sana satarız :)

evren iskent
09/08/2014, 21:56
İlanınızdaki ayrıntılar ve okurken her kelimesinde hissettiğim iyi niyetinize cevap kısa sürede gelecektir diye düşünüyorum. Şu an araç alıyor olsam Yüce Allah'tan sizin gibi bir satıcıyla karşılaşmayı dilerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Saygılarımla.

mashart
09/08/2014, 22:04
İlanınızdaki ayrıntılar ve okurken her kelimesinde hissettiğim iyi niyetinize cevap kısa sürede gelecektir diye düşünüyorum. Şu an araç alıyor olsam Yüce Allah'tan sizin gibi bir satıcıyla karşılaşmayı dilerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Saygılarımla.

Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Saygilarimla,

italyan__atesi16
12/08/2014, 16:16
ciddi alıcıların biride bendim ama malesef kredi onaylanmadığı için alışverişi gerçekleştiremedik:( kesinlikle kacırılmayacak bi arac alana hayırlı olsun

mashart
13/08/2014, 14:17
ciddi alıcıların biride bendim ama malesef kredi onaylanmadığı için alışverişi gerçekleştiremedik:( kesinlikle kacırılmayacak bi arac alana hayırlı olsun

Hayırlısı olsun hocam kısmet, ilan halen güncel

Misafir047
13/08/2014, 14:42
İnanamıyorum ya nasıl alan çıkmaz anlamıyorum kaçırılmaması gereken bir araba bence

mashart
13/08/2014, 15:09
İnanamıyorum ya nasıl alan çıkmaz anlamıyorum kaçırılmaması gereken bir araba bence

40,000 TL'ye versem şuan araba çoktan satılmıştı. Zannedersem hata ettim ilana 42 yazıp sonra 41 e inecektim. Şimdi ise 41'den asagi düşmeyince alıcılar inmedi diye bozuluyor.

mashart
15/08/2014, 15:16
Cuma günceli arkadaşlar.
Ayrıca bilmiyorum ama belki bazı alıcılar ilan beklesin fiyatı biraz daha düşürür diye bekliyorlarsa, asla bu fiyattan aşağı ilan fiyatını düşürmeyeceğimi bildirmek isterim.

hanbjk
15/08/2014, 20:01
Hocam hayırlı satışlar.

mashart
15/08/2014, 20:20
Hocam hayırlı satışlar.

Teşekkur ederim.

twinslion
17/08/2014, 19:56
Her anlamda çok istediğim ve beğendiğim bu güzel aracın değerini bilecek kişiye gitmesini umut ederek,
Hayırlı satışlar günceli diyelim.

mashart
18/08/2014, 09:43
Her anlamda çok istediğim ve beğendiğim bu güzel aracın değerini bilecek kişiye gitmesini umut ederek,
Hayırlı satışlar günceli diyelim.

Teşekkur ederim, inş. daha iyisi size nasip olur.

mashart
20/08/2014, 20:10
Arkadaslar bugun aracıma
2 UZUN + 2 KISA FAR için OSRAM Breaker Unlimited H1 Ampul 12V 55W
2 ADET yine Sis için OSRAM Breaker Unlimited H11 12V 55W
2 ADET OSRAM T10 Turuncu Dipsiz Ampul aldım. Toplamda hepsine 165,00 TL verdim.

Ve artık ilan fiyatımı da güncelledim, ucuz fiyat yazdım kimseye yaranamadım. Satmak için acele etmeyeceğim artık, nasip ne zamansa o zaman satılsın.

Güncel Ilan :
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2011 Model 42.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 174244440 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretim-gor-den%2Cuzatilmis4yilgaranti%2Cfullcamtavan%2Ccruise control-174244440/detay)

Caglardere
20/08/2014, 22:29
Hocam sen arabayı satmadıkça, benim aklım kalıyor satışa koysam mı benim puntoyu diye :) Şimdiye kadar nasıl gitmez bu araba? anlamadım...
Hayırlısı olsun Satılmazsa seneye talibim. ;)

mashart
20/08/2014, 23:14
Hocam sen arabayı satmadıkça, benim aklım kalıyor satışa koysam mı benim puntoyu diye :) Şimdiye kadar nasıl gitmez bu araba? anlamadım...
Hayırlısı olsun Satılmazsa seneye talibim. ;)

Grande Puntomu 2 günde satmış birisi olarak bende hayret ettim hocam. Bravo'nun 2. eli çok zayıf, punto gibi değil. Kısmet artık belki sana nasip olur :)

tello
21/08/2014, 01:44
Hayırlı satışlar Hocam, yakıt tüketim değerleriniz nedir yaklaşık olarak?

mashart
21/08/2014, 10:35
Hayırlı satışlar Hocam, yakıt tüketim değerleriniz nedir yaklaşık olarak?

Teşekkur ederim,
Genelde aracı şehir içinde devirli kullanırım, birde bizim Konya düz ova hiç yokuş olmaz bu bakımdan şehir içi 5,5 Lt, Şehirdışı 4,7 - 4,9 LT arası oynar.

shadeboi
22/08/2014, 16:46
Edit: çok Pardon aracı otomatik sandım

mashart
26/08/2014, 16:54
Arkadaslar aracımı ANKARA'ya sattım. Konu kapanabilir.
Olumlu yorumlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.

fotobelit
26/08/2014, 17:37
Hayırlı olsun...

tello
26/08/2014, 22:05

Hayırlı olsun, daha iyisini alırsınız inş Hocam.

Ne kadara gitti öğrenmemiz mümkün mü? Çok güzel bir araç olduğunu düşünüyorum.

mashart
26/08/2014, 22:47
Hayırlı olsun, daha iyisini alırsınız inş Hocam.

Ne kadara gitti öğrenmemiz mümkün mü? Çok güzel bir araç olduğunu düşünüyorum.

Hocam teşekkür ederim, 40,750 TL'ye verdim.