Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü civarı özel servis ?

Raplex
02/08/2014, 18:53
Selamlar,

Aracın sağ tekerlek davlumbazı kırıldı. Daha önce garantisi bitmediği için aracın hep birmota gittim. Fakat bu sefer özel servise gideceğim. Beylikdüzü, büyükçekmece, avcılar civarında önerebileceğiniz bir yer var mı? Teşekkürler.

milanbg
02/08/2014, 20:09
Özel servislerde çok geçirir benden sölemesi fiyat konusunda. istiyorsan avcılar belediye sanayi sitesinde ustam var yedek parçacım var yönlendirip tanıştırabilirim bütün iş ve özel arabalarımı oraya götürüyorum ve aileden herkesin arabasın ıoraya götürüyorum gözüm kapalı teslim ediyorum. usta zaten trakyalı doğru düzgün bi esnaf. yalnız dikkat et orada iki tane yedek parçacı var biri fena geçirmasyon diğeri gayet normal fiaytları.

Mjet
03/08/2014, 11:11
Beykent sanayide ilk sırada vakfıkebir ekmek fırının yanında birolla ömer usta var. Birmottan ayrılmalar. Ustalıkları çok iyidir. Gidip görüşebilirsin.

Evolution37
20/12/2014, 09:21
Avcilar oto sanayi sitesi Mina car bugra ve deniz usta fiatta duayendirler halledemedikleri is yoktur her turlu kefil olurum :) eskiden nissan yetkili servisinde beraber calisirdik simdi birlikte dukkan actilar 2 sene kadardirda calisiyorlar kendi dukkanlarinda. Yanliz aramadan gitmenizi tavsiye etmem dukkan cogu zaman full cekiyor. Gitmek isteyen arkadaslara yardimci olabilirim...

Raplex
14/03/2015, 01:01
Avcilar oto sanayi sitesi Mina car bugra ve deniz usta fiatta duayendirler halledemedikleri is yoktur her turlu kefil olurum :) eskiden nissan yetkili servisinde beraber calisirdik simdi birlikte dukkan actilar 2 sene kadardirda calisiyorlar kendi dukkanlarinda. Yanliz aramadan gitmenizi tavsiye etmem dukkan cogu zaman full cekiyor. Gitmek isteyen arkadaslara yardimci olabilirim...

İletişim adreslerini mesaj olarak atar mısın tavsiye ettiğin kişilerin ?

astronaut
16/11/2016, 00:49
Beykent sanayide ilk sırada vakfıkebir ekmek fırının yanında birolla ömer usta var. Birmottan ayrılmalar. Ustalıkları çok iyidir. Gidip görüşebilirsin.

İletişim bilgileri var mıdır sizde ya da servisin ismi?

Ayrıca arkadaşlar yakın dönemde bu çevrede memnun kaldığınız başka servis var mıdır?