Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyatlar Dalga Geçer Gibi
Arkadaşlar 2.el araba satan kişiler akıllarını kaybetmiş gibi davranıyolar gerçekten. 2006 emotiona 31 istiyen var sitede. O paraya dizel evo alırım arkadaş. İki özellik az olur evo olur. Onu geçtim arada kuzene astra bakıyoruz 2007 model 2 parça boyalı 120binde araca 34 istiyolar. Cidden akıl ermiyo. Allah milletimize akıl versin gerçekten...
emrek8899
02/08/2014, 15:55
piyasa yükseldi insanlar piyasanon altında vermek istemiyor yenisini almak istese oda pahalı alıcak satanda değil sıkıntı sıfır araç fiyatlarında dolayısıyla piyasa yükseldi :(
Tamam bu dediğinizde haklısınız ama sonuçta 2.el araç. Ne olursa olsun her markanın her modelin bir üst sınırı var. Ve bu yaz gerçekten inanılmaz kötü bir piyasa var. Sonuçta yaz sonunda bu araçların bu fiyatı görmesi imkansız onu da geçtim bu fiyatlar 2 3 bin lira aşağısını bile göremeyecek çoğu araç ve o kadar yüksekten uçan çoğu kişi belki de zarar edecek.
Bu arada 2010un sonlarında 2007 model 1.3 hb makyajlı enjoy sp hatasız astrayı 26.500e almıştık. Demek şimdi olsa fiyatını katlamıştı :D
byadrenalin
02/08/2014, 16:58
Adamlar 98 model Hondaya 24 bin istiyor kardeş. Araba 250 bini geçmiş. Haşatı çıkmış. Bir yay koymuş bir zenon bir jant. Neymiş ekstrası varmışta ondan pahalıymış. Millet kafayı yedi bu yaz.
emrek8899
02/08/2014, 17:00
Kesinlikle katiliyorum honda eskiden de pahaliydida bu kadar degildi bide sahibinden.com a ilan koymak ucretsiz satmayacak adamda koyuyor egosunu tatmin etmek icin o yuzden de yukseliyor fiyatlar
byadrenalin
02/08/2014, 17:13
Kesinlikle katiliyorum honda eskiden de pahaliydida bu kadar degildi bide sahibinden.com a ilan koymak ucretsiz satmayacak adamda koyuyor egosunu tatmin etmek icin o yuzden de yukseliyor fiyatlar
Son baktığım 3 aracın da satıcısı sırf piyasa için arabasını koymuş. Resmen dalga geçiyorlar insanla. En sonuncusuna küfür edecektim yaşı büyük diye sesimi çıkarmadım. Piyasa böyle bir hal aldı. Sinir bozucu.
ozkancavus5916
02/08/2014, 17:18
2012 aralik ayinda 19milyara aldigim arabaya bayramdan once 25milyar verdiler ne siteye koydum ne bisey altin alsam bukadar degerlenmezdi :)
emrek8899
02/08/2014, 17:42
Son baktığım 3 aracın da satıcısı sırf piyasa için arabasını koymuş. Resmen dalga geçiyorlar insanla. En sonuncusuna küfür edecektim yaşı büyük diye sesimi çıkarmadım. Piyasa böyle bir hal aldı. Sinir bozucu.
Malesef bi cogu bu sekilde hayir amac ne nasil bi gerizekalilik ki anlamis degilim
Allah araç sahiplerine akıl fikir versin :) Umarım fiyatlar bu dönemlerde düşmeye başlar. Çok umudum yok ama en azından cebimdeki parayı temiz bir araç bulayım bari. Yarın araba pazarına gideceğim bakalım orada fiyatlar ne durumda :)
Adam bravonsatiyo 113binde.. Servise sordurdum 118 bindeymis 2012 12. Ayinda aman dikkat edin alacaginiz arabaya:)
clubber_style
02/08/2014, 18:19
5 ay önce arabamı satmak istemiştim. 20.000 TL ye kadar verecektim. Arabada değişen birşey yok trigerler seti yeni değişti. amortisor takoz rotlar salıncaklar ,yağ hava flt gibi gibi hepsi değişti. Birkaç yerinde boya var diye havalı havalı konuşan vatandaşlar yüzünden kızdım sildim ilandan. Gidin sıfır araç alın dedim. İyiki de satmamışım :)
şuanda sıfır arablara en fazla 48 ay kredi çıkıyor bildğim kadarıyla. sıfır araba alımları durdu gibi herkes 2. ele gidiyor oyuzden ister istemez piyasa biraz arttı
Adam bravonsatiyo 113binde.. Servise sordurdum 118 bindeymis 2012 12. Ayinda aman dikkat edin alacaginiz arabaya:)
Aahh ahhh bide böyle dolandırıcılar var işte. Umarım denk gelmez hiç birimize
alivepro
02/08/2014, 20:12
acele etmeyin alan kimseyi bulamayınca tıpış tıpış düşecek fiyatlar sadece sabır en kötü ihtimal yaz sonuna kadar düşer bakmayın siz yüksek fiyat yazanlara enayi arayan çok piyasada. nasrettin hoca misali ya tutarsa.
acele etmeyin alan kimseyi bulamayınca tıpış tıpış düşecek fiyatlar sadece sabır en kötü ihtimal yaz sonuna kadar düşer bakmayın siz yüksek fiyat yazanlara enayi arayan çok piyasada. nasrettin hoca misali ya tutarsa.
Aynen dediğiniz gibi eninde sonunda düşecek fiyatlar. Bakalım eylülün ortalarına kadar vaktim var elbet fiyatlar düşmüş olur.
alivepro
02/08/2014, 20:31
Kesinlikle katılıyorum
Adam yazmış 150.000 km de 2011 model puntoya 44.000 tl "keyfe keder satılık" diye :)) ne keyifmiş be :)
alivepro
02/08/2014, 20:35
geçen gün ford courrier incelemek pazarlık edip anlaşırsak almak için bayiye gittim tanıdık falan vasıtasıyla 40500 e bıraktı en son, bide 2. el bakayım dedim adam 42000 yazmış 1300 km de ve sonuçta 2. el araca en son 41250 ye bırakırım diyo :) diyorum sıfırını bayi bana 40500 e veriyor bide sizinki 2. el git bayiden aldiyo :))) tabi o da hakkı mal adamın ister satar ister satmaz.
Abi fiyatlar ne zaman düşmeye başlar bu arada tahmini?
alivepro
02/08/2014, 20:55
Abi fiyatlar ne zaman düşmeye başlar bu arada tahmini?
Bak kardeş evet yıl başından bu yana gerek ötv artışı gerekse yaz mevsiminden dolayı 2. el araç fiyatları yükseldi, piyasada fiyatını hak eden araçta var haddinden çok çok pahalı araçta var yukarıda verdiğim 44.000 e punto örneği gibi. emin ol bu insanların bir çoğu (yüksek fiyat yazanlar) ciddi satıcı değil, kendide biliyor aracına bu fiyata alıcı bulamayacağını ama dediğim gibi "ya tutarsa" bu fiyatları gören ciddi satıcılar ise her ne kadar yüksek fiyat yazsada iş ciddiye binince pazarlıkla alınabilir fiyatlara geliyor araçlar.
gelelim sıfır araç fiyatlarına araç satışları ciddi anlamda düşüş var heleki sonbahardan sonra bayiler avlayacak sinek dahi bulamayacaklar hem mevsimsel hemde fiyat yüksekliğinden dolayı eninde sonunda fiyat indirimine gitmek durumunda kalacaklar çünkü fiyatlar şuan tavan yapmış durumda gidicek yeri kalmadı artık, fiat tan örnek vereyim siz olsanız 50.000 tl para verip B segmenti punto ya binermisiniz şahsen ben binmem 50.000 tl yi gözden çıkardıysam çok daha kaliteli C segmenti temiz düşük km 2. el araçlara yönelirim. sonuçta bayi araç satmak zorunda ayakta kalabilmek için.
arabalara yılbaşında fabrikaların kendi koydukları zam + vergiler ortalama 8-10 bin arası zam geldi diye biliyorum ikinci elinde yükselmesinin nedeni tamamen bu şimdi yüksek yaz sonunda düşer diyede birşey yok kimse 20 bin görmüş aracını 18 bine satmaz ben 18-20 araba aldım sattım 3 yılda hiç öyle yazın pahalı kışın ucuz gibi bişey olmadı bi değere ulaştıysa araç o değerin altına inmez maalesef bu böyle punto bile 50 bin lira olmuş sıfırı ev alsan bu kadar değerlenmezdi 2011 de 30 bine almıştım satıp ev almıştık ev yerine 4 tane punto alsaymışım daha karlıymışım :D
arabalara yılbaşında fabrikaların kendi koydukları zam + vergiler ortalama 8-10 bin arası zam geldi diye biliyorum ikinci elinde yükselmesinin nedeni tamamen bu şimdi yüksek yaz sonunda düşer diyede birşey yok kimse 20 bin görmüş aracını 18 bine satmaz ben 18-20 araba aldım sattım 3 yılda hiç öyle yazın pahalı kışın ucuz gibi bişey olmadı bi değere ulaştıysa araç o değerin altına inmez maalesef bu böyle punto bile 50 bin lira olmuş sıfırı ev alsan bu kadar değerlenmezdi 2011 de 30 bine almıştım satıp ev almıştık ev yerine 4 tane punto alsaymışım daha karlıymışım :D
Aynen katılıyorum. Bende fiyatların düşeceğini sanmıyorum.
Ama diğer arkadaşlara da katılıyorum 2. el şuan da uçuk vaziyette.
ben fiyatların düşeceğini hiç sanmıyorum en iyi ihtimalle yerinde sayar keşke punto değilde hondam olsaydı hondası olan köşeyi döndü :)
ben fiyatların düşeceğini hiç sanmıyorum en iyi ihtimalle yerinde sayar keşke punto değilde hondam olsaydı hondası olan köşeyi döndü :)
doğru söylüyon altından fazla getirisi oldu
erenemre
04/08/2014, 02:06
Kesinlikle katılıyorum
Adam yazmış 150.000 km de 2011 model puntoya 44.000 tl "keyfe keder satılık" diye :)) ne keyifmiş be :)
150 binde punto ya 44 bin istiyorsa benim 28 bindeki 2008 multijet punto ma 50 istemem gerek :)
AdilCanGurses
04/08/2014, 02:44
Millet kendini kurnaz sanıyor ama biz de saftık, yedik. 2006 GP 1.3 Multijet'e 25.500 yazmış. Bir kaç değişeni var ve boyası da cabası. Şimdi ben bu herifi arayıp direk kaysam hakkım değil mi :D
alivepro
04/08/2014, 11:29
150 binde punto ya 44 bin istiyorsa benim 28 bindeki 2008 multijet punto ma 50 istemem gerek :)
Aslında güzel bir örnek oldu :) 150 binde punto 44 ediyosa, senin 28 binlik araba neden 50 bin etmesin :) işte piyasanın yükselme sebeblerinden biri.
yusufagcatr
04/08/2014, 12:05
Adamlar 98 model Hondaya 24 bin istiyor kardeş. Araba 250 bini geçmiş. Haşatı çıkmış. Bir yay koymuş bir zenon bir jant. Neymiş ekstrası varmışta ondan pahalıymış. Millet kafayı yedi bu yaz.
bahsettiğin hondacılardan nedense çok var piyasada.Sırf bu adamlar yüzünden civiclerden soğudum.Tam da bahsettiğin gibi; araba 15 yaşında adam 2-3 yaşında gibi davranıyor.Arkadaşım bindiğin arabaya bak öyle konuşalım diyosun,kavga çıkmadan ayrılıyorsun oradan.Yolda görsem sinirleniyorum o derece yani:D
italyan__atesi16
04/08/2014, 13:59
Aahh ahhh bide böyle dolandırıcılar var işte. Umarım denk gelmez hiç birimize
ben sattım aracımı 192bindeydi. 1 hafta sonra baktım dynamic arac emotion olmus 2006 olan model 2007 olmus km123bin olmus. kazası falan olmamıs sadece temizlik boyası yapılmıs. 50bin kmde olan lastikler sıfır lastik olmus falan tekrar arabayı geri alasım geldi:D
Yaz başında araç ararken adam ilana gayet normalmiş gibi yazmış. 2. el fiyatları yükseldiği için bu fiyata satıyorum diye :)
2005-2006 model honda hrv ler 30 binden aşağı değil... ben denk geldi normal fiyatına aldım bi tane arkadaşım ısrarla koy ilana 35 binden diyor denk gelirse satarsın... ama yazık günah bu paralar kolay kazanılmıyor. borcu bitmeden satmayı düşünmüyorum bende...
byadrenalin
05/08/2014, 20:10
ben sattım aracımı 192bindeydi. 1 hafta sonra baktım dynamic arac emotion olmus 2006 olan model 2007 olmus km123bin olmus. kazası falan olmamıs sadece temizlik boyası yapılmıs. 50bin kmde olan lastikler sıfır lastik olmus falan tekrar arabayı geri alasım geldi:D
hahahah :D bu çok iyiymiş :D Arayıp kafa bulsaydınız biraz keşke :)
byadrenalin
05/08/2014, 20:25
Bir de şu muhabbete acaip ayar oluyorum. Adama örneğin 28 diyorsun. Adam diyor 28500 verdiler vermedim. Ya verseydin arkadaş ? Verseydin. Niye vermiyorsun ? Yok 28750 ye alıcı zaten var. Ya ver o zaman. Ne boş konuşuyorsun ? Bir tanesine dedim zaten. Kardeş senin araç 26 bile etmez. Ben 27 dedim. Mal gibi kaldı. Suratı değişti :D
bazen abartanlar oluyor ama genelde piyasa yüksek
iakbay06
06/08/2014, 16:38
Fiyatların düşeceğini sanmıyorum yıl sonu sıfır araçlarda kampanyalar olursa belki bu yüzden bir miktar düşüş olabilir piyasa gerçekten yükselmiş Allah araba alacaklara sabır versin.
fluminense
06/08/2014, 20:29
Araç 1 yaşında diyelim sıfır fiyatından fazla para isteyen adamlar gördüm.
Araç 1 yaşında diyelim sıfır fiyatından fazla para isteyen adamlar gördüm.
Genelde doğuş grubu araçlarda bu durum var.6 ay bekleme bunu al diyo adam
iPhone 'dan Gönderildi...
fluminense
08/08/2014, 01:31
Genelde doğuş grubu araçlarda bu durum var.6 ay bekleme bunu al diyo adam
iPhone 'dan Gönderildi...
garajına soksun wv grubu aracını...
biancoangelo
09/08/2014, 00:33
Bırakın arabaları evlerin fiyatlarına bi bakın 2 ay önce 105 bin olan ev Şuan 145 bin TL 60 günde 40 bin tl
AKLIMI KAYBEDECEM AKLIMI.... BU PİYASA PATLAYACAK AMA HAYIRLISI
biancoangelo
09/08/2014, 00:35
Bir de şu muhabbete acaip ayar oluyorum. Adama örneğin 28 diyorsun. Adam diyor 28500 verdiler vermedim. Ya verseydin arkadaş ? Verseydin. Niye vermiyorsun ? Yok 28750 ye alıcı zaten var. Ya ver o zaman. Ne boş konuşuyorsun ? Bir tanesine dedim zaten. Kardeş senin araç 26 bile etmez. Ben 27 dedim. Mal gibi kaldı. Suratı değişti :D
Hemen Makat operasyonu. hemen
Ulen millet akp mitingine gide gide zengin oldu paranin degeri dustu anasini satiyim :D
ozkancavus5916
09/08/2014, 09:43
2012 aralik ayinda 19milyara aldigim arabami siteye koymadigim halde 25milyar verdiler altin alsam bu kadar degerlenmezdi
2012 aralik ayinda 19milyara aldigim arabami siteye koymadigim halde 25milyar verdiler altin alsam bu kadar degerlenmezdi
Galericilerin çok işine geldi çoook
byadrenalin
10/08/2014, 18:22
Ulen millet akp mitingine gide gide zengin oldu paranin degeri dustu anasini satiyim :D
Hahaha :D Haklısın valla sato