Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto İçin Multimedya
erdinc1000
30/07/2014, 19:23
Arkadaşlar internette gezerken bi ürüne denk geldim. Ama nerde satılır bulamadım. Yaancı alışveriş sitelerinde gördüm fakat Türkiye'de yok sanırım. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Bluepower - 5" Fiat Grande Punto Custom Headunit (https://www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/fiat/7-fiat-grande-punto.html)
Ziyaretçi78
30/07/2014, 19:57
Merhabalar tavsiye etmem çünki taktiktan sonra hiç zevkini alamayacaksınız.
Atıyorum film izleyecekler ve zevki olmayacak ekran küçük bende çok araştırdım ve sonunda pionner 6300bt avh-dvd aldım ve memnunum şiddetlede tavsiye ederim.
Buyrun resimler.
296522965329654
H.KURU Saygılarımla
byadrenalin
30/07/2014, 20:21
Harun abi o teyip ön ızgaraları falan kapatıyor ya hani. Rahatsız etmiyor mu seni ? Eski araca bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçmiştim.
Ziyaretçi78
30/07/2014, 23:10
Harun abi o teyip ön ızgaraları falan kapatıyor ya hani. Rahatsız etmiyor mu seni ? Eski araca bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçmiştim.
Kardeş yaz kış kullanıyorum teybi sonuçta.
Ordaki ızgaraları kapatıyorum havalandırmayı ön camlara veriyorum iş bitti.
Hiç problem yaşamadım inanki zaten o ızgaralar kapanınca basıncı yana ve ön cama veriyor yani hiç birşey farketmiyor.
H.KURU Saygılarımla
Kardeş yaz kış kullanıyorum teybi sonuçta.
Ordaki ızgaraları kapatıyorum havalandırmayı ön camlara veriyorum iş bitti.
Hiç problem yaşamadım inanki zaten o ızgaralar kapanınca basıncı yana ve ön cama veriyor yani hiç birşey farketmiyor.
H.KURU Saygılarımla
aynen ülee :) Benim menfezler sabittir ön cama ve ayağa veririm sürekli hiç de oynamam. Orta menfezleri de kapattın mı bu iş tamam dediğin gibi. Puntoyu 3 sene öyle kullandım Linea da aynı :)
Ziyaretçi78
31/07/2014, 01:04
aynen ülee :) Benim menfezler sabittir ön cama ve ayağa veririm sürekli hiç de oynamam. Orta menfezleri de kapattın mı bu iş tamam dediğin gibi. Puntoyu 3 sene öyle kullandım Linea da aynı :)
Mantıklı olan bu zaten ;)
H.KURU Saygılarımla
Mantıklı olan bu zaten ;)
H.KURU Saygılarımla
Aynen la harun arabayı değiştirmiycen mi daha
Ziyaretçi78
31/07/2014, 11:43
Aynen la harun arabayı değiştirmiycen mi daha
Az kaldı kardeşim değiştircem kısmetse.
H.KURU Saygılarımla