PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto İçin Multimedya

erdinc1000
30/07/2014, 19:23
Arkadaşlar internette gezerken bi ürüne denk geldim. Ama nerde satılır bulamadım. Yaancı alışveriş sitelerinde gördüm fakat Türkiye'de yok sanırım. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Bluepower - 5" Fiat Grande Punto Custom Headunit (https://www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/fiat/7-fiat-grande-punto.html)

Ziyaretçi78
30/07/2014, 19:57
Merhabalar tavsiye etmem çünki taktiktan sonra hiç zevkini alamayacaksınız.
Atıyorum film izleyecekler ve zevki olmayacak ekran küçük bende çok araştırdım ve sonunda pionner 6300bt avh-dvd aldım ve memnunum şiddetlede tavsiye ederim.
Buyrun resimler.
296522965329654

H.KURU Saygılarımla

byadrenalin
30/07/2014, 20:21
Harun abi o teyip ön ızgaraları falan kapatıyor ya hani. Rahatsız etmiyor mu seni ? Eski araca bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçmiştim.

Ziyaretçi78
30/07/2014, 23:10
Harun abi o teyip ön ızgaraları falan kapatıyor ya hani. Rahatsız etmiyor mu seni ? Eski araca bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçmiştim.

Kardeş yaz kış kullanıyorum teybi sonuçta.
Ordaki ızgaraları kapatıyorum havalandırmayı ön camlara veriyorum iş bitti.
Hiç problem yaşamadım inanki zaten o ızgaralar kapanınca basıncı yana ve ön cama veriyor yani hiç birşey farketmiyor.

H.KURU Saygılarımla

halils2
31/07/2014, 00:06
Kardeş yaz kış kullanıyorum teybi sonuçta.
Ordaki ızgaraları kapatıyorum havalandırmayı ön camlara veriyorum iş bitti.
Hiç problem yaşamadım inanki zaten o ızgaralar kapanınca basıncı yana ve ön cama veriyor yani hiç birşey farketmiyor.

H.KURU Saygılarımla

aynen ülee :) Benim menfezler sabittir ön cama ve ayağa veririm sürekli hiç de oynamam. Orta menfezleri de kapattın mı bu iş tamam dediğin gibi. Puntoyu 3 sene öyle kullandım Linea da aynı :)

Ziyaretçi78
31/07/2014, 01:04
aynen ülee :) Benim menfezler sabittir ön cama ve ayağa veririm sürekli hiç de oynamam. Orta menfezleri de kapattın mı bu iş tamam dediğin gibi. Puntoyu 3 sene öyle kullandım Linea da aynı :)

Mantıklı olan bu zaten ;)

H.KURU Saygılarımla

halils2
31/07/2014, 09:28
Mantıklı olan bu zaten ;)

H.KURU Saygılarımla

Aynen la harun arabayı değiştirmiycen mi daha

Ziyaretçi78
31/07/2014, 11:43
Aynen la harun arabayı değiştirmiycen mi daha

Az kaldı kardeşim değiştircem kısmetse.

H.KURU Saygılarımla