Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Bayramlar...
ahmetseker
28/07/2014, 01:37
Arkadaşlar Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, size ve sevdiklerinize nice mutlu bayramlar dilerim. İyi Bayramlar.
Herkesin bayramı mübarek olsun
Allah'ım bayram yapamayan kardeşlerimizi en yakın zamanda bu savaşın esaretinden kurtarsın.. Bayram denince aklıma onlar geliyor gerçekten çok acı..
Tüm olumsuzluklara rağmen bayramımız mübarek olsun. Rabbim tekrarırını nasip etsin..
29645
Arkadaslar oncelikle hepinize seker tadinda bayramlar.
İstanbulda kopru ucretsiz degil ise ( bilgim yok ) para vermeden gecmeniz icin bendn size bi formul :)
zhenny22
28/07/2014, 02:53
Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar :) sevdiklerimiz ile mutlu bayramlar :)
Bayramınız Mübarek Olsun.
yavuzselim
28/07/2014, 09:21
Ramazan bayramınız mübarek olsun
Ziyaretçi78
28/07/2014, 10:02
Bütün grandepuntotr üyelerinin bayramı mübarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
H.KURU Saygılarımla
Honor COOPER
28/07/2014, 11:44
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
shellcininabisi
28/07/2014, 14:55
Bayraminiz mübarek olsun arkadaşlar
Da yavaş yavaş eski topraklari kaybetmeye basladigimizdan midir bu bayram evet bu bayram çok SlKlCl geldi bana a dostlar...
byadrenalin
28/07/2014, 17:44
İyi bayramlar herkese :)
Biraz klasik olacak ama nerde o eski bayramlar :)
Eskişehirden selamlar. Abimin yanina geldik ailecek. Uzun zaman sonrasinda 5 kisilik bir bayram yasiyoruz. Bu seneki bayram benim icin ekstra keyifli cunku bu sene cok guzel haberler oldu. Universiteyi kazandik en nihayetinde :) kafam cok rahat. Abimin yanindayim. Ozlem gideriyoruz. Harcliklar cepte :) eller opuldu. Gezmeler yapildi :) herkese iyi bayramlar arkadaslarim :)
Bayraminiz mübarek olsun arkadaşlar
Da yavaş yavaş eski topraklari kaybetmeye basladigimizdan midir bu bayram evet bu bayram çok SlKlCl geldi bana a dostlar...
Hakkatrn oyle insanin cani kimseye gitmek bayramlasmak istemiyor sicaktan midir yoksa ah nerde o eski bayramlar mi desek
Tüm islam aleminin bayramı kutlu olsun
herkese mutlu ve güzel bayramlar. yola çıkanlar çıkacaklar aman dikkat diyeyim..... hız yapmayın gözünüz yolda ve diğer araçlarda olsun... hepinize kazasız belasız yolculuklar...
ben gece 4,30 da çıkıp 11 de geldim izmirden istsanbula yol açıktı... feribotlar boştu... umarım akşam da aynı şekilde olur...
Eskişehirden selamlar. Abimin yanina geldik ailecek. Uzun zaman sonrasinda 5 kisilik bir bayram yasiyoruz. Bu seneki bayram benim icin ekstra keyifli cunku bu sene cok guzel haberler oldu. Universiteyi kazandik en nihayetinde :) kafam cok rahat. Abimin yanindayim. Ozlem gideriyoruz. Harcliklar cepte :) eller opuldu. Gezmeler yapildi :) herkese iyi bayramlar arkadaslarim :)
ooo hayırlı olsun Cenk..neresi oldu? bölüm ne?
ooo hayırlı olsun Cenk..neresi oldu? bölüm ne?
Eyvallah abim. Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü yarı burslu kazandım. Benim ikiz birader de aynı bölümü ve okulu kazandı. Kardeş kardeş gideceğiz :))
Kadir00906
31/07/2014, 10:16
Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. :)
Kadir00906
31/07/2014, 10:17
Eyvallah abim. Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü yarı burslu kazandım. Benim ikiz birader de aynı bölümü ve okulu kazandı. Kardeş kardeş gideceğiz :))
Hayırı olsun Cenk, adınıza çok sevindim, başarılarınızın devamını dilerim.
Cenk hayırlı uğurlu olsun.