Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastiklere nitrojen deneyimim
ozanoz93
25/07/2014, 01:37
Arakdaşlar forumda aradim bulamadim nitrojen deneyimini bugun michelin yetkili bayisine giderek aracimin bütün lastiklerine nitrojenle şişirtim, kesinlikle tavsiye edebilirm yol tusu artik daha yumuşak oldu, kasislerden geçerken eskiden lastikler titremesini hisederdim şimdi hisetmiyorum, 20 tl bence cok fara dil ve artik 40 günde bir sadece kontrol etirecem havalarini
Normal havayla şişirilmiş lastiğin kullanım sonucu ısınması lastik basınçlarının artmasına sebep oluyordu nitroen bu ısınma sonucunda sabit kalıyordu.
Bakın bir yararı daha varmış.
Fakat plasebo etkisi olmasın hocam. Nitrojenle şişirttim daha konforlu olur diye şartlamadınız değil mi kendinizi?
ayrıca o 40 günde kontrol neden? kontrol ederkende hava azsa şişirmeye para alacaklarmı acaba.
Saygılar
ozanoz93
25/07/2014, 02:01
Normal havayla şişirilmiş lastiğin kullanım sonucu ısınması lastik basınçlarının artmasına sebep oluyordu nitroen bu ısınma sonucunda sabit kalıyordu.
Bakın bir yararı daha varmış.
Fakat plasebo etkisi olmasın hocam. Nitrojenle şişirttim daha konforlu olur diye şartlamadınız değil mi kendinizi?
ayrıca o 40 günde kontrol neden? kontrol ederkende hava azsa şişirmeye para alacaklarmı acaba.
Saygılar
yok hocam ona odaklanmadim eşim bile kasislerden geçerken araç nekadar yumuşak olduğunu belli ouyor dedi. yok 40 gün sonra konrolerden para almiyorlar az hava ila etesede almiyorlar.
teacherofenglish
25/07/2014, 19:49
Bana da 30 bin bakımında servisten hediye ettiler. Ancak şu ana kadar aman aman bir fark görmedim ben. Yalnız 40 gün olayını bana da dediler ama havalardaki ani değişimler sıcak soğuk vs. çok etkili oluyor o yüzden bazen 40 gün dolmadan lastiğinizi biraz inmiş bulabiliyorsunuz. Şimdi 40 bin bakımına az kaldı yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. İzlenimler bunlar. Birde eskiden kafama göre her benzinlikte kontrol yapardım. ,şimdi uzun yola çıkmadan önce lastikçiye gitmek gerekiyor.
kemalakkan
07/10/2014, 23:49
Peki kışında bu nitrojen durmalımı lastiklerde yada kışlık lastiklere de bastırsak olurmu
Peki kışında bu nitrojen durmalımı lastiklerde yada kışlık lastiklere de bastırsak olurmu
Yazlık kışlık tüm lastiklere bastırabilirsiniz...
kemalakkan
10/10/2014, 23:14
Ben kışın nitrojenin iyi olmadığını soğuklarda zararlı olduğunu duymuştum ama acaba yanlışmı biliyorum