Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol önden gelen gacirti sesi
Sanayide ustaya gösterdim viraj demir lastiği dedi sağlammis ama sertleşmiş olabilen dibinden ses yapar diyo birde araç 2006 GP viraj demir lastiği bütün degisiyo ama piyasada yan sanayi olarak 18-19-20 mm capinda lastikler oldugunu söyledi bizimki 18 mm imiş sizce ne yapmaliyim yada nerden temin edebilirim.bir ihtimal ses viraj demirinden olmaya bilir bence:rolleyes:
Yok mu arkadaşlar fikri olan
korhan1482
24/07/2014, 22:09
Ben birsey anlamadim sorundan cok sanayi maceralanizi yazmissiniz, sorjn hakkinda daha ayrintili birsey yazarsaniz daha cok katilim olur saniirim
Arabanin ön sağ alt takimindan kasislerden geçince bi gicirti geliyor.bozuk bir parçada yok diyor usta viraj demir lastikleri yapabilir diyor ama karambole bir yerlerini değiştirmek istemiyorum.
Kusura bakmayin ama sorunun yarisi nereye gitmiş farkinda değilim bisey anlamamaniz normal
hocam somya gıcırtısı gibi ses geliyorsa '''Z Rotlarına'''' bı baktır derim bendede böle bi ses geliyordu değiştirdim geçti . Bi ihtimal bu olabilir !!!