Orijinalini görmek için tıklayınız : Her şeyi ile yaza hazır satılık araba
Arkadaşlar arabamın durumunu hemen hemen bilmeyeniniz yoktur. Çok temiz kullandığım, bakımlarını asla aksatmadığım aracımdır kendisi :) Araca ayrıca çok kapsamlı yetkili serviste bakım yaptırmıştım. Faturası duruyor. Malum sitede detaylı açıklamaları yaptım. Araç fiyatımı malum sitede yüksek tuttum. Forumdan alan çıkarsa 23.500'e herşeyi ile olduğu gibi devredeceğim. Borcu harcı yoktur. Tüm verdi pulları vs. ödendi.
Fiyat: 23.000TL
https://image5.sahibinden.com/photos/80/21/64/big_1358021640i3.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/80/21/64/big_135802164loo.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/80/21/64/big_135802164pnf.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/80/21/64/big_135802164smf.jpg
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2008 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk- Pasif İlan - 135802164 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-body-kit-grande-punto-135802164/detay/)
Not: Fiyatım budur. Lütfen konu içinde fiyat hakkında, ilanımı baltalayacak yorumlarda bulunmayınız. Cevap bile vermiyorum.
Saygılarımla.
gerçek kilometresi 240 bin dir.
bir önceki sahibi düşürmüş.
Aracım 2008 model olup, modelleri arasında en dikkat çekici modelidir. Türkiye'de bu tarz işlem gören araba sayısı yok denecek kadar azdır. Ben yay sevmediğim için takmadım. Aracın tek eksiği spor bir yaydır. Onu da takarsanız zaten rahat bırakmazlar aracı :)
Aracım full + full bakımlıdır. Aklınıza gelebilecek en ağır bakımlar (triger, baskı balata, amortisör vs.) servis kayıtlarınca yapılmıştır. Tüm kaydı kurdu vardır. İsteyene şase numarasını verebilirim. Faturaları duruyor.
Km orjinaldir. Yarısı uzun yol yapıldı diyebilirim.
Çok çok ekonomik bir araç.
200 TL toplam yıllık vergili.
Yürüyen aksamları ve ön takımı saat gibi. Ve tüm aksamları orjinaldir.
*Geçen kış için aldığım GoodYear kış lastiklerini de beraberinde vereceğim. Sadece 4 bin km kullanılmıştır. Sıfır gibi.
Extra modifiye işlemleri:
App+pleksi plakalıklar
Orjinal spor ön tampon
Yan marşpiyeller
HKS KROM yanmış ağızlı egzoz ucu
Orjinal evo arka stop
Arka tampon eki (difüzörü)
Cam görünümlü tavan folyo kaplama
Abarth spoiler
Çelik Jant 15'' (daha 2 aylık çizik bile yok)
Abarth ön, arka logo
Ayak dayama
Kol dayama (kolçak kit)
Arka camlar 3 , önler 2 numara çizilmez cam filmi
Angel ön farlar. + xenon far
Ön sis xenon
Ön arka koltuk kılıfları
Orjinal sis lambası
Cam rüzgarlığı
Ön panjur karartma
Sedef direksiyon,vites, el freni kaplama
İnfinity oval 2 adet 85 lik kolon, infinity 1 adet mid takımı, infinity bass 1000 w. infitniy 2 adet amfi (4 çıkış ve 2 çıkış) pionerr teyp(usb, aux performans teybi), bass ayar düğmesi. Profesyonelce yapılmış olup, en ufak arıza, patlak vermez. 1 senedir kullanıyorum full ses. En ufak sıkıntı yok. Garantilidir.
Araç resimlerde gördüğünüz dirilikte ve temizliktedir.
Fiyat konusunda güzellik yapılır :)
Aracım yaşı ve km sine göre emsallerine göre çok çok diridir. Gören zaten km sine inanmakta zorlanır. Gelin canlı görün.
Zaten arabama kusursuz baktığım için, motoru ve turbosu çok diridir.
Aracımda sadece ön tampon değişiktir. O da zaten spor tampon ile değişmiştir.
Sağ ön çamurlukta avuç içi kadar işlem var ve lokal boyalı.
Onun dışında aracımda kaza bela yoktur.
Tramer kaydında sadece 500 TL civarında bir rakam çıkmakta.
byadrenalin
24/07/2014, 00:49
Haydı hayırlı satışlar kanka. Çöp çöp arabalara millet 25-26 veriyor. Senin aracın da hakkı en kötü 24 bence. Km si yüksekte olsa benim eski emektar Punto dan on bin kat diri araban.
Haydı hayırlı satışlar kanka. Çöp çöp arabalara millet 25-26 veriyor. Senin aracın da hakkı en kötü 24 bence. Km si yüksekte olsa benim eski emektar Punto dan on bin kat diri araban.
Valla arabamın arkasındayım. kilometre kimsenin gözünü korkutmasın. En azından orjinali neyse onu söylüyorum, kimseyi kandırmak istemem. Dizel bi araca yapılabilecek tüm modifiyeler yapıldı yani :) Tesisatından body kitine kadar herşey orjinal ve yapılı:)
Aracı satıp ev taksitine gireceğin. bu yaz satmam şart:)
celenlee
24/07/2014, 02:48
Hayırlı satışlar...
Aracı PC'ye bağlatıp Odometre düzeltme menüsünden, kilometreyi yükseltebilirsiniz sanırım.
Bu şekilde millete ekstra bir açıklama yapmanız gerekmez ;)
byadrenalin
03/08/2014, 13:27
İstanbul da tek günceli :)
İstanbul da tek günceli :)
Bir kaç takas teklifi geliyor ama gerçekten komik. Takas istemediğim halde halen yazanlar var. 20 teklif edenler var :) 120.000-150.000 arası puntolara 21-22 isteyenler var. Hatta bu araçları alanlarda var. Ama tamamen boş araçlar. Bu kadar üstünde görsellik ile oynanmış değiller. Jantları bile teneke:)
100.000 km için aracı öldürmeyen yok anasını satayım. Yok baba satmam daha iyi. 23. bin Tl için inat ettim
Hayırlı satışlar, Linkte 25.000 kalmış sitede 23.000tl görülüyor hocam bilgin olsun :)
Hayırlı satışlar, Linkte 25.000 kalmış sitede 23.000tl görülüyor hocam bilgin olsun :)
Edit yapılmadığı için düzeltemedim. Gücel fiyattır 23.000
bin tl daha düşürdüm son fiyattır.
Aracım 22.000
Tesisat dahildir, tesisat istenmezse 21.000 bırakıyorum.
fiyatım kesinlikle sondur. Pazarlık ve takas istemiyorum lütfen.
Biradere araba bakıyoruz, araban gerçekten cok diri duruyor. Bi soyleyeyim biradere. En azindan forumdan tanidik birinden olur.
ykaya1983
17/08/2014, 23:51
Hayırlı satışlar...
Aracı PC'ye bağlatıp Odometre düzeltme menüsünden, kilometreyi yükseltebilirsiniz sanırım.
Bu şekilde millete ekstra bir açıklama yapmanız gerekmez ;)
Aslında doğru bilgisayara bağlandığında kablo vasıtası ile km yükseltilebiliyor.Bu şekilde düzeltilirse hem açıklama yapılmak zorunda kalınmaz hem de alıcı daha fazla güven duyar.
Yükseltmesine yükseltilir ancak ben bu durumu gizlemiyorum zaten. Orjinaline çevirsem daha allak bullak olacak, kayıtlarda bir öyle bir böyle iyice karışacak. Bu yüzden şuanlık ellemiyorum.