PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto Ön Sol Cam Dış Fitili

Ziyaretçi78
21/07/2014, 23:39
Selamlar herkese.
Geçen kapı direklerine siyah folyo çekilirken Rüstem kardeşimle fark ettik durumu benim sol cam dış fitil cam filmi yapılırken kesilmiş ve hiç fark etmemişim.
Şimdi sorum şu olacak servis harici bu dış fitili başka nerden bulabilirim.
Araştırdım ama ya gözden kaçtı göremedim yada bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

H.KURU Saygılarımla

cemdogu
21/07/2014, 23:47
abi bahsettiğin bildiğin ön cam fitiliyse camı sökmeden takılmaz sanırım o.değiştirmezsen kışın su da alır.her camcıda var o geçen hafta ben de değiştirdim.

Ziyaretçi78
22/07/2014, 00:07
abi bahsettiğin bildiğin ön cam fitiliyse camı sökmeden takılmaz sanırım o.değiştirmezsen kışın su da alır.her camcıda var o geçen hafta ben de değiştirdim.

Yok çıkıyor ve takılıyor denemiştim zamanında ama nerde bulurum servis harici onu bulamadim kardeşim

H.KURU Saygılarımla

okan atak
22/07/2014, 00:34
Abi sanayide bi unlu otoya bak derim kesin vardir olmasa bile siparisle getiriyolarla telefondan da arayip sorabilirsin yarin internetten bul numarasini ara ben arayarak cok parca getirttim ole

Ziyaretçi78
22/07/2014, 00:48
Abi sanayide bi unlu otoya bak derim kesin vardir olmasa bile siparisle getiriyolarla telefondan da arayip sorabilirsin yarin internetten bul numarasini ara ben arayarak cok parca getirttim ole

Ok dir kardeşim olmadı kazımkarabekirdeki oto ünlüye gideceğim ayın 1 inde veya iskitlere gideceģim napayım oralarda bulurum inş.

H.KURU Saygılarımla