Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolda kaldık ya la...
Bugün cenkle arabayı yıkadık mis gibi parlattık.oturduk yine cenk duramadı tabii tavan lambası sanırım kısa devre yaptı.Araba marş almamaya başladı.İşin komiği, iç ışıklar çalışmıyor, kapılar kumandayla kilitlenmiyor.Ama geri kalan herşey çalışıyor farlardan tutun, kameralara kadar.Vurdurmayı denedik, devir alıyor ama gaz yemiyor ve kapanıyor.Sanırım immobilizer ile ilgili bi sıkıntı var.
Aradık yol yardımı...Geldiler aldılar gittiler :/ Bu da gidiyor gönlümün efendisi isimli çalışmam....
aşşağıda mesajda
Aceba noldu yia
Sonsuzluga
20/07/2014, 06:08
Geçmiş olsun ama keşke vurdurmasaydınız aracı zararlı diyorlar.
Geçmiş olsun ama keşke vurdurmasaydınız aracı zararlı diyorlar.
valla bir kere yaptık gaz yemeyince koyduk köşeye çekici bekledik.
İmmobilizer kilitledi kendini muhtemelen. aracın göstergesinde NATS ışığı yanık haldeydi. NATS Nissanın imobilizere verdiği isim. O ışığın araç kapalıyken flaş yapması gerekiyor. Sürekli yanıyorsa arıza immobilizer dedim ama,bakıcaz.. Kutup başını söküp takıp ecuyu sıfırlayayım dedim ama anahtar yoktu.
Geçmiş olsun, yeni araçları pek kurcalamamak lazım.
Geçmiş olsun en sonunda oldu yani kurcalaya kurcalaya
Ziyaretçi78
20/07/2014, 11:54
Geçmiş olsun ya la noldu ki acep.
H.KURU Saygılarımla
Servis yedek anahtarı istedi. Muhtemelen immobilizer kitlendi. Şimdi gidiyoruz bakalım servise.
Yerine Dacia Duster verdiler. Araba yarın yetkili servise gidecek :(
Yerine Dacia Duster verdiler. Araba yarın yetkili servise gidecek :(
Aglama yavrum benide aglatican. Sanki kendi arabaniz lan ne uzuluyon lale filo arabasi zaten :D
Aglama yavrum benide aglatican. Sanki kendi arabaniz lan ne uzuluyon lale filo arabasi zaten :D
oğlum arabayı satın alıcaz diyorum :D hadi onu geçtim dacia duster ölüm gibi. şahinin 4 çekerlisi gibi bişey
oğlum arabayı satın alıcaz diyorum :D hadi onu geçtim dacia duster ölüm gibi. şahinin 4 çekerlisi gibi bişey
Puhahaha kapisiozmu
OAGP1960
20/07/2014, 21:04
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun. Ben de Duster'i soracaktım. Gercekten nasil bir arac? Nissan'la kıyaslamayın ama, mümkün olduğu kadar objektif bakın :)
Gecmis olsun. Ben de Duster'i soracaktım. Gercekten nasil bir arac? Nissan'la kıyaslamayın ama, mümkün olduğu kadar objektif bakın :)
Bizde bundan önce vardı.Direksiyonu daha yumuşaktı.Ayrıca araç çok gürültülü.Ayrıyetten iç malzeme kalitesi korkunç.Birtek paspasladı çok hoş.Gerisi hikaye.Yalansızım vallahi, ankaradaysanız (telefondan bakamadım lokasyona) kendiniz bakabilirsiniz bir akşam vakti...:/
Düşünme bile... Tek avantajı 4wd olması ki aynaları iç plastiği vs. Berbat. Camları açtığın düğmelerin yeri berbat. Kornası direksiyonda değil dolmuşçu gibi silecek kolunun üstündeki düğmede. Gidişi tipik dci motoru yani iyi ama kesinlikle konforlu değil
Ha bi de, 4wd de çekişin artması lazım ama bunda düşüyor...Kuru yolda bile.
geçmiş olsun ule naptınız :)
Kadir00906
21/07/2014, 16:16
Geçmiş olsun,
Haber geldi. Motorun sigortası atmış. Halbuki bakmıştım sigortalara kararan görememiştim
Motur yukarda mi kalmis
Ha?