Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne acayip insanlar var!!
Bugün trafikte ışıklarda dururken, arkadan bi araç selektör yaparak geliyor. Sonra yan şeritte o da ışıkta durdu. tip tip bakıyor. Hayırdır dedim. Gerizekalı hayırdır hayırdır hayırdır papağan gibi tekrarlamaya başladı. Bana arkamdayken ne selektör yapıyon diyor. Araçları karıştırdın heral ben yapmadım dedim. Uyladıkça uyluyor. Yok sen yaptın felan filan. Sonra arkada oturana soruyor bu mu diye, oda he bu diyor. Kafan mı iyi bi yürü git diyom tip tip bakıyor. Ah! Arabada ailem olmasaydı kafasını gözünü s.. o çipin, neyse uzatmadan çekti gitti uzatsaydı benimde sinirlerim tepeme çıktımıştı artık olanlar olurdu. Zengin çipi..
-Acaba akşam olduğu için tümseklerden felan geçince bu gerizekalı selektör mü yaptım sandı?
Yeminle sinirlerimi bozdu, şimdi diyorum keşke dalsaydım ya dayak yerdik yada o çip soluğu acilde alırdı.
Trafikte sakin olmak en mantıklısı diyorum, ama ben de olamıyorum o yüzden artık söylemicem bunu hahaha.yine de ailen yanındayken doğru hareketi yapmışsın hocam.Hiç bulaşmayacaksın.
Ben olsam ateş ederdim
:) :melek2:
Dun taksicinin biri onume atladi bende durmadim dalaştik atar yaptim karsilik vermedi yoksa cok fena gözüm donmustu :)
Dün bende servisci ile kapıştım üstüme çıkacaktı açtım camı gel gel deidm gel bi dokunda seni nasıl s..... dedim sesi çıkmadı o derece kafam döndü tem'de.
Beyler bu ne hal. Sinir küpü olmuşsunuz. Sakin olun. ( dediğimi yap yaptığımı yapma tavsiyesi :) )
Sakinliği hiçbir zaman elden bırakmayın, rahatsızın birine denk gelirsiniz çeker silahı yada bıçağı yazık günah olur. Tv ve gazeteden ziyade benim çok sevdiğim bi arkadaşımın başına gelmişliği var, kısaca b*k yoluna gitti olan ailesi ve kalanlara oldu, tartıştığı da cezaevine.
Sakinliği hiçbir zaman elden bırakmayın, rahatsızın birine denk gelirsiniz çeker silahı yada bıçağı yazık günah olur. Tv ve gazeteden ziyade benim çok sevdiğim bi arkadaşımın başına gelmişliği var, kısaca b*k yoluna gitti olan ailesi ve kalanlara oldu, tartıştığı da cezaevine.
Doğru söze ne denir. Sonuna kadar haklısın.
Ben o cekmeden cekerim dayi cok hizliyimdir :)
Ben o cekmeden cekerim dayi cok hizliyimdir :)
Ortadoğu ve balkanların en hızlı silah çekenindir kendileri :)
selcuk06
19/07/2014, 20:21
Trafikte sakin olmak lazım. Bir ay kadar önce Çalıştığım yerin Servis şöförü alkollü bir sürücüyle tartıştı servis şöförü dahil servisten bi kaç kişi adamı dövmeye indi alkollü adam aralarından kendisini kurtarıp 7 kişiyi pıçakladı. Efendilikten kimseye zarar gelmeyeceğini düşünmekteyim.
Ortadoğu ve balkanların en hızlı silah çekenindir kendileri :)
Pompaliyla geziyorum ahaha
haddiii leeyyyn
biancoangelo
19/07/2014, 22:46
Çok güzel yazılar var size dair... Ama yazıp yazıp siliyom yaawwffff...
arkadaşlar özellikle engebeli yollarda arabaların farları bir yukarı bir aşağı yaptığı için selektör yapıyormuş gibi oluyor öndekine..belki öyle bir durum olmuş olabilir..
Çok güzel yazılar var size dair... Ama yazıp yazıp siliyom yaawwffff...
Muhgelemen küfür ediceksiniz ama :)) kardes hatasi olupta dik yapana alttan alamiyorum .. Haydarimdan baskada biseyim yok ama atar yapmak ruhumda var angaraliyiz ondan sanirim
biancoangelo
20/07/2014, 12:16
Muhgelemen küfür ediceksiniz ama :)) kardes hatasi olupta dik yapana alttan alamiyorum .. Haydarimdan baskada biseyim yok ama atar yapmak ruhumda var angaraliyiz ondan sanirim
Gardaşım haydar olacak onda sıkıntı yok... Silah nedir!!!???
Cepheye savaşa çıkmıyoz ki....
Küfür etme gibi bi durum olmaz... Yanlış anlamışsın...
Ziyaretçi78
20/07/2014, 16:22
Senin yaptığın gider bizim hoşumuza gider lan hayırdır akıllı ol keçiören bebesiyiz puhahhaaa
H.KURU Saygılarımla
brcan157
21/07/2014, 08:50
erkekliğin %99'u kaçmaktır beyler :) ..sövün kaçın çok zevkli.
biancoangelo
21/07/2014, 12:41
Senin yaptığın gider bizim hoşumuza gider lan hayırdır akıllı ol keçiören bebesiyiz puhahhaaa
H.KURU Saygılarımla
K.ören Gazino...