PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldmaster Aktif Subwoofer Hakkında

hknbrn
17/07/2014, 19:04
Arkadaşlar şu ürünü hepsiburada.com'da gördüm. Aktif olması da göz önünde bulundurulursa ürünün fiyatı gayet iyi. Ölçüler hakkında çok fazla bilgim olmamakla birlikte 12"(20cm)'i göz önünde bulundurunca küçük gibi duruyor. Netten araştırdım yalnız boyutları hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Teknik veriler hakkında bilgim yok bilmem tatmin eder mi?
Punto'mun bagajında simit lpg kullandığımdan stepne var ve bu ürün sığacak gibi. Bu ürünü veya Goldmaster'in benzer ürünlerini kullanan gören var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

hknbrn
17/07/2014, 19:09
Link vermeyi unutmuşum :)
Goldmaster Sw-940 Dahili Amfili Subwoofer Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/goldmaster-sw-940-dahili-amfili-subwoofer/productDetails.aspx?productId=otgldsw940&categoryId=26090&SKU=OTGLDSW940)

aozalatur
24/07/2014, 17:46
20cm çok iyi bi sonuç vermez diye düşünüyorum.
25 yada sağlam ses için 30 almalısın.
38 bizim araçlara çok fazla geliyor.

blackhawk
25/07/2014, 17:03
12 inç 30 cm yapar çok fazla birşey beklememekle birlikte araç içinde iş görür...

Ziyaretçi78
25/07/2014, 18:04
Goldmaster yaramaz ben 25 lik bass kullanıyorum ve rahat inletiyorum mahalleyi bundan iyi performans alamassiniz.29635

H.KURU Saygılarımla

KG777
25/07/2014, 18:21
Goldmaster yaramaz ben 25 lik bass kullanıyorum ve rahat inletiyorum mahalleyi bundan iyi performans alamassiniz.29635

H.KURU Saygılarımla

Havamı atıyorsun arkadaşım, sana soru sormuşlar cevaba bakkk...
Saygılı olun lütfen...

Ziyaretçi78
25/07/2014, 18:25
Saygılı olun lütfen...

Yok kesinlikle değilde sen kime atarlanıyorsun onu çözmüş değilim

H.KURU Saygılarımla

cdogu
25/07/2014, 18:35
Saygılı olun lütfen...
Paşam adamın mesajında hava atmalık bir şey yok ki? Bence sen yanlış anlamışsın. Harun abi forumun en çok mesaj atan üyelerindendir. Ayrıca kendisi pek çok buluşmamızda organizasyonu üstlenmiştir. Sonuçta artistlik yapmaya ihtiyacı yok :)

femoli
25/07/2014, 18:44
Saygılı olun lütfen...
Az bilem demişsin ağzına sağlık.

Ziyaretçi78
25/07/2014, 18:45
Paşam adamın mesajında hava atmalık bir şey yok ki? Bence sen yanlış anlamışsın. Harun abi forumun en çok mesaj atan üyelerindendir. Ayrıca kendisi pek çok buluşmamızda organizasyonu üstlenmiştir. Sonuçta artistlik yapmaya ihtiyacı yok :)

Olay yanlış anlaşılmasın arkadaşlar Mustafa kardeşimizdir tanırım kendisini ve sorun yok yani ;):))

H.KURU Saygılarımla

Arrest
25/07/2014, 18:46
Bende pionner champion vardi akiyodu aga

Ziyaretçi78
25/07/2014, 18:48
Az bilem demişsin ağzına sağlık.

Bu nedemek şimdi yav 2li kualisyonmu kurdunuz

H.KURU Saygılarımla

Arrest
25/07/2014, 19:00
Bu nedemek şimdi yav 2li kualisyonmu kurdunuz

H.KURU Saygılarımla
Sen onu uc yap

Ziyaretçi78
25/07/2014, 19:03
Sen onu uc yap

Sen zaten her herden çıkarsın yamakmısın olum sen.puhahaha

H.KURU Saygılarımla

Arrest
25/07/2014, 20:34
Sen zaten her herden çıkarsın yamakmısın olum sen.puhahaha

H.KURU Saygılarımla
Evet maasimi sen mi veriyosun

Ziyaretçi78
25/07/2014, 20:52
Evet maasimi sen mi veriyosun

Ulan paraya satıyon kendini yani tüüü senin erkekliğine bea :)):)):))
Akşam hoşdere seni bekler o zaman eğer orda bulamassan iskitler itfaiye önü. ;)
H.KURU Saygılarımla

Arrest
26/07/2014, 00:52
Ulan paraya satıyon kendini yani tüüü senin erkekliğine bea :)):)):))
Akşam hoşdere seni bekler o zaman eğer orda bulamassan iskitler itfaiye önü. ;)
H.KURU Saygılarımla
Ne alaka sende calisiyosun parayla mi satiyon kendini :D

Ziyaretçi78
26/07/2014, 00:58
Ne alaka sende calisiyosun parayla mi satiyon kendini :D

Ben para aldığım yer için hiç bir zaman senin dediğin kelimeyi kullanmadım bebek

H.KURU Saygılarımla

Arrest
26/07/2014, 01:13
Ben mehmet abiyi maas vermesede senden cok seviyom ahahaha

Ziyaretçi78
26/07/2014, 02:08
Ben mehmet abiyi maas vermesede senden cok seviyom ahahaha

Napayım olm ne kadar seversen sev.

H.KURU Saygılarımla

femoli
26/07/2014, 11:13
Napayım olm ne kadar seversen sev.

H.KURU Saygılarımla
kıskanç bedri seni :D

Arrest
26/07/2014, 11:24
Kiskanma haruncum

Ziyaretçi78
26/07/2014, 12:35
Kiskanma haruncum

Hadi ordan çakal

H.KURU Saygılarımla

blackhawk
26/07/2014, 17:34
Adam soru sormuş yardım istemiş yardım etmekten başka her yorumu yapmışsınız.

Arrest
26/07/2014, 17:48
Nerden biliyosunuz? Belki özel mesaj attik veya aramizda konusuyoruz?

blackhawk
26/07/2014, 17:55
Buradan cevap vermek varken kimse PM atmaz zaten fikir tartışnası için ortam oluşmaz. Sorun orada arkadaş yardım istemiş siz sayfada aranızda konuşmayı tercih etmişsiniz.

Arrest
26/07/2014, 19:29
Buradan cevap vermek varken kimse PM atmaz zaten fikir tartışnası için ortam oluşmaz. Sorun orada arkadaş yardım istemiş siz sayfada aranızda konuşmayı tercih etmişsiniz.
Sanane birader? Derdi sanami dustu? Hesap sorar gibi konusuyorsunuz. Boyle biseye size kim hak taniyor?

Ziyaretçi78
26/07/2014, 22:17

Bak kardeşim eğer bir ilan veya soru soruyorsan burda verilen cevaplara ya teşekkür edersin yada aklında takılan soruları dile getirirsin.
Arkadaş konuyu açmış ve ortalıkta yok. Ayrıca biz eğer bu konuda atışmalar yapıyorsak ta bunun ikazı sana düşmez ya konu sahibi girer söyler yada yönetimden arkadaşlarımız söyler.
Konuya yardımcı olacaksan buyur ama yardımcı olmayacaksan konuya giripte ortamı eleştirmek veya germek sana düşmez anlatabildiysem ne mutlu.

H.KURU Saygılarımla

femoli
27/07/2014, 10:33
kusura bakmayın harunu kızdırma amaçlı yapıldı iş biraz uzadı gereksiz mesajları yönetimdeki arkdaşlar silecektir zaten.

blackhawk
31/07/2014, 13:06
Sanane birader? Derdi sanami dustu? Hesap sorar gibi konusuyorsunuz. Boyle biseye size kim hak taniyor?

Ben kimseye hesap sormuyorum haddim değil her zaman haddini de bilirim. Ama arkadaş yardım beklerken buna duyarsız kalıp laf kalabalığı yapmanıza üzüldüm. Ve şimdi forumdan ayrılıp başka forum kuran arkadaşların sizler gibi duyarsız herşeye hemen atar yapan kendini herşeyin üzerinde forum sahibi sanan kişiler olduğunu daha iyi anlıyorum. Forum amacını aşıp bir kaç kişinin alay edip eğlendiği alan haline gelmiş. En azından ben böyle gördüm. Sizlere kazasız belasız bol atarlı günler beyler. Günün birinde sizde yardım beklerken karşınızda alay eden birilerini görünce o zaman anlarsınız. Belki !......

blackhawk
31/07/2014, 13:08
kusura bakmayın harunu kızdırma amaçlı yapıldı iş biraz uzadı gereksiz mesajları yönetimdeki arkdaşlar silecektir zaten.

Femili anlayışın için teşekkür ederim. Allah sana hayırlı işler versin.

Ziyaretçi78
31/07/2014, 13:29
Ben kimseye hesap sormuyorum haddim değil her zaman haddini de bilirim. Ama arkadaş yardım beklerken buna duyarsız kalıp laf kalabalığı yapmanıza üzüldüm. Ve şimdi forumdan ayrılıp başka forum kuran arkadaşların sizler gibi duyarsız herşeye hemen atar yapan kendini herşeyin üzerinde forum sahibi sanan kişiler olduğunu daha iyi anlıyorum. Forum amacını aşıp bir kaç kişinin alay edip eğlendiği alan haline gelmiş. En azından ben böyle gördüm. Sizlere kazasız belasız bol atarlı günler beyler. Günün birinde sizde yardım beklerken karşınızda alay eden birilerini görünce o zaman anlarsınız. Belki !......

Bak dostum burda alay konusu olan bir konu yok konuya bilgisi olan herkes cevap vermiş zaten. Böyle atarlı davranıp sonra ben başka forum kuran kişilerin arasına gidiyorum demekle olmaz. Ben bu işin içinde art niyet ararım demekki kafanda bazı planlar vardıki burda kalkıp laf sokup ortalığı karıştırmaya kalkıp sonrada aleni bir şekilde ben diğer forum'a gidiyorum demek erkekliğe sığmaz. Bu karşı gelmeyi konuyu açan arkadaş dese özür diler kabuğumuza çekiliriz. Ama senin dile getirmen yanlış. Ha unutmadan diğer forumda sanmaki huzur bulacaksın ordaki yanlışları görmek istersen her daim aktif olman gerekir ondan sonra anlayacaksın zaten kim nerde daha çok paylaşım yapıyor ve kimler daha çok sert yaptığını. Neyse anlatılmaz yaşanır bu konular.

H.KURU Saygılarımla

Arrest
31/07/2014, 13:43
Reklamlar için yonetimden izin aldiniz mi? Sizin zaten amaciniz belliymis. Her ayin basinda hassas gunleriniz var galiba. Ayda bi ayni polemik ortamini yaratiyosunuz. Gecen ayda sizin mesajiniza ve amaciniza yakin mesajlari gorduk. Hadi ekmeğinize bakin