Orijinalini görmek için tıklayınız : Android'de mp3 indirme programi lutfen
Ya arkadaslar google play storeden iki tane program indirdim daha sarkilari bulamiyor. Youtubeden mp3 dinlemekten 2 gb netim bitti :) help me
YouTube mp3 Dönüştürücü (https://www.youtube-mp3.org/tr) bu siteyi tek geçerim ama arabada kaliteli olmuyo tabi uygulamada aynı mantıkla convert ediyo işini görürse burası sorunsuz çalışmakta :)
Kanka bu pc icin degil mi
aynen kanka bu bilgisayardan.
yalnız bişey diyecem.Soundcloud indir.İnternetten dinletiyor ama yutub gibi yemiyor paketi.
Kanka. Yabanci sarkilar icinbi site vericem. Bu siteden indirebilirsin. Program falan androidde yaramaz. Virus vs. Olur.
Downloads.nl
Olm pc yok bende evde netim fln yok fakiriz.
MusicLab. Ahmet Kaya'dan tut Gipsy Kings e kadar ne ararsan var.
edit: Markette aratınca MP3 Music Downloader diye çıkıyor. Mavi beyaz simgeli. O programı indireceksin mübarek.
erenemre
16/07/2014, 22:27
vk music & video programını tek geçerim bulamadığı parça yok ve anında iniyor çok iyi program aradığın şarkının remiksinden enstrümantaline kadar bütün versiyonlarını çıkartıyor.
Saolun kankalar , simdi mobilden indirmeyim yarin FEMOLİ abimin wifisinden indirip sonuclari yazarim :D