Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımı sattım
2007 model lpg li 1.4 fire active 83000 km deki aracımı bu gün karşı komşuma sattım arkadaşlar. Arkadaşın daha önce de 2006 puntosu vardı. Güle güle kullansın malının hayrını görsün.
Kadir00906
14/07/2014, 18:17
AAAA hayırlı olsun, hiç satıyorum diye söylememiştin sanki yanlış mı hatılıyorum? Hayırlı olsun o zaman klasik soruları sorayım :D
1) ne kadar sattın?
2) ne almayı düşünüyorsun?
Hayirli olsun abi kaca sattin
AAAA hayırlı olsun, hiç satıyorum diye söylememiştin sanki yanlış mı hatılıyorum? Hayırlı olsun o zaman klasik soruları sorayım :D
1) ne kadar sattın?
2) ne almayı düşünüyorsun?
Evet konusu geçmedi çünkü arabayı satmaya niyetim yoktu :) arkadaş geldi muhabbet ederken öyle satsana dedi olur dedim
1 22250+temmuz bandrolü
2 hiç bilmiyorum ama sedan niyetim var :)
Hayirli olsun abi kaca sattin
Yukarı yazdım ama sana özel yazayım yine kardeş 22250 ye verdim
adrentos
14/07/2014, 18:46
Hayirlisi olsun Halil hocam uygun fiyata vermissiniz
hadi hayırlı olsun daha hava filtresi takacaktık :D artık yeni aldığına kısmet :)
Hayirlisi olsun Halil hocam uygun fiyata vermissiniz
Sağol kardeşim, ewet uygun oldu ama olsun 1000 lira eksik fazla olmuş ne farkeder güzel bir arkadaş kazandığımı düşünüyorum.
hadi hayırlı olsun daha hava filtresi takacaktık :D artık yeni aldığına kısmet :)
Sağol abi :) ben bugün kredi çekecektim ihtiyaçlar için birazda arabaya jant lastik, chip filtre için ayırcaktım :) kısmet değilmiş.
Hadi hayırlı olsun abi Allah gönlüne göre versin.
ozkancavus5916
14/07/2014, 19:36
Hayirli olsun bir yandan uzuldum bir yandan sevindim benim araca bi ara cruise control taktircaktim :)
Kadir00906
14/07/2014, 19:38
Evet konusu geçmedi çünkü arabayı satmaya niyetim yoktu :) arkadaş geldi muhabbet ederken öyle satsana dedi olur dedim
1 22250+temmuz bandrolü
2 hiç bilmiyorum ama sedan niyetim var :)
Hayırlısı bakalım inşallah düzgün temiz bir araba sahibi olursun
Yukarı yazdım ama sana özel yazayım yine kardeş 22250 ye verdim
Abi linea al bitane ehehe
byadrenalin
14/07/2014, 20:18
Hayırlı olsun abi. İyi fiyata vermişsin valla :)
Ziyaretçi78
14/07/2014, 20:23
Hayırlı olsun paşam.
H.KURU Saygılarımla
Hayirli olsun bir yandan uzuldum bir yandan sevindim benim araca bi ara cruise control taktircaktim :)
Sağol da aracı sattık diye yardımımızı kesecek değiliz Özkan sen gel her zaman takarız
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun başkan, daha iyilerini alırsın inşallah.
Abi linea al bitane ehehe
yenimahallede var bitane 2008 lpg li nasıl bişi biliyon mu?
byadrenalin
15/07/2014, 00:18
Abi fire alma artık bence :)
Yokta bakarm istersen
Abi fire alma artık bence :)
yok kardeşim jet bakıyorum bu defa :D satoyu yiyecem
Yokta bakarm istersen
ula hangi cebin açık ulaşamıyom sana yan ceplerden mi arayım :D
byadrenalin
15/07/2014, 00:51
yok kardeşim jet bakıyorum bu defa :D satoyu yiyecem
Hahaha :D Bende geçen ay alıyordum bir Tjet son anda vazgeçtim. Punto korkulu rüyam olmuş :D Leon bakmaya başladım :D
Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin...
Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun
Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin...
Amin cümlemize.
Hahaha :D Bende geçen ay alıyordum bir Tjet son anda vazgeçtim. Punto korkulu rüyam olmuş :D Leon bakmaya başladım :D
Demedi deme sen yine bir punto alcan....
Amin cümlemize.
Abim hayırlı olsun. Bir jet yakışır sana. Sato zaten kolay lokma sen boşver onu ;)
Ahahaha ben satacam ya tjeti megane rs alacam :-)
Demedi deme sen yine bir punto alcan....
Abim hayırlı olsun. Bir jet yakışır sana. Sato zaten kolay lokma sen boşver onu ;)
Sağol kardeşim. tjet olarak linea düşünüyorum ama araç konusunda kararsızım önce bi netliğe kavuşmam gerek sence ne alayım
Sağol kardeşim. tjet olarak linea düşünüyorum ama araç konusunda kararsızım önce bi netliğe kavuşmam gerek sence ne alayım
Ne kadar paran var abi ona göre bakalım araba?
Ne kadar paran var abi ona göre bakalım araba?
Aracı sattık ama 2sini yedik bile kardeş 20bin var üzerine de anca bi 10bin kredi çekebilirim :(
ozkancavus5916
15/07/2014, 17:52
Corluda linea dizel var enfulu sayilir 27-28 milyar falandi
Sorun genişlik olmasa punto tjet derdim. Ama linea tjet te gayet güzel.
byadrenalin
15/07/2014, 21:08
1.3 Emotion Linea al abi tadından yenmez :)
Corluda linea dizel var enfulu sayilir 27-28 milyar falandi
Nerde?
Sorun genişlik olmasa punto tjet derdim. Ama linea tjet te gayet güzel.
Linea tjet temüz yok gibi bişey 2 araç baktım biri 4. Biri 5. Sahibinde. Ekonomi nedeniyle şimdi swdece mjet bakıyorum. Aile büyüdüğü için aracı da büyütmem gerekti biraz da bu yüzden sattom aracımı.
Temiz linea mjet varsa bildiğiniz 30 bin civarında düşünebilirim.
1.3 Emotion Linea al abi tadından yenmez :)
İnşallah kardeşim ben de full istiyorum ama kısmet
El arabasi alalim sana xd
byadrenalin
15/07/2014, 21:49
Bizim Saldo abisine Bursa dan aldı. Öve öve bitiremedi arabayı gitti :D Umarım bulursun temizini abi. Şehir dışına gidip gelme fırsatın varsa şehir dışından bak. İstanbul 'u falan es geç. Bursa, Aydın, Denizli, Kocaeli vs.. vs.. Temiz araç varsa böyle şehirler de vardır :)
ozkancavus5916
15/07/2014, 22:04
3 tane emorion linea var tekirdag bolgesindende sahibinden.comda birtanesi 33500 bir tanesi 31450 benim bi yakinimda vardi babasi hasta idi 27000tl ye vermis 2gun olmus
El arabasi alalim sana xd
ayıp ayıp abine el arabasını mı layık gördün plastik araba alaydın bari :D
Bizim Saldo abisine Bursa dan aldı. Öve öve bitiremedi arabayı gitti :D Umarım bulursun temizini abi. Şehir dışına gidip gelme fırsatın varsa şehir dışından bak. İstanbul 'u falan es geç. Bursa, Aydın, Denizli, Kocaeli vs.. vs.. Temiz araç varsa böyle şehirler de vardır :)
Araç temizse ş.dışından da alırım sıkıntı yok ama bildik birinden olması lazım ya da birine baktıra bilmem lazım kardeşim. Haybeye gidip gelmesi de var bu işin
3 tane emorion linea var tekirdag bolgesindende sahibinden.comda birtanesi 33500 bir tanesi 31450 benim bi yakinimda vardi babasi hasta idi 27000tl ye vermis 2gun olmus
onlar da full ama cc yok esp yok :( bu lineaların otomatikleri nasıl acaba? bizin dualogicler gibi arızalı mı?
Bi tane e30 al abi vuun tut tut tut yanlaya yanlaya İ'Qyunmu?
Linea benim beğendiğim bir araç @Seronet abinin arabası full+full çokda güzel :D
Bi tane e30 al abi vuun tut tut tut yanlaya yanlaya İ'Qyunmu?
zincire vurmalı seni :D
ozkancavus5916
15/07/2014, 23:44
Halil bursada bulursan sorun yok bursa fiat banoto servis muduru bizim bursada komsumuz ben agir bakima oraya goturdum .cumartesi pazar ben calismiyorum yardimcci olurum okonuda hatta beraber bile gideriz bakariz
Halil bursada bulursan sorun yok bursa fiat banoto servis muduru bizim bursada komsumuz ben agir bakima oraya goturdum .cumartesi pazar ben calismiyorum yardimcci olurum okonuda hatta beraber bile gideriz bakariz
:) denk gelirse neden olmasın. Anlata anlata gideriz :D. Madem öyle servise gelir güzel satılık araçlar bi söylesene şöyle temiz fullünden bir linea gelirse satılık 30bin civarında haber versin olmaz mı?
adrentos
15/07/2014, 23:50
halil hocam 1.5 dci clio grand tourda düşünebilirsin multijetten şehir içi 1.5 litre daha az yakıyor bagajda gayet yeterli
ozkancavus5916
15/07/2014, 23:57
Yarin kismetse ararim .servise gelen araba olursa daha iyi olur .bayramda esimle gidicem bursaya kismetse ozamanda bakarim .ilkokul arkadsim var bursada galericilik yapiyo onada soylicem .facebooktanda grubuna uyeyim simdi forumdada paylascam
halil hocam 1.5 dci clio grand tourda düşünebilirsin multijetten şehir içi 1.5 litre daha az yakıyor bagajda gayet yeterli
şirket aracı olarak fabrikada kullanıyorum ara ara ama güven vermiyor yol tutuş yok. Puntomla 110 120 girdiğim virajda 100 lerde bırakacak gibi geliyor. Ayrıca bagaj olarak linea kadar geniş değil ve komfor olarak da yetersiz. Evet lineadan az yakıyor belki ama güvanlik komfor daha önemli benim için ş.içi 5tl fazla yaksın sıkıntı yok yani :)
ozkancavus5916
15/07/2014, 23:57
Punto bursa grubu
Yarin kismetse ararim .servise gelen araba olursa daha iyi olur .bayramda esimle gidicem bursaya kismetse ozamanda bakarim .ilkokul arkadsim var bursada galericilik yapiyo onada soylicem .facebooktanda grubuna uyeyim simdi forumdada paylascam
Teşekkürler ilgin için.
adrentos
16/07/2014, 00:05
şirket aracı olarak fabrikada kullanıyorum ara ara ama güven vermiyor yol tutuş yok. Puntomla 110 120 girdiğim virajda 100 lerde bırakacak gibi geliyor. Ayrıca bagaj olarak linea kadar geniş değil ve komfor olarak da yetersiz. Evet lineadan az yakıyor belki ama güvanlik komfor daha önemli benim için ş.içi 5tl fazla yaksın sıkıntı yok yani :)
bizde 3. araç clio grand tour 1280 kg ağırlığı var konfor olarak biraz zayıf ama yol tutusu olarak puntoyla pek fark göremedim arada İstanbul'dan 180 190 geldiğim oluyor hiç sıkıntı yaratmadı hatta puntodan sanki daha iyi bile yol tutusu var gibi geldi bana punto o hızlarda biraz havalanıyor benimkisi sadece bir öneriydi full bir lineya konfor olarak çok daha iyidir cliodan
ozkancavus5916
16/07/2014, 00:07
Facebokta 2sitede paylastim bursadakinlerle 30bin tl para vericen az degil en azindan temiz olsun arac para kolaykazanilmiyo
bizde 3. araç clio grand tour 1280 kg ağırlığı var konfor olarak biraz zayıf ama yol tutusu olarak puntoyla pek fark göremedim arada İstanbul'dan 180 190 geldiğim oluyor hiç sıkıntı yaratmadı hatta puntodan sanki daha iyi bile yol tutusu var gibi geldi bana punto o hızlarda biraz havalanıyor benimkisi sadece bir öneriydi full bir lineya konfor olarak çok daha iyidir cliodan
:) anladım Sercan kardeşim öneri olduğunu biliyorum ben de kullandığım araç olduğu için fikrimi söyledim zaten. Bizdeki araç 1,5 dci grand tour ama baz model. Fullü ile bazı arasında yol tutuş farkı varsa bilemem ama olacağını sanmıyorum. Evet araç düzde ve açık virajlarda iyi ama punoyla aynı viraja vurduğum grand tour bana punto kadar güven hissi vermiyor hatta o viraja gelirken yavaşlamak gereği hissediyorum zira araç arkayı bırakacakmış gibi davranıyor. Bir de arka diz mesafesi daha dar geldi bana (190cm boyla).
Facebokta 2sitede paylastim bursadakinlerle 30bin tl para vericen az degil en azindan temiz olsun arac para kolaykazanilmiyo
Aynen vallaha bunu da krediyle 30bin yapıyorum zaten ki daha parayı çekmedim araç bulamazsam biraz daha kenara nakit atabilirim belki diye
ozkancavus5916
16/07/2014, 00:17
1/2 arkadasim expertizdiz araba aldi bitanesisanayide ustaya gosterdi araba pert kayitli cikti digeride km 100bin ve ustu geri cekmisler zor sattilar zarar ettiler
adrentos
16/07/2014, 00:18
:) anladım Sercan kardeşim öneri olduğunu biliyorum ben de kullandığım araç olduğu için fikrimi söyledim zaten. Bizdeki araç 1,5 dci grand tour ama baz model. Fullü ile bazı arasında yol tutuş farkı varsa bilemem ama olacağını sanmıyorum. Evet araç düzde ve açık virajlarda iyi ama punoyla aynı viraja vurduğum grand tour bana punto kadar güven hissi vermiyor hatta o viraja gelirken yavaşlamak gereği hissediyorum zira araç arkayı bırakacakmış gibi davranıyor. Bir de arka diz mesafesi daha dar geldi bana (190cm boyla).
Bizdekinde de bi celik jant var ama bagaja biraz esya koyuyorum belki onlarin etkisi vardir 5 yildir arac bizde arka koltuga oturmadim )) o konuda pek fikrim yok
:dj:
Bizdekinde de bi celik jant var ama bagaja biraz esya koyuyorum belki onlarin etkisi vardir 5 yildir arac bizde arka koltuga oturmadim )) o konuda pek fikrim yok
Arkaya biroturhak verecen bizim puntodan dar bence
Bende 2007 1.3 hatasız puntomu cuma gunu 23e sattim dun de 22250 ye 2005 megane 2 aldım
Bende 2007 1.3 hatasız puntomu cuma gunu 23e sattim dun de 22250 ye 2005 megane 2 aldım
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Renault Laguna 1.6 Privilege 2007 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 170264366 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-laguna-170264366/detay)
böyle bir araç için ne düşünürsünüz acaba? Ben aslında soğuk bakıyorum renoya ama yeni modellerini bilmiyorum. 95 reno 19 vardı 3 4 sene evveline kadar ş.içi çok hararet yapardı. Donanım olarak tam istediğim araç hem birazda değişiklik olmuş olur diyorum. Sizler ne düşünürsünüz?
Renault Laguna 1.6 Privilege 2007 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 170264366 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-laguna-170264366/detay)
böyle bir araç için ne düşünürsünüz acaba? Ben aslında soğuk bakıyorum renoya ama yeni modellerini bilmiyorum. 95 reno 19 vardı 3 4 sene evveline kadar ş.içi çok hararet yapardı. Donanım olarak tam istediğim araç hem birazda değişiklik olmuş olur diyorum. Sizler ne düşünürsünüz?
Konfor kötü abi kutu gibi.Aynı megane gibi gidiyor.Tipi görecelidir karışmıyorum ona ama, allahaşkına o vites topuzu nedir ya -_- sen gel vazgeç bundan
Konfor kötü abi kutu gibi.Aynı megane gibi gidiyor.Tipi görecelidir karışmıyorum ona ama, allahaşkına o vites topuzu nedir ya -_- sen gel vazgeç bundan
Yaw alacağıma değil ya fikir alayım dedim. Çeşit yapmaya çalışıyorum tek mpdel olunca temizini ve yakınında bulmak zor oluyor.
katip onur
16/07/2014, 09:29
Aracınızın satışı size ve yeni sahibine hayırlı olsun.. İnşallah alacağınız araç gönlünüze göre, temiz bir araç olur ;) Bir arkadaşım Laguna alacaktı, yaptığı araştırmalardan sonra laguna almaktan vazgeçip megane almıştı. (Lagunalar fazla yaktığından ve piyasasını çok hareketli olmamasından dolayı vazgeçmişti sanırım)
Halilcim fantazi arama :D
Aracınızın satışı size ve yeni sahibine hayırlı olsun.. İnşallah alacağınız araç gönlünüze göre, temiz bir araç olur ;) Bir arkadaşım Laguna alacaktı, yaptığı araştırmalardan sonra laguna almaktan vazgeçip megane almıştı. (Lagunalar fazla yaktığından ve piyasasını çok hareketli olmamasından dolayı vazgeçmişti sanırım)
İnşallah benim de temennim o ama kısmet. Renolara soğuğum zaten ama alternatif olabilir mi dedim.
Halilcim fantazi arama :D
Genç adamız kardeş fantazi bizim işimiz :D
:d you are y and we know it
okan atak
16/07/2014, 14:46
Halil abi benim t_jeti vereyim sana
:d you are y and we know it
ben ağır gelirim sana ;)
Halil abi benim t_jeti vereyim sana
:) sedan araç bakmasam da 3 kapı araç bana az be kardeşim. Büyük bir araca ihtiyacım var
ozkancavus5916
16/07/2014, 18:14
Halil bursayi servisi aradim .duserse guzel araba ariyacaklar
Halil bursayi servisi aradim .duserse guzel araba ariyacaklar
Teşekkürler
byadrenalin
17/07/2014, 00:26
Bence Laguna Renault 'un yapmayı becerdiği en konforlu en güzel araç.
Ben de yeni linea düşünüyorum....:)
Ama 40 dan aşağı yok çok ya....
kozlulum67
17/07/2014, 00:54
hayırlı olsun:)
Ben de yeni linea düşünüyorum....:)
Ama 40 dan aşağı yok çok ya....
Öyle ama diğer markaların dizelleriyle kıyasla iyi yine hayırlısı olsun size de :)
Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion 2010 Model 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 172392682 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-emotion-1.3-multijet-full-plusfull-73500km-172392682/detay)
istanbuldaki arkadaşlardan bu aracı bilen var mı acaba??? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
yok mu fikir beyan edecek :)
Yok kanka
Kalbinde bana yer yoksa güzelim üzülme ben ayakta da giderim :D
Kalbinde bana yer yoksa güzelim üzülme ben ayakta da giderim :D
Yan yan git bari :-)
Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion 2010 Model 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 172392682 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-emotion-1.3-multijet-full-plusfull-73500km-172392682/detay)
istanbuldaki arkadaşlardan bu aracı bilen var mı acaba??? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Kaza yapmış fiyatı her halde bu yüzden uygun daha da düşer fiyatı ama ben olsam titiz biri olduğum için alamam her halde....:)
ben olsam almazdım araç yaralı :)
Bayram üstü temiz araç bulamıycam sanırım. Bir de Lineaların geneli filı aracı olduğu için temizini bulmak daha da zor. Ben detemiz araç olsun istiyorum ama ya çok pahalı ya kmçok yüksek. Aramaya devam. ..
Arayan mevlasini bulurmus halilcjm
Bayram üstü temiz araç bulamıycam sanırım. Bir de Lineaların geneli filı aracı olduğu için temizini bulmak daha da zor. Ben detemiz araç olsun istiyorum ama ya çok pahalı ya kmçok yüksek. Aramaya devam. ..
Sana tavsiyem intercity ile gorusmen. Benim aracim intercityden 3 yillik kiralik. 0 km geldi. 3 yilin sonunda satilacak ve ben alacagim direk. 3 yil kirasini mazotunu sirket odedi ben kullandim. Sonra bildigim ve bindigim arabayi ucuza alabilecegim
Yani orada dusuk km temiz ve bakimli arac bulabilirsin ama fiyati nolur bilmem abi.
Bu ara araç alacaklar için durum zor, fiyatlar almış başını gitmiş....
Aynı aracın otomatiğini 31 bin TL 'ye biz almıştık. 70 bin km . Ama sıfır kazasız araç. Ufak bi boyası var çamurlukta o kadar. Gram hata yok. Bu aracın kazası nedir bakmak lazım . Fiyatta indirime gidilebilir.
Aynı aracın otomatiğini 31 bin TL 'ye biz almıştık. 70 bin km . Ama sıfır kazasız araç. Ufak bi boyası var çamurlukta o kadar. Gram hata yok. Bu aracın kazası nedir bakmak lazım . Fiyatta indirime gidilebilir.
Tramer hasqr kaydı yok emniyete göre de ikinci sahibi. Ama adam ilanda yazmış önden vurdum kaput tampon değişti diye de insan emin olamıyor. Adam yazmasa yazmazdı diye düşünüyorum yayutturursam hesabı sqtmaya uğraşmamış yazmış hatasını. Km de 2012 12.ayda 50 binmiş yani muayene istiyor araç.
Fiyat size göre ne olmalı? Kaza resimlerini istedim dönüş yapınca konuya eklerim.
Halil kardeş nasıl araba alacağız biz bu fiyatlarla....:)
Neden bileyim usta ya. Piyasa anasının gözü pişman olcam nerdeyse aracımı sattığıma. Biz verdik hadi isteyen var diye ben pazarlık yapıyorum adam kıl aldırmıyor arkadaş. Biz senpe daha çook yayn gezeriz gibi :(
Neden bileyim usta ya. Piyasa anasının gözü pişman olcam nerdeyse aracımı sattığıma. Biz verdik hadi isteyen var diye ben pazarlık yapıyorum adam kıl aldırmıyor arkadaş. Biz senpe daha çook yayn gezeriz gibi :(
Ben zaten sattığıma pişman oldum, şu piyasayı görünce inadına sıfır araba alasım geliyor yine....:)
Ben zaten sattığıma pişman oldum, şu piyasayı görünce inadına sıfır araba alasım geliyor yine....:)
Ben şşmdi 0a giremem benim 2 numara yolda bir kaç aya geliyor. Olmadı zaten dizel punto alcam eşşek gibi evladiyelik kullancam daha bana sıfır parası versinler kimse bayram üstü araba sattıramaz :) arabayı sattığıma yanmıyorum gözüm yok da araba bulamıyorum :)
Makul bir ücrete şoför oluruz abim sen ayıpsın:)
Ben şşmdi 0a giremem benim 2 numara yolda bir kaç aya geliyor. Olmadı zaten dizel punto alcam eşşek gibi evladiyelik kullancam daha bana sıfır parası versinler kimse bayram üstü araba sattıramaz :) arabayı sattığıma yanmıyorum gözüm yok da araba bulamıyorum :)
Benim sattığım araba sıfır arabamdı nokta hatasız boyasızdı böylesini ikinci elde bulamıyorum bulsam da fiyatlar uçuk ev parası istiyorlar arabaya nerdeyse...:)
Makul bir ücrete şoför oluruz abim sen ayıpsın:)
Vayy kardeşim jipe mi bineceğiz...:)
Yakışıır
Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus 2011 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 169258209 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-boyasiz%2Cyetkili-servis-bakimli-fiat-dizel-169258209/detay)
Kazalı araca binmektense donanımsız kmsi düşük araca binmek daha mantıklı geldi ve hem yaş küçültüp hem kmsi düşük araç bakalım derken bu denk geldi siz ne dersiniz arkadaşlar? bir fikir de siz verin bana. Araç ilk sahibinden bakımları yapılmış 3 yaşında sorgulamadım ama kazasızmış. Tabi servise bir göstercez artık.
Önden çeker cip görünümlü crossover:D
halil abi araba güzel görünüyor. Active plus ta en boşu değil zaten. Bence gidip bir baktırmak lazım.
Abi hayırlı olsun, bide ben satsam iyi olacak..
Önden çeker cip görünümlü crossover:D
halil abi araba güzel görünüyor. Active plus ta en boşu değil zaten. Bence gidip bir baktırmak lazım.
İlk sahibi olduğu ve kazasız dediği için kafama yattı. km de iyi beni götürür 3 5 sene :) kısmetse yarın arıycam uyarsa gidip bi bakarım da servis burgazda yok çorluya getirtirsem satışı da yapmış oluruz :) da araç sahibi gelir mi konuşmak lazım.
Abi hayırlı olsun, bide ben satsam iyi olacak..
Hayırlısı kardeşim. Ben hiç aklımda yokken birden sattım :) sana da öyle bişeyler olur bakarsın ;)
Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus 2011 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 169258209 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-boyasiz%2Cyetkili-servis-bakimli-fiat-dizel-169258209/detay)
Kazalı araca binmektense donanımsız kmsi düşük araca binmek daha mantıklı geldi ve hem yaş küçültüp hem kmsi düşük araç bakalım derken bu denk geldi siz ne dersiniz arkadaşlar? bir fikir de siz verin bana. Araç ilk sahibinden bakımları yapılmış 3 yaşında sorgulamadım ama kazasızmış. Tabi servise bir göstercez artık.
30250ye anlaştık kısmetse. Allah nasip kısmet ederse pazartesi satışı alacam. Aracın sağ kapıda boyada yüzeysel çizik var biraz geniş ve kapının yarısına geliyor ama sırıtmıyor, arka tampon sol köşeden darbe var resimde de belli zaten orası biraz sırıtıyor ama aracı beğendim içi dışı temiz ve ilk izlenimim puntodan arkası baya ferah.
ozkancavus5916
19/07/2014, 21:50
UfAk seylere takilma :) araba icine sindiyse al .benim sag arka tarafta bagaj kapagi yaninda hafif gocuk var 150tl istediler 1seneden fazla oyle dolastim .daha yaptirmadim
UfAk seylere takilma :) araba icine sindiyse al .benim sag arka tarafta bagaj kapagi yaninda hafif gocuk var 150tl istediler 1seneden fazla oyle dolastim .daha yaptirmadim
Tramerde kaza yok, Çorlu haliç otoda bakımları olmuş araç 49500de idi 45bin bakıma girmiş herhangi bir şey yok, orjinal, boyasız ilk sahibi. Benim kuzenin tanıdığı çıktı kuzen de galericilik yaptı zamanında hoşuma gitti vallaha ne diyim anlaştık işte bakalım kısmetse pazartesi alım satımı yapacaz.
ozkancavus5916
19/07/2014, 22:10
Allah duz bastirsin fotolora baktim guzel temiz araba gule gule kullan arabayw cruse control takcanmi linea ya
Allah duz bastirsin fotolora baktim guzel temiz araba gule gule kullan arabayw cruse control takcanmi linea ya
:) Amin cümlemizin tekeri düz bassın. Kısmetse takacam cc niyetim var. Buna yaparsam zaten 3. çeşit olacak
punto
doblo (yeni kasa)
linea.
maşallah araba pırıl pırıl görünüyor. Linealar Fp olarak Sedan açısından hoşuma gidiyor son zamanlarda. Hakkında hayırlısı olsun abi.
maşallah araba pırıl pırıl görünüyor. Linealar Fp olarak Sedan açısından hoşuma gidiyor son zamanlarda. Hakkında hayırlısı olsun abi.
Amin kardeşim sağol :)
brcan157
19/07/2014, 23:44
yuh subatta 2010 model 65 binde 25.750 ye aldı bızım bı arkadaş..naptılar bu pıyasaya yaw.
adrentos
19/07/2014, 23:45
Hayirlisi olsun abi gule gule kullan
yuh subatta 2010 model 65 binde 25.750 ye aldı bızım bı arkadaş..naptılar bu pıyasaya yaw.
piyasa çok yüksek kış fiyatlarıyla alakası yok. Daha da yükseleceği tahmin ediliyor
Hayirlisi olsun abi gule gule kullan
Amin kardeşim satışını almadım daha inşallah aldıktan sonra kazasız belasız kullanmak nasip olur
Aracımı aldım arkadaşlar :) izlenimlerimi paylaşacağım ilerleyen gunlerde
adrentos
21/07/2014, 14:28
Hayırlısı olsun Halil abi tekrardan kazasız cezasız bol sürüşler güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullanın
Kadir00906
21/07/2014, 16:09
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah :)
Ne aldn abi
Linkteki lineayı
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun abi tatlisini ne zaman yicez
Hayirli olsun abi tatlisini ne zaman yicez
Ben senin tjetin tatlısını yediğimde ;)
kozlulum67
21/07/2014, 19:44
Allah kazasiz belasiz surmek nasip etsin
Hayırlı olsun başkan, kazasız belasız inşallah. Geniş arabanın tadını çıkar :)
Hayırlı olsun başkan, kazasız belasız inşallah. Geniş arabanın tadını çıkar :)
Allah razi olsun abi gerçekten çok geniş rahat. Bagaja bittim zaten :)
Allah kazasiz belasiz surmek nasip etsin
Abin cümlemize
tüm arkadaşlara iyi dilekleri için canı gönülden teşekkür ederim.
byadrenalin
21/07/2014, 23:43
Linea alırken en dikkat etmen gereken şey taksi çıkması veya şirket çıkması araç olmaması abi. Arabayı tanımıyorum ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Bu araçlar en çok bu tip işlerde kullanılıyor biliyorsun.
Linea alırken en dikkat etmen gereken şey taksi çıkması veya şirket çıkması araç olmaması abi. Arabayı tanımıyorum ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Bu araçlar en çok bu tip işlerde kullanılıyor biliyorsun.
Araç ilk sahibinden kazasız taksi vs değil zaten sıfır kokusu bile içinde. Resimleri hafta içi paylaşacağım. ilgine teşekkür ederim kardeşim.
Hayırlı olsun abi güle güle kullan
Misafir047
22/07/2014, 12:38
Ben senin tjetin tatlısını yediğimde ;)
Sato sus pus :D
Aynen Satoo hani tatlılar :D
Hayırlı olsun donanımlı ararken donanımsız almışsın ama temizse neden olmasın...:)
Hayırlı olsun donanımlı ararken donanımsız almışsın ama temizse neden olmasın...:)
Ewet öyle oldu ama parama uygun temiz ve donanımlı bulamadım. Bir de bayram üstü olunca satıcılar kıl aldırmıyor. Kısmet bunaymış. :)
byadrenalin
22/07/2014, 21:32
Ben msjı yazdığım da sen çoktan almışsın arabayı fark etmemişim abi :) Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Hocam hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın...
Hocam hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın...
Amin hocam cümlemize inşallah
Ben msjı yazdığım da sen çoktan almışsın arabayı fark etmemişim abi :) Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Canın sağolsun kardeşim düşünmen yeterli :) darısı başına inşallah
ben geçen yaz 4 gün 30.000 km.de linea dizel 75 Hp kullandım abi araba gitmiyor bas bas gitmedi ya hani rent arabasımıdır bilmem izelasyonu kalitesi pek hoşuma gitmedi ne diyim hayırlısı tabii fiyatlar yüksek gönlüm isterdi ki farklı bir marka farklı bir model al daha iyisini yani İnşallah nasibin olur. Yani yanlış anlama güle güle kullan ama punto bence daha kaliteli belkide ben önce 1.3 dynamic 90 Hp 2007 sonrada 2011 multiar 105 Hp Dynamic kullanıyorum ondan böyle geliyor:D
ben geçen yaz 4 gün 30.000 km.de linea dizel 75 Hp kullandım abi araba gitmiyor bas bas gitmedi ya hani rent arabasımıdır bilmem izelasyonu kalitesi pek hoşuma gitmedi ne diyim hayırlısı tabii fiyatlar yüksek gönlüm isterdi ki farklı bir marka farklı bir model al daha iyisini yani İnşallah nasibin olur. Yani yanlış anlama güle güle kullan ama punto bence daha kaliteli belkide ben önce 1.3 dynamic 90 Hp 2007 sonrada 2011 multiar 105 Hp Dynamic kullanıyorum ondan böyle geliyor:D
Teşekkürler. Sedan araç mecburiyeti doğduğu için araç değiştirme durumunda kaldım. Yoksa punto idare ediyordu. Linea larda 75 lik dizel motor yok. 77 hp fire punto motoru muvcut o da benzinli. Aldığım aracı puntoyla kıyaslıycak olursam şuan için hep artı sadece yakıtı kıyaslıyamıycam o da bu dizel diğeri i tüplüydü o yüzden. Çekiş olarak gayet iyi. Araç doluyken bile rampalarda bayılmıyor. Akşam 2006 caddysi olan şefimle biraz kapıştık onun aracı yazılımlı ooduğu halde aracımın gidişi yol tutuşu beni tatmin etti. Sadece kalkışlar biraz hantal gibi.
byadrenalin
24/07/2014, 00:07
Canın sağolsun kardeşim düşünmen yeterli :) darısı başına inşallah
Ben eski aracımdan dolayı çok ince eliyorum abi. O yüzden aylardır araba alamadım. Nerdeyse sıfır bir araca doğru gidiyorum. Sıfır alırsam da aklımda tek bir araç var. Donanımsız ve dar olan Polo :)
byadrenalin
24/07/2014, 00:09
Teşekkürler. Sedan araç mecburiyeti doğduğu için araç değiştirme durumunda kaldım. Yoksa punto idare ediyordu. Linea larda 75 lik dizel motor yok. 77 hp fire punto motoru muvcut o da benzinli. Aldığım aracı puntoyla kıyaslıycak olursam şuan için hep artı sadece yakıtı kıyaslıyamıycam o da bu dizel diğeri i tüplüydü o yüzden. Çekiş olarak gayet iyi. Araç doluyken bile rampalarda bayılmıyor. Akşam 2006 caddysi olan şefimle biraz kapıştık onun aracı yazılımlı ooduğu halde aracımın gidişi yol tutuşu beni tatmin etti. Sadece kalkışlar biraz hantal gibi.
Fiat 'ın bütün arabalarının kalkışı öyle sanırım abi. Babamda 105 hp diesel 1.6 mjet doblo var. 2. viteste rokete bağlıyor. Ama ilk kalkış ve 1. vites aşırı hantal. 2 ye taktığım anda koltukta geri yapışıyorsun.
Ben eski aracımdan dolayı çok ince eliyorum abi. O yüzden aylardır araba alamadım. Nerdeyse sıfır bir araca doğru gidiyorum. Sıfır alırsam da aklımda tek bir araç var. Donanımsız ve dar olan Polo :)
Takılma bu kadar araç işine. Bak temiz bir tane ilk sahibinden km si düşük al bin gitsin. Fazla büyütüyorsunuz.
Hooiyt
Aynen Satoo hani tatlılar :D
Yeni gordum mesajlaeinizi. Gelin size halka tatli ismarlayamm