Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabama müşteri buldum ama?
kozlulum67
14/07/2014, 01:20
Alici hazir ama ben arac bulamadim.buldugum araca butdaki arkadaş lar pahali dediklerinden vazgectim ama gonlum hala onda.napsam bilemedim.39 yazmis 38 e birakiyo.20 bin bakimi yapilmis ve temmuz pulunuda odemis.hazir bincem gitc3m:)
https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=168522804
forumda Kırşehirli arkadaşlar var bende Kırşehirliyim ama çok fazla gidemediğim için çok yardımcı olamayacağım :( ama şöyle de bir durum var hocam bu parayı verince zaten bu aracın dizelini de alabilirsiniz..bende de var 2012 model dizel 40 - 43 arası temizleri satılıyor bilginiz olsun..sıfırları da 40 liradan başlıyor..
Serhat bey ile iletişime geçebilirsiniz o sık sık Kırşehir e gidiyor..
kozlulum67
14/07/2014, 01:44
Hocam sifirlari gecen yil 45 bin degilmi bunlarin? Ben baktim oyle yaziyodu ama yanlismi baktim acaba?
Hocam sifirlari gecen yil 45 bin degilmi bunlarin? Ben baktim oyle yaziyodu ama yanlismi baktim acaba?
geçen bana aydın SURTAŞ oto dan msj geldi 40 binden başlayan fiyatlarla diye de pazarlıkla güzel bir rakama alınabilir comfort paketlisi..bak biraz önce baktım 30 binde dizelleri var 42 liraya falan...arabayı çok kullanmıyorum diyorsan benzinli al ama yılda en az 15 binim var diyorsan dizeline bak derim..
kozlulum67
14/07/2014, 01:58
Valla ne yalan soliyim dizellerine bakmadim.ama simdi bi bakcam:)
Dizel al kafan rahat olsun hem tayfun beyin dediği gibi benzinlisi 41 civarı neden 38 veresinki. Bendede 2012 sedan dizel var gayet memnunum.
kozlulum67
14/07/2014, 02:19
Dizel al kafan rahat olsun hem tayfun beyin dediği gibi benzinlisi 41 civarı neden 38 veresinki. Bendede 2012 sedan dizel var gayet memnunum.
Hocam nedir yakari felan?bide satarken piyasasi nasil?
2. elinden sakın korkma..en kötü ihtimal aldığın fiyata verirsin..yakıt da gayet makul..ben sabah 7 de çalıştırıyorum 6-7 km gidip stop ediyorum yani araba soğuk gidiyor..çok devirsiz de kullanmam İstanbul trafiğinde 5.9 ortalamam var..özellikle uzun yolda 6 ileri olması büyük avantaj..digital klima 6 ileri şanzuman cruise control gibi artıları gerçekten güzel..yakıt güzel , sağlam araba genişliği güzel..bence bu paralara bu segmentte alınacak en iyi araçlardan birtanesi..
kozlulum67
14/07/2014, 02:31
Tesekkur ederim.bilgiler gayet aydinlatici:) benim puntoda lpgli oldugundan hic dizel bakmamistim.puntonun lpglisi bunun dizelinden az yakiyodur kesin:)
Tesekkur ederim.bilgiler gayet aydinlatici:) benim puntoda lpgli oldugundan hic dizel bakmamistim.puntonun lpglisi bunun dizelinden az yakiyodur kesin:)
Hocam şunu da ileteyim benzinli alıcam tüp takacağım dersen ben sana Honda Civic öneririm..2009-2010-2011 Premium paket alırsan tadından yenmez..ama yok dizel diyorsan astra h lar gerçekten güzel alternatif..bravo sport style da düşünülebilir..120 beygiri ile gayet güzel sürüşü var..dizeli de düşün tabi neden düşünmeyesin :) 1.4 benzin lpg li ile astra h dizel hemen hemen kafa kafaya yakar hatta dediğin gibi belki punto biraz daha az yakabilir..
Ben daha çok şehir dışı kullanıyorum. Şehir içi pek kullanmam aracımı ve ortalama değerim 4.8 lt fakat benim araçta racechip var o yüzden gösterdiği değere pek güvenmiyorum. Genelde uzun yola çıktığımı söyledim ve yaklaşık 216 km yolu 50 tl ye gidiyorum ki bu yolun yarısını ya da yarısından fazlasını 130-150 arasında diğer yarısını da radardan ötürü 95-98 km hızlarda gidiyorum. Fakat astra h alacaksanız direksiyonunun puntodan ağır olduğunu biraz sert ve 1. vitesininde biraz hantal olduğunu bilin ben kalkışta insanlara fark atmak istiyorum aniden kalkayım herkes arkamda kalsın diyorsanız bakmayın çünkü genelde geride kalıyorsunuz ama genişliği ve kendi aracım için konuşmam gerekirse Cruise control, Dijital klima, yağmu sensörü, far sensörü, park sensörü gibi özellikleri beni mutlu ediyor.