Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik Cezası ve Ödeme
shellcininabisi
13/07/2014, 19:25
Bugün samsunda şehir içinde yeşil yanıp sönerken geçtim , az ileride ekip durdurup bana 172 tl karşılığında onlara HAYATIM BOYUNCA ANA AVRAT BACI DÜZ gitme hakkı tanıdılar...
neyse tartıştım ettim ama sonuç yok ,
Şimdi sorun şu bir an önce ödeyip RAHAT RAHAT KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM...
malum sistemde daha görünmüyor. Bilgi girişiyle ödeyeyim diyorum ancak kafam karıştı hem GİB de hem de İŞBANK internet şubesinde TUTANAK GİRİŞİNİ YAPINCA ad soyad istiyor ve tutanağa göre doldurun diyor. şimdi araç babamın üzerine.. ben bu alanlara kendi adımı mı babamın adını mı yazacağım a dostlar?
13 gun bekle cıkar ozaman kımın adına yazacagın bellı olur veya vergı daıresıne gıt 13 gun %20 ındırımle ode cezanı plaka yazıyorsa fark etmez kanımca ama tc kımlık varsa tc kımlıgın uzerınde yazan kısının yazıması gerekır bence ısım önemlı degıldır soylekı; aracı sattıktan sonra 5 ay sonra ceza gelıyor satıstan dolayı ısım degısık ama plaka sabıt kalıyor satın aldıgın adamın adı yazsada borç sana kalıyor ve muayene de plaka gırıldıgınde cıkıyor muayenedı adam ısım tutmuyor muayeneye alıyım demıyor plakanın cezası var almam dıyor.bence bekle bıraz daha
shellcininabisi
13/07/2014, 20:31
13 gun bekle cıkar ozaman kımın adına yazacagın bellı olur veya vergı daıresıne gıt 13 gun %20 ındırımle ode cezanı plaka yazıyorsa fark etmez kanımca ama tc kımlık varsa tc kımlıgın uzerınde yazan kısının yazıması gerekır bence ısım önemlı degıldır soylekı; aracı sattıktan sonra 5 ay sonra ceza gelıyor satıstan dolayı ısım degısık ama plaka sabıt kalıyor satın aldıgın adamın adı yazsada borç sana kalıyor ve muayene de plaka gırıldıgınde cıkıyor muayenedı adam ısım tutmuyor muayeneye alıyım demıyor plakanın cezası var almam dıyor.bence bekle bıraz daha
hocam teşekkürler merak ettiğim isbankasinda birinci adini geçince 2. adimda soruyor araç kimin üzerine diye ama axiklama olarak trafik ceza tutanagindaki bilgileri girin diyor
shellcininabisi
13/07/2014, 22:50
beyanli odeyecegim de bilgi olarak araç sahibinin bilgileri mi benim bilgilerin mi girilecek
Öyle bişey yok, satışı üzerine aldığın tarihli belgeleri gösterip atıyorsun üstünden borcu.Senden önceki sahibi dönemindeyse eski sahibi bağlar.
Satışla alakalı durum yoksa, cezayı ödersin isim farketmiyor.Benim plaka cezalarımı babam ödeyebiliyor.
shellcininabisi
14/07/2014, 18:02
bugün gittim 129 tl olarak yatırdım HAKSIZ YAZILAN CEZAYI :)
ama bana bu cezayı yazanın da ( yazanı biliyorum ADI SOYADI yazıyor TUTANAKTA ondan ona ÖZEL MUAMELE yapıyorum , ADINA EN GÜZEL, EN YARATICI KÜFÜRLERİ eliyorum.) yazdıranında 7 CEDDİ TERS DÖNÜYOR MEZARLARINDA GÜNLÜK 2 DAKİKA YAZANA DA YAZDIRANA DA en acı KÜFÜRLERİ etmeyi kendime BORÇ BİLİYORUM bundan sonra :)
mesutt1905
14/07/2014, 18:50
bugün gittim 129 tl olarak yatırdım HAKSIZ YAZILAN CEZAYI :)
ama bana bu cezayı yazanın da ( yazanı biliyorum ADI SOYADI yazıyor TUTANAKTA ondan ona ÖZEL MUAMELE yapıyorum , ADINA EN GÜZEL, EN YARATICI KÜFÜRLERİ eliyorum.) yazdıranında 7 CEDDİ TERS DÖNÜYOR MEZARLARINDA GÜNLÜK 2 DAKİKA YAZANA DA YAZDIRANA DA en acı KÜFÜRLERİ etmeyi kendime BORÇ BİLİYORUM bundan sonra :)
Bu ne kin kardeşim sen küfür ediyorsun veya beddua bundan dolayı onlara birşey olmuyor emin ol. Zaten haksız yere yazdı ise kul hakkı girer işin içine senden helallik alması şarttır o yüzden bu güzel günlerde boş yere ağzını küfre bulaştırma derim.
shellcininabisi
14/07/2014, 20:22
Bu ne kin kardeşim sen küfür ediyorsun veya beddua bundan dolayı onlara birşey olmuyor emin ol. Zaten haksız yere yazdı ise kul hakkı girer işin içine senden helallik alması şarttır o yüzden bu güzel günlerde boş yere ağzını küfre bulaştırma derim.
aslında haklısın dostum küfür etmeye bile değmez bunlara... nasıl olsa gelecek bir gün helallik almaya ;)
korguntuyenc
14/07/2014, 22:47
Öyle bişey yok, satışı üzerine aldığın tarihli belgeleri gösterip atıyorsun üstünden borcu.Senden önceki sahibi dönemindeyse eski sahibi bağlar.
Satışla alakalı durum yoksa, cezayı ödersin isim farketmiyor.Benim plaka cezalarımı babam ödeyebiliyor.
Bu arada kardesim oyle bisey yok yani gecen hafta giitim tuvturk istasyonuna benden onceki sahibine ait ceza cikio ama isin yazmadigi icin plaka ustunde gorunuyor adam aynen sunu soyluyor ya gidip yatiracaksiniz yada vergi dairesinden duzelttireceksiniz bizzat test ettim yer esenyurt tuvturk arac muayene istasyonu