Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tork Tuning Güzel İnsanları

Ziyaretçi78
12/07/2014, 18:44
Öncelikle herkese selamlar.
Bugün iş yerinde otururken kuzenimin aracına Ahmet abinin yazılım işinden bahsederken aklına yattı bizim kuzenin ve aramamı istedi.
İlk önce Ankara İl Başkanı Sato gardaşımı arayıp numarayı istedim ardından işte o güzel insanın sesini duydum vallaha adımı vermedim ama 2-3 saniye içinde benim olduğumu anladı ilk kez konuşmamıza rağmen.
neyse biraz bilgi aldıktan sonra baktık biz boşuz hemen Ahmet abiyi aradım ve gelebileceğini söyledikten sonra sağolsun atladı geldi yanımıza kadar.İki kişilerdi onlar bizi kesiyor biz onları falan diyormuşum tabiki değil.Ayaklarına sağlık Ahmet abi ve Mehmet geldi muhabbetleri olsun işleri olsun 4-4lük insanlar gerçekten.Neyse konu uzamasın diyelim ve koyulduk işe tabi Ahmet abi yani.
Hemen halletti işimizi ve tesler başladı.
Kuzen memnun kalmış bu arada araç 2004 Megane benzinli ve tüplü.
Bu platforum önünde Ahmet abi ve Mehmet'e teşekkürlerimi sunarım ve tanıştığımız için güzel sohmetlrini eksik etmedikleri için ayrıca teşekkür ederim.
Herkese tavsiye ederim arkadaşlar gözünüz kapalı girebilirsiniz bu işe duyrulur.;)

Arrest
12/07/2014, 19:07
Ankara il baskani sayin sato bey diyeceksin terbiyeni takin seni sisman bencil insan :-D

ahmetseker
12/07/2014, 19:27
Öncelikle herkese selamlar.
Bugün iş yerinde otururken kuzenimin aracına Ahmet abinin yazılım işinden bahsederken aklına yattı bizim kuzenin ve aramamı istedi.
İlk önce Ankara İl Başkanı Sato gardaşımı arayıp numarayı istedim ardından işte o güzel insanın sesini duydum vallaha adımı vermedim ama 2-3 saniye içinde benim olduğumu anladı ilk kez konuşmamıza rağmen.
neyse biraz bilgi aldıktan sonra baktık biz boşuz hemen Ahmet abiyi aradım ve gelebileceğini söyledikten sonra sağolsun atladı geldi yanımıza kadar.İki kişilerdi onlar bizi kesiyor biz onları falan diyormuşum tabiki değil.Ayaklarına sağlık Ahmet abi ve Mehmet geldi muhabbetleri olsun işleri olsun 4-4lük insanlar gerçekten.Neyse konu uzamasın diyelim ve koyulduk işe tabi Ahmet abi yani.
Hemen halletti işimizi ve tesler başladı.
Kuzen memnun kalmış bu arada araç 2004 Megane benzinli ve tüplü.
Bu platforum önünde Ahmet abi ve Mehmet'e teşekkürlerimi sunarım ve tanıştığımız için güzel sohmetlrini eksik etmedikleri için ayrıca teşekkür ederim.
Herkese tavsiye ederim arkadaşlar gözünüz kapalı girebilirsiniz bu işe duyrulur.;)

O güler yüzün tatlı sohbetin herşeye değer. :) teşşekür bizden

Ziyaretçi78
12/07/2014, 19:41
Ankara il baskani sayin sato bey diyeceksin terbiyeni takin seni sisman bencil insan :-D

Olm atalarımız ne demış altın semer ile ilgili onu aklına getir.

H.KURU Saygılarımla

Ziyaretçi78
12/07/2014, 19:42
O güler yüzün tatlı sohbetin herşeye değer. :) teşşekür bizden

Bende ayrıca teşekkür ederim abicim çok saolun.

H.KURU Saygılarımla

Kadir00906
13/07/2014, 17:03
Hayırlı olsun güle güle kullansın. Sen hala yaptırma abi sen hala bekle bi yerlerden hediye çıkar diye :D

Ziyaretçi78
13/07/2014, 19:10
Hayırlı olsun güle güle kullansın. Sen hala yaptırma abi sen hala bekle bi yerlerden hediye çıkar diye :D

Yav vallaha tamamen duygusalım yoksa dün yaptıracaktım.Yaptıramasakta hayırlısı diyelim kardeşim. Elbet bi piyango çıkar;)

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
14/07/2014, 16:45
Yav vallaha tamamen duygusalım yoksa dün yaptıracaktım.Yaptıramasakta hayırlısı diyelim kardeşim. Elbet bi piyango çıkar;)

H.KURU Saygılarımla

İnşallah çıkar ben inanıyorum :) allah gönlüne göre versin.

Ziyaretçi78
14/07/2014, 17:31
İnşallah çıkar ben inanıyorum :) allah gönlüne göre versin.

Saol abim inş. Bakalım. Aslında senin dükkanda bi buluşma yapalım sponsor sen ol ve sadece ben geleyim çekiliş yapalım puhahahahha.

H.KURU Saygılarımla

Kadir00906
14/07/2014, 18:07
:d :d

Ziyaretçi78
14/07/2014, 18:25
:d :d

Yanlışmıyım aga

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
14/07/2014, 18:58
Saol abim inş. Bakalım. Aslında senin dükkanda bi buluşma yapalım sponsor sen ol ve sadece ben geleyim çekiliş yapalım puhahahahha.

H.KURU Saygılarımla

Olur olurda benim dükkanda olursa çekilişe bende katılırım o zaman ya bana çıkarsa :D nerdee o günler bedavadan chip tuning yaparım aracıma :D

Kadir00906
14/07/2014, 19:40
Ahmet abi dediğin lafa bak Allahını seversen, o firma bende olacak chiplerin içinde foto çektirip profil resmi yaparım :D hergün bi çip yaparım aracıma :D

Ziyaretçi78
14/07/2014, 19:58
Olur olurda benim dükkanda olursa çekilişe bende katılırım o zaman ya bana çıkarsa :D nerdee o günler bedavadan chip tuning yaparım aracıma :D

Abim sen çekilişe tabi değilsin hem ihtiyacin varsa 30 dakikana maal olur :))

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
15/07/2014, 13:09
Abim sen çekilişe tabi değilsin hem ihtiyacin varsa 30 dakikana maal olur :))

H.KURU Saygılarımla

Yok çekilişe kendimide dahil etmem lazım. kazanırsam yeni bir buluşmada bende hediye ederim :)

Ziyaretçi78
15/07/2014, 14:01
Yok çekilişe kendimide dahil etmem lazım. kazanırsam yeni bir buluşmada bende hediye ederim :)

Tamam abi sende katıl çekilişe ne diyeyim artık :D

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
15/07/2014, 15:17
Bak yine sizi düşünüyormuşum :D

Ziyaretçi78
15/07/2014, 15:45
Bak yine sizi düşünüyormuşum :D

Düşün abi düşünmeye ihtiyacımız var bizi mahrum bırakma vallaha.
Yav abi inan bi muhabbet kuşu alaydım inan günlerce sana yalvarıyorum vallaha o zaman içinde kuşu konuştururdum bea :)):)):D

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
15/07/2014, 17:12
]Düşün abi düşünmeye ihtiyacımız var bizi mahrum bırakma vallaha.[/COLOR]
Yav abi inan bi muhabbet kuşu alaydım inan günlerce sana yalvarıyorum vallaha o zaman içinde kuşu konuştururdum bea :)):)):D

H.KURU Saygılarımla

Anlamadım :) cepten hızlı yazınca karıştırdın tabi devrik cümle olmuş :)

Ziyaretçi78
15/07/2014, 17:42
Anlamadım :) cepten hızlı yazınca karıştırdın tabi devrik cümle olmuş :)

Hediyelere açığız abicim.:)):)):))

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
16/07/2014, 13:41
Hediyeleşmek sünnettir, güzel bir şeydir, dostluğu arttırır ama hep verirsen de seni batırır :)

Kadir00906
16/07/2014, 15:38
:D :D o zaman nediyoruz :))))

Vermicem Vermicem Benim Değilmi Vermicem - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=zVQL8hZ3xOQ)

Ziyaretçi78
16/07/2014, 15:50
Hediyeleşmek sünnettir, güzel bir şeydir, dostluğu arttırır ama hep verirsen de seni batırır :)

Doğru diyorsun abi önümüzdeki ay bakacam abi tatile çıkmadan yaptırabilirim vallaha.

Vermicem Vermicem Benim Değilmi Vermicem - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=zVQL8hZ3xOQ)

Senin değilmi vermeyecen yani Kadirim ahahahah

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
17/07/2014, 12:59

Milletin dilinde o youtubedeki kız. :D:D:D:D

Kadir00906
17/07/2014, 14:18
:) herşeyin hayırlısı abi tabi,merak la bekliyorum Harun abi nin aracını chipleteceği zamanı :)

Ziyaretçi78
17/07/2014, 14:36
Şaka bir tarafa ne zaman istersen hallederiz. her türlü yardımcı oluruz. hem aracının dizel olması chip tuninginde daha güzel olması demektir :)

Şu ayı bi atlatam abim ondan sonra büyük bir zevkle yaptırcam.;)

:) herşeyin hayırlısı abi tabi,merak la bekliyorum Harun abi nin aracını chipleteceği zamanı :)

Niye la hayırmı???

H.KURU Saygılarımla

Kadir00906
17/07/2014, 15:47
Hayır ı mayırı yok abi :D Ne zamandır chip te chip deyip duruyon artık yaptırda kurtul şu chip özleminden :D

Ziyaretçi78
17/07/2014, 17:46
Hayır ı mayırı yok abi :D Ne zamandır chip te chip deyip duruyon artık yaptırda kurtul şu chip özleminden :D

Yaptıracam la ama kredi kartı bana ait degil la

H.KURU Saygılarımla

Kadir00906
17/07/2014, 17:49
Haaaa o bakımdan bu kadar bekleyip duruyon :) iyiymiş ama ramazandan sonra fiyatları değiştirecek ahmet abi haberin ola, şimdi forumdakilere özel kampanya yaptı ramazan bitimine kadar,ama sen daha farklı fiyat aldıysan ona bişey diyemem :D

Ziyaretçi78
17/07/2014, 21:36
Haaaa o bakımdan bu kadar bekleyip duruyon :) iyiymiş ama ramazandan sonra fiyatları değiştirecek ahmet abi haberin ola, şimdi forumdakilere özel kampanya yaptı ramazan bitimine kadar,ama sen daha farklı fiyat aldıysan ona bişey diyemem :D

Merak etme aga kampanyalı fiyat bendekide ondan dolayı sıkıntılı ay bitmeden cırtlayacam.

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
19/07/2014, 12:21
Merak etme aga kampanyalı fiyat bendekide ondan dolayı sıkıntılı ay bitmeden cırtlayacam.

H.KURU Saygılarımla

Elin ne zaman genişlerse sana kampanya devam edecek :)

Ziyaretçi78
19/07/2014, 13:52
Elin ne zaman genişlerse sana kampanya devam edecek :)

Vay kurban olurum sana abim.
Seni sevmeyen ölsün vallaha.

H.KURU Saygılarımla

ahmetseker
20/07/2014, 01:10
Vay kurban olurum sana abim.
Seni sevmeyen ölsün vallaha.

H.KURU Saygılarımla

Estafurullah kardaşım ne demek senin o tatlı dilin güler yüzün yeter. ben merkezle görüştüm ayarladım. sana özel kampanya ne zaman istersen o zaman geçerli :)

Ziyaretçi78
20/07/2014, 03:32
Estafurullah kardaşım ne demek senin o tatlı dilin güler yüzün yeter. ben merkezle görüştüm ayarladım. sana özel kampanya ne zaman istersen o zaman geçerli :)

Allah razı olsun abim çok saol şimdiden çok teşekkür ederim.

H.KURU Saygılarımla