PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto yan kapı çıtaları

teacherofenglish
09/07/2014, 18:22
Arkadaşlar merhaba herkese!
İnternet üzerinden Puntoma yan kapı çıtası aldım çift taraflı bantla yapışacak fakat benim araç rengine boyatayım diye sanayiye götürdüm bugün 200 tl çektiler baştan çok fazla değilmi deyince de 150 olur ama sen yapıştırırsın elimi sürmem dedi.Ben de çıktım geldim.2 adet 1 metrelik 2 adet te yarım metrelik plastik çitaya istediğine bak maliyetinden fazla.
Neyse gelelim soruya bu parçaları autoking vs. yerlerde tampon için kaskonun mini onarımını yaptırırken araya iliştirebilirmiyiz? Ya da başka ne yapabilirim?

Arrest
09/07/2014, 18:44
Kardes almadan sordaydinya :) boya yapnak oyle kolaymi? Komple zimparalanacak boya yaptirilacak. Astar atilacak boyanacak vernik atilacak... 100 liradan assa yapmazlar. Kendinizde yapistirirsiniz. Yuzeyi temizleyin metreyle olcun birkac yerdrn ust alt.. Gazli kalemle cizin yapistirin.

teacherofenglish
09/07/2014, 18:51
Kardes almadan sordaydinya :) boya yapnak oyle kolaymi? Komple zimparalanacak boya yaptirilacak. Astar atilacak boyanacak vernik atilacak... 100 liradan assa yapmazlar. Kendinizde yapistirirsiniz. Yuzeyi temizleyin metreyle olcun birkac yerdrn ust alt.. Gazli kalemle cizin yapistirin.
Kendim zımparalasam? ince zımpara lazım herhalde plastik parça sonuçta. Daha sonra astarı biryerde attırsam yada elimde beyaz sprey var ama güvenemiyorum.Boyadıkatan sonra dökülme yapar mı diye?

Arrest
09/07/2014, 18:55
Hocam kendin yapacaksan astar boya vernik ucunude yollarim

teacherofenglish
09/07/2014, 18:59
Hocam kendin yapacaksan astar boya vernik ucunude yollarim
Nasıl yani elinizde fazladan mı var? yoksa bu işimi yapıyorsunuz? Biraz bilgi verirmisiniz.

Eagle34
09/07/2014, 23:21
30 tl ye aracının renginde al bi plasti dip boya sık gitsin

teacherofenglish
10/07/2014, 01:05
30 tl ye aracının renginde al bi plasti dip boya sık gitsin

İnternetten baktımda beyaz plasti dip buldum ama benim aracın rengi kar beyaz denen renkte.Yani kreme çalıyor biraz.Sırıtır herhalde plasti dip üzerinde.Bunun kreme benzer beyazı yok dimi?