PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık T-Jet: Deri Koltuk *Skydome* Tjet "En özeli ENS 97"

japon07
09/07/2014, 02:50
Çok severek kullandığım aracımı ailevi nedenlerden dolayı satıyorum.Yoksa bu aracı satmam neredeyse imkansız...

Aracın bakımlarını yeni yaptırdım.Sürekli tek pompa kullandım.Shell 97 oktan.Aracıma geçmiş sahipleri de dahil tek yağ kullanıldı MOTUL 5W40.
Kara kızımı asla yıkamacılara teslim etmedim bundan önceki sahipleri de etmedi.Zaten bu özellik bana,onlardan geçti:) Yıkarken sürekli "Meguiars" ürünleri kullandım(Meguiars Wash Mitt Yıkama Eldiveni,Meguiars Water Magnet Mikrofiber Kurulama Bezi,Meguiars Wash Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan vb ürünler) Her yıl düzenli olarak pasta,cila ve boya koruma yapıldı.

2008 model 63bin kmde KAZASIZ,BOYASIZ,DEĞİŞENSİZ,BAKIMLI
Deri döşemelerde hiçbir sıkıntı yoktur.İlk alındığı gibi duruyor.Yine Meguiars'ın deri temizleme ve koruması kullanıldı.Hediye olarak alan arkadaşa verceğim.

T-jet Sport
Skydome
Full Deri Kaplama Koltuklar
Hız sabitleyici
Fiat Hi-fi Ses sistemi
Far Sensörü
Ekstra olarak
Ekranlı Park sensörü
O.Z Superturismo Matt Black 17' Jant
Laser İridium Bujiler (İngiltereden getirtildi)
Green Açık hava Filtresi
Özel Yapım Orta susturucu
Adaptif Sis Farları
Orjinal Fıat 3 kapı GP cam rüzgarlıkları
Orijinal Abarth iç ve dış logoları
Sprint Booster

Alacak arkadaşa;
K&n kutu içi filtre ve temizleme kiti verilecektir.
Meguiars Gold Class Deri Yüzey Temizleme Ve Koruma verilecektir.
Çok fazla pazarlık şansım olmasa da tabiki Forumdan alacak olan arkadaşa ikramım olacaktır.
Fiyat olarak 33.000 tl istiyorum.
Telefon numaram:0534 475 47 07
Gün içinde çalışıyorum açamayabilirim. Mesaj yoluyla da ulaşabilirsiniz(Hem site hem telefondan)

Not: 1 ağustos tarihinde yurtdışına gidiyorum.O süreye kadar satmak istiyorum satılmazsa 1 aydan fazla süre araba yatacak ve satamayacağım.Açıkçası yatmasını istemiyorum hemde biran önce satma nedenim olan ailevi durumu çözmek istiyorum.Alışveriş sitelerine daha ilan açmadım çünkü aracın forumda kalmasını istiyorum.Yurtdışından geldikten sonra ilan açacağım.

https://i.hizliresim.com/q9q59W.jpg

https://i.hizliresim.com/M9YO9a.jpg

https://i.hizliresim.com/Q1X61V.jpg

https://i.hizliresim.com/X2Wa26.jpg

https://i.hizliresim.com/bQ8nQV.jpg

https://i.hizliresim.com/d4j14L.jpg

https://i.hizliresim.com/5p9Zpq.jpg

https://i.hizliresim.com/AZ29ZX.jpg

okan atak
09/07/2014, 11:17
Hayirli satislar guz arac birsey sorcam ilk defa duydum Gp t_jet de deri orjinalmi koltuklar

fotobelit
09/07/2014, 11:47
Maşallah aracın güzelmiş..Hayırlı satışlar...

CMasteR
09/07/2014, 12:08
Hayirli satislar guz arac birsey sorcam ilk defa duydum Gp t_jet de deri orjinalmi koltuklar

Aynı skydome gibi opsiyonel :)

Hayırlı satışlar bu arada fiyatda araca göre uygun.

savagi
09/07/2014, 13:20
Hayırlı satışlar kardeşim.Benim eski T-jet.Gözüm gibi baktığım, aynı şekilde önce Onur sonra da Koray'ın en az benim kadar baktığı Türkiyedeki en özel araçlardan biri.İnaşallah kıymetini bilen ve en az bizim kadar sevebilecek birisi çıkar karşısına...

OAGP1960
09/07/2014, 13:36
Hayırlı satışlar.

erdinc1000
09/07/2014, 13:56
Merhaba.
Araçta 'Güvenlik Paketi' var mı? (ASR, ESP, Hillholder vs..........)

Arrest
09/07/2014, 14:01
Tjetlerde guvenlik paketi standarttir

katip onur
09/07/2014, 14:46
Hayırlı satışlar paşam :) ;)

japon07
09/07/2014, 15:44
Herkese teşekkür ederim.
Deri koltuk orjinal zaten Türkiye'de de tek. Sato abimin de dediği gibi güvenlik paketi standart.
Savaş abicim bende bizim gibi birine gitsin istiyorum hatta Antalya'da kalsa daha çok sevinirim iyi dileklerin için sağol varol:)

Romeo_er2
09/07/2014, 16:09
Hayirli satislar trdeki sayili araclardan biri savas abiden beri hep iyi sahipleri oldu degerini bilen birine gider insallah :)

serkan86
09/07/2014, 16:16
Koray hayırlı satışlar

Tunaboylu
09/07/2014, 16:17
Hayırlı satışlar. Arkadaşlarında dediği gibi inşallah değerini kıymetini bilen birine kısmet olur.

japon07
09/07/2014, 16:56
"Ertuğ,Serkan abi,Talha abi" sağolun teşekkür ederim,iyi dilek ve yorumlarınız için.

savagi
09/07/2014, 17:17
Herkese teşekkür ederim.
Deri koltuk orjinal zaten Türkiye'de de tek. Sato abimin de dediği gibi güvenlik paketi standart.
Savaş abicim bende bizim gibi birine gitsin istiyorum hatta Antalya'da kalsa daha çok sevinirim iyi dileklerin için sağol varol:)

sende sağol kardeşim :)

Backer
09/07/2014, 21:31
Hayırlı satışlar olsun Korayımm.

slmcnsl
09/07/2014, 22:13
jantlar çok şık..=)
hayirli satişlar=)

rockforever
09/07/2014, 22:32
hayirli satislar koray ,herseyiyle aracin cok guzel...

ermanadakale
10/07/2014, 00:03
maşallah bu araç satılmaz gerçekten t-jet arayana veli-nimet

kadir07
10/07/2014, 00:17
Hayırlı satışlar kardeşim inşallah forumdan kıymetini bilecek birine gider...

hasanalisumer
10/07/2014, 16:54
Bu araba satmaya nasil kiyarsin koray :( Insallah degerini bilen birine gider.. TR de sayili tjetlerdendir. Gozun gibi de bakardin vay be..

onurciko
11/07/2014, 06:04
Bir önceki sahibi olarak arkaşından ağlanacak bir araba, ailevi sebeplerin olmasa sattırmazdım zaten ama hayırlısı olsun.
Antalya'dan giderse gerçekten çok üzülecem.

onurciko
11/07/2014, 06:06
Bu arada boya koruması senede bir değil 6 ayda bir yapıldı.

savagi
11/07/2014, 12:42
Bu arada boya koruması senede bir değil 6 ayda bir yapıldı.

nerden bilecek çocuk :)

japon07
11/07/2014, 14:25
Hasan abi,Onur abi çok teşekkür ederim.Emeğiniz çok.

erdinc1000
12/07/2014, 00:48
Bu arabanın şimdiki sahibi ve önceki sahipleri değerli arkadaşlar.
Yanlış anlamayın ama bir arabayı siz ne kadar severseniz sevin, araba ile aranızda ne kadar manevi bir bağ olursa olsun, bir arabaya ne kadar iyi bakarsanız bakın arabanın ikinci elde bir ederi vardır. Yani arabayı öyle bir abartmışsınız, ilahlaştırmışsınız ki sanki bulunmaz, eşi olmayan, satın alanı yüceltecek bir cevher.
Araba T-Jet Sport ve malum sitelerdeki en kralının fiyatı 30.000 TL. Bu fiyatta tok bir satıcının yada arabayı 27 -28 e almış satma niyeti olmayan, biri denk gelirde alırsa taş attıkta kolumuz mu ağrıdı diyecek olan kişilerin fiyatıdır. Bunlarda genelde satılmaz öylece durur zaten. Çünkü bir adam arabaya bir fiyat yazıyor diye arabanın fiyatı o olmaz.
Uzun lafın kısası fiyat bana fazla gibi geldi. Belirtmek istedim...
İyi forumlar.

cdogu
12/07/2014, 01:07
Yanlış anlamayın ama bir arabayı siz ne kadar severseniz sevin, araba ile aranızda ne kadar manevi bir bağ olursa olsun, bir arabaya ne kadar iyi bakarsanız bakın arabanın ikinci elde bir ederi vardır. Yani arabayı öyle bir abartmışsınız, ilahlaştırmışsınız ki sanki bulunmaz, eşi olmayan, satın alanı yüceltecek bir cevher.
Araba T-Jet Sport ve malum sitelerdeki en kralının fiyatı 30.000 TL. Bu fiyatta tok bir satıcının yada arabayı 27 -28 e almış satma niyeti olmayan, biri denk gelirde alırsa taş attıkta kolumuz mu ağrıdı diyecek olan kişilerin fiyatıdır. Bunlarda genelde satılmaz öylece durur zaten. Çünkü bir adam arabaya bir fiyat yazıyor diye arabanın fiyatı o olmaz.
İyi forumlar.
Ilginc bir yorum.

japon07
12/07/2014, 02:32
İyi forumlar.

Herkesin fikrine saygım var.Bu aracı özel yapan en önemli neden bize çok güzel arkadaşlık ve dostluk kazandırmış olması.Ben kendi adıma konuşuyorum.Arabayı ilahlaştırmak yanlış terim olur çünkü bu kadar yorumun tek nedeni;sahiplerinin çok özenli ve titiz şekilde bakmış olması.Eşi olmadığı da doğrudur.Türkiyeye fuar için getirilmiş bir araç sonuçta başka benzeri donanımda araç yok.Kimseyi ilgilendirmesede 30un üstünde satın aldım,bahsettiğiniz gibi "biri denk gelirde alırsa taş attıkta kolumuz mu ağrıdı diyecek olan" biri değilim.En kralının fiyatı 30 olabilir ama dediğiniz gibi bir adam arabaya bir fiyat yazıyor diye fiyatı o olmaz.Malum sitelerdeki çoğu aracın geçmişini bilmiyoruz ve açıkçası herkesin birbirini kazıklamaktan çekinmediği bir dönemde Açıklamasında "Tertemiz,Kazasız" yazan araçlara bile güvenemez olduk.Benim aracımı o arabalardan değerli yapan ilk neden donanımı ikinci neden temizliğinin bilinirliğinin o araçlardan fazla olması.Lafı biraz uzattım kusura bakmayın.
26-27 bin TL'ye aynı modelde veya en fazla 1 yaş büyük Fire motor veya starjetler satılıyor.Tjet gibi fiyat-performans oranı fazlasıyla iyi bir aracın bu modeldeki araçlardan farkı olmalı diye düşünüyorum.Sakın yanlış anlamayın yorumunuza saygım sonsuz teşekkür ederim,size de iyi Forumlar..

cemdogu
12/07/2014, 04:46
Araba sahibibindir.İstediği fiyatı yazar, satılır satılmaz o sahibinin derdidir.Eğer aciliyeti olsa, emin olun o fiyata yazılırdı ama anlaşılan araç değiştirme niyetiyle, ya da acele olmayan bi plan niyetiyle satışta.Dolayısyla elimizden sadece Hayırlı satışlar demek gelir.

Sonsuzluga
12/07/2014, 05:33
Hayırlı satışlar gerçekten güzel araç :)

Yoksul
12/07/2014, 09:14
İyi forumlar.

Türkler cıldırmış olmalı c segment parasına b segmenti
Hayirli satişlar. Galiba bu gp lerin t jet hastalari var onlardan biri gozunu karartip ala bilir

savagi
12/07/2014, 12:46
çok enteresandır bizde bir özellik var, yazılan fiyata yorum yapma...
satan arkadaş ( koray ) arkadaşlar benim bu aracım kaça gider dememiş ki?
aracım bu, fiyatım da bu demiş.Fiyat belirleme yetkisi sadece ve sadece ( koray ) arkadaşımızı ilgilendirir.yok amma abartmışsınız, yok c segmenti mi alıyorsunuz vs...
kimse kusura bakmasın ama arkadaşın ilanına bu yorumları yapan ve yapacak arkadaşlar aracı satan arkadaşa karşı saygısızlık yapıyor.arkadaşım bakın ilana, araca ve fiyatına, alırsınız yada almazsınız, düşünürsünüz ama düşünmezsiniz, bütçenize yada düşündüğünüz rakama uyarsa arkadaşla zaten irtibata geçersiniz, onun dışında yaptığınız her gereksiz yorum ilanı baltalamış olur ki böyle bir hakkı kimse kendisinde görmesin.
ha araç fiyatı için gerçekten yorum yapılacaksa bu TR de yaşına göre en full olan Tjet bence!!! bu fiyata bile satılmamalı.77 beygirlik araçlara istiyorlar bu fiyatları...
Koray kardeşim hayırlı satışlar diliyorum ve güncel diyorum :)

savagi
12/07/2014, 12:51
bu arada yorum yapan arkadaşların biri 6 yorum yapmış toplamda, diğeri 36...
forumdaki arkadaşları ne kadar tanıyorsunuz, aracı ne kadar tanıyorsunuz ?
en önemlisi kendinizde bu fiyat yorumlama yetkisini nereden buluyorsunuz ?
neyse yazacak çok şey varda konu gereksiz yerlere gitmesin.
Koray kardeşim daha fazla üzülmesin...

CMasteR
12/07/2014, 13:07
herkes kafasınca fiyat veriyor :) araba adamın değilmi 30da yazar 50de yazar kardeşim işine gelirse alırsın gelmiyorsa boş beleş neden konuşursun ki :)

japon07
12/07/2014, 13:38
Bende öyle düşünüyorum abi,konuşulacak çok şey var aslında..Konu dallanıp budaklanacak gerek yok.
Güncel diyelim..

cdogu
12/07/2014, 16:10

Hay yaşa. Ben diyecektim de vazgeçtim.

Piyasadan haberi olmayan insanlar..

StrawBeeRy
13/07/2014, 12:14
vay anasını ya lise sondayken araç savaş abideydi farlarını beraber takmıştık kullanımı çok keyifli bir araç maşallah şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun

savagi
13/07/2014, 13:20
vay anasını ya lise sondayken araç savaş abideydi farlarını beraber takmıştık kullanımı çok keyifli bir araç maşallah şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun

aynen mert ne çabuk geçiyor zaman :(

japon07
15/07/2014, 01:17
Anılarrr anılarr :)
Güncelll..

japon07
18/07/2014, 03:06
Yurtdışına gidişe 13 gün kaldı..
Pazarlık yapılır Günceliii...

yusufagcatr
18/07/2014, 10:11

Konunun yeri burası değil ama birisinin buna dur demesi lazım diye düşünüyorum.Bu kişi ben olmayacağım,olmamda ama dikkat çekeceğinden şüphem yok. Bu mesaj sayısına göre muamele olayı nedense son zamanlarda bu forumda aldı başını gitti.Her açılan konunun içinde sizin bu yazdığına eşdeğer "mesaj sayına göre konuş" olayı almış başını gidiyor.Madem az mesaj atan yada yeni üyelerin yazılarını,fikirlerini attığı mesaj sayısına göre adam yerine koyuyorsunuz,neden forum sitesi altında bunu yapıyorsunuz.Yazılanlar konunun sahibi üzecek şeyler olabilir ama bu tarz tepkiyi forum sitesi başlığı altında göstermek en az yazılan o yorumlar kadar yanlış.Madem öyle kendinize ait monşerler grubu kurun,açtığınız konulara da belli bir kesim girmesin.Koray kardeşimden de özür diliyorum,konusunda bu tarz şeyleri görmek istemezdi eminim.

Arrest
18/07/2014, 12:17
Fiyat ne aleme düştü :-)

bjkk07bjkk
18/07/2014, 16:13
aynen bi son guncel fiyatını duysak :)

savagi
18/07/2014, 17:04
Konunun yeri burası değil ama birisinin buna dur demesi lazım diye düşünüyorum.Bu kişi ben olmayacağım,olmamda ama dikkat çekeceğinden şüphem yok. Bu mesaj sayısına göre muamele olayı nedense son zamanlarda bu forumda aldı başını gitti.Her açılan konunun içinde sizin bu yazdığına eşdeğer "mesaj sayına göre konuş" olayı almış başını gidiyor.Madem az mesaj atan yada yeni üyelerin yazılarını,fikirlerini attığı mesaj sayısına göre adam yerine koyuyorsunuz,neden forum sitesi altında bunu yapıyorsunuz.Yazılanlar konunun sahibi üzecek şeyler olabilir ama bu tarz tepkiyi forum sitesi başlığı altında göstermek en az yazılan o yorumlar kadar yanlış.Madem öyle kendinize ait monşerler grubu kurun,açtığınız konulara da belli bir kesim girmesin.Koray kardeşimden de özür diliyorum,konusunda bu tarz şeyleri görmek istemezdi eminim.

Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?
Farkındaysanız ilk tepkimi aracın fiyatına yapılan yorumlara vermişim.
5000 mesaj bile atsa bir üyemiz kendinde bu hakkı göremez olayı saptırmayın.
Ben yorum yapan arkadaşların bilgi eksikliği olmasına rağmen yorum yapma hakkını nerden bulduğunu irdeliyorum.
Forumda her üye eşit öyle bir dünya yok...

Arrest
18/07/2014, 17:49
Sakin olun beyler

japon07
19/07/2014, 02:03
Güncel fiyatım 32.000 TL Foruma son bir ikram yapılır.

japon07
19/07/2014, 13:13
Özrünü kabul ediyorum ancak inşallah daha fazla uzamaz bu konu.Bahsettiğiniz konuda haklı olabilirsiniz ancak Savaş abi başka birşeyden söz ediyordu bana göre.Ve haklıydı da. Ama neyse diğer mesajımda yazmıştım,konunun uzamasını istemiyorum heleki benim aracımın altında...

savagi
19/07/2014, 17:34
Haftasonu Günceli :)

Hymhym
21/07/2014, 14:43
Fiyat yüksek geldi , ciddi alıcıyım.
Eğer anlaşabiliriz dersen , esneme payın var ise özel mesaj atabilir misin.

japon07
22/07/2014, 00:01
Gece Günceliiiii

Backer
25/07/2014, 21:33
Cuma günceli... Hayırlı satışlar Koray'ımmm...

ESH
31/07/2014, 23:17
Hayirli satislar kardesim kiymetini bilen biri oturur o koltuga insallah :(

Fırat Tuna

japon07
03/10/2014, 02:51
Aracımın satışı tekrar günceldir arkadaşlar. Fiyatı da 31.500 tl olarak güncelliyorum.

japon07
08/10/2014, 01:12
Bayram sonu Günceli

caner_ege
08/10/2014, 12:25
hadi hayırlı satışlar üstad umarım değerini bilcek birine ulaşır aracın....

EnzoRosso
08/10/2014, 12:29
hayırlı satışlar alana'da şimdiden hayırlısı olsun...

japon07
12/10/2014, 23:26
Güncell. Caner_ege ve EnzoRosso teşekkür ederim.Benim isteğimde değer bilecek birine gitmesi

ahmet demirkan
13/10/2014, 01:20
maşşalh hayırlı satışlar

japon07
20/10/2014, 04:43
Teşekkürler Ahmet abicim. Ilan gunceldir. Sahibinden sitesine de ilan açtım.
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 183761772 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-turkiyedeki-tek-donanim-tjet-183761772/detay)

krm1983
20/10/2014, 10:01
hayırlı satışlar

ermanadakale
20/10/2014, 10:36
hayırlı satışlar içi dışı dolu bir t-jet.

denizhamamcioglu
20/10/2014, 12:14
Hayırlı satışlar abi, inşallah gönlünden geçen bir fiyata ve kıymetini bilecek birine en kısa sürede satarsın :)

japon07
20/10/2014, 17:56
Yorumlarınız için teşekkür ederim abilerim kardeşlerim:)

japon07
24/10/2014, 14:37
Aciliyetten dolayı fiyatı düşürüyorum. İlgilenen varsa Pazarlıksız 29.000'e bırakıcam aracı.Mesaj atabilirsiniz veya 0534 475 47 07 numaralı telefondan arayabilirsiniz.Günün büyük kısmında üniversitede oluyorum o yüzden bazı çağrılara cevap veremeyebilirim ama kesinlikle dönerim.

japon07
26/10/2014, 15:20
Acill günceli

japon07
31/10/2014, 23:29
Güncel

kolombo
01/11/2014, 15:06
Koray hayırlı satışlar kardeşim. Şu aracı 4 kapı yap hemen alayim. :-) :-)

selimcans
10/11/2014, 20:32
Aracin masallahi var. Sahibindende de gormustum geceerde. Hayirli satislar.

japon07
11/11/2014, 23:52
Özkan abi hemen 2 kapı daha açalım sana :D
Sagol selim ustacım teşekkür ederim.

japon07
18/11/2014, 14:33
Güncel

japon07
25/11/2014, 15:43
Günceldir

cenkersemih
03/12/2014, 21:11
güzel araç arka stoplar kaplamamı ??

ehveniser
12/12/2014, 21:12
arka stoplara far filmi yapılmış.
şahsi fikrim,siyah jant aracı boğmuş.potansiyel tjet alıcısı olarak konuşuyorum.

kadir07
13/12/2014, 10:18
Arka stoplar kaplama değil arkadaşlar özel stop boyasıyla boyandı ;)

ehveniser
13/12/2014, 13:22
Hocam affınıza sığınarak konudan bagimsiz sorayım ;

Evo stoplari tjet'e uyum Sağlar mı ? Oto elektrikcilere montaj yaptırabilir miyiz ?

Sent my iPhone using

japon07
13/01/2015, 23:34
KAdir abimin dediği gibi özel stop boyası ile boyandı film değil.Batuhan kardeşim önemli değil evo stopları Grande'ye uyumlu bildiğim kadarıyla.Burada bir arkadaşımız puntosuna takmıştı ki zaten kendisi oto tamircisi.Siyah jant konusuna gelince, birçok fikir var bu konuda bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Ben beğeniyorum tabi o ayrı:) Oz racing'in (GT modeli) Gümüş rengi de var elimde belki onu takarım :) Bu arada GÜNCEL

japon07
28/01/2015, 22:31
Güncel

mesutt1905
30/01/2015, 12:27
son fiyat nedir.

japon07
13/02/2015, 19:48
Kusura bakmayın bir süredir aktif değildim.Ciddi iseniz özelden numaramı vereyim konuşalım. İlan günceldir

Bafagi33
07/04/2015, 14:53
Bende almak istiyorum tjet arabada güzel ama bütçem o kadar değil ne yazıkki hayırlı satışlar

japon07
21/04/2015, 23:03
Herkese düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim.Aracımı bugün itibari ile sattım.YEni sahibine de hayırlı olsun diyeyim.Alan arkadaşta foruma üye oldu yakında aktif olacaktır.
Not:Fiyat bilgisi paylaşmayacağım o yüzden boşuna sormanıza gerek yok.

GPEMREE
22/04/2015, 07:48
Hadi hayirli olsun :)

katip onur
22/04/2015, 09:30
Hayırlı olsun Koray'ım ;)

Bytjet
22/04/2015, 10:40
hayırlısı olsun her iki tara fada Koray kardeşim

effect1903
23/04/2015, 17:58
Herkese düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim.Aracımı bugün itibari ile sattım.YEni sahibine de hayırlı olsun diyeyim.Alan arkadaşta foruma üye oldu yakında aktif olacaktır.
Not:Fiyat bilgisi paylaşmayacağım o yüzden boşuna sormanıza gerek yok.

Alana da satana da hayırlı uğurlu olsun Koraycım aracın gerçekten değerini bilecek birine gitti.

japon07
23/04/2015, 19:30
Teşekkür ederim cümleten.Evet gerçekten değer bilecek birine gitti bunu biliyorum o yüzden rahatım:)

elbruz
23/04/2015, 20:18
Öncelikle hayırlı olsun fakat ben bu kaça satıldığını saklama düşüncesini pek anlamıyorum tabi tercih sizin...

savagi
23/04/2015, 23:05
Hadi hayırlı olsun iki tarafada.İnşallah EFSANE kaldığı yerden devam eder :)

erdiyilmaz
23/04/2015, 23:07
Alana da satana da hayırlı uğurlu olsun

japon07
23/04/2015, 23:09
Teşekkürler Mehmet bey dediğiniz gibi tercih benim bir nedenim olmasa tabiki böyle söylemezdim.

japon07
23/04/2015, 23:14
Hadi hayırlı olsun iki tarafada.İnşallah EFSANE kaldığı yerden devam eder :)

Devam edeceğinden eminim Savaş abi:)

Teşekkürler Erdi abi:)

krm1983
24/04/2015, 10:36
Alana da satana da hayırlı olsun.

karamurat1735
25/04/2015, 22:51
Herkese hayır dilekleri için teşekkür ederim. Böyle nadide bir araca elimden geldiğince iyi bakacağım;)
Her şey için tekrar teşekkür ederim Korayım. Allah seni, senin gibi insanlarla karşılaştırsın kardeşim. İzmir' e sık sık geldiğini söyledin, kesin bekliyorum biliyosun ;)