Orijinalini görmek için tıklayınız : Blue-Me bluetooth alalım mı ?
hakanyigit
10/10/2007, 22:32
arkadaşlar bu gün her zaman alış veriş yaptığım aksesuarcıya lineadaki blue toot blue me sisteminin farklı bir markasını ve park sensörlüsünü satan bir pazarlamacı geldi 380 ytlye bu cihazları satıyor biraz pazarlık sonucu belirli bir rakama kadar düştü sizce bu cihazlar nasıl kullanışlımı belki gp ekibi olarak biraz fazla alırsak dahada düşebilir görüşlerinizi almak istedim
alperylm
10/10/2007, 22:57
bende fiatın orjinal aksesuarı olan metablue sistemini kullanıyorum linea gibi mesaj okumuyor ama bluetooth aracılıgıyla tel deki müzikleri çalıyor ve araç kiti görevi görüyor yoğun telefon konuşmaları için ideal hatta kırmızı ışıkta dururken siz metablue ile görüşürken havaya doğru yandaki araçtakiler kilitleniyor ve çoğunda adamlar yapıyor tarzı ifade oluşuyor konuştuğunuz insanın sesini hoparlörlerde duymak hoş geliyor
bu sistem nekadara mal oluyor? alsak kolaylıkla montajı biz yapabilir miyiz?
Bluetooth & USB interface (https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/4462-bluetooth-usb-interface.html)
forumda kampanyalar bölümünden bu başlığı okursanız hiç o kadar para vermeden bluapunkt'un orjinal ürününe Beylikdüzü Birmottan sahip olabilirsiniz.
alperylm
11/10/2007, 02:48
bu sistem nekadara mal oluyor? alsak kolaylıkla montajı biz yapabilir miyiz?
montajı çok kolay biz ankarada femoli(mehmet abiyle yaptık) ben siteden bir arkadastan 100 ytl ye almıştım benim ardımdan oruç arkadaşımız da buna benzer bir ürün aldı o direk blaupunkt servisinden aldı üstteki linkte detaylı bilgiye yer verilmiş tekrardan teşekkürler
hakanyigit
11/10/2007, 03:40
arkadaşlar bahsettiğim cihaz bu Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Oto Aksesuar | MODANOM PARK SENSÖRLÜ AYNADAN KONTROLLÜ BLUETOOTH ARAÇ KİTİ 341478 (https://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251082&productid=otm341478#tablnk)
dediğim gibi ayrıca park sensörü özelliği var
ne dersiniz 338 liste fiyatı var ama 300 e bırakıyor
Bluetooth & USB interface (https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/4462-bluetooth-usb-interface.html)
forumda kampanyalar bölümünden bu başlığı okursanız hiç o kadar para vermeden bluapunkt'un orjinal ürününe Beylikdüzü Birmottan sahip olabilirsiniz.
orjinal blaupunkt aksesuarı olan Bluetooth arayüzünü, tıpkı yukarıdaki ilandaki gibi "bayi fiyatınında altına" Ankara'da Yetkili Blaupunkt servisinden "aynı fiyata" alıp, 30 ytl de takma parası verip taktırmıştım.
montajı çok kolay biz ankarada femoli(mehmet abiyle yaptık) ben siteden bir arkadastan 100 ytl ye almıştım benim ardımdan oruç arkadaşımız da buna benzer bir ürün aldı o direk blaupunkt servisinden aldı üstteki linkte detaylı bilgiye yer verilmiş tekrardan teşekkürler
ne rahatlık değil mi alper?
usb portu da yanında tatlı niyetine gerçekten :siritma::siritma::siritma:
sonuna kadar tavsiye ederim:laugh000:
SerhanOz
15/10/2007, 22:22
butun birmotlarda 200 ytl midir?
Bütün birmotlardan aynı fiyata alamayabilirsin! Ama madem İstanbul'dasın Beylikdüzü'ne uğraman zor olmaz.