PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım edin!!!

murtyk1963
29/06/2014, 16:44
Merhaba Punto Ailesi olarak sizden bir yardım istiyorum. Aracım 2013 model 1.4 Pop S&S olup triptoniktir. ben ses sistemi almak istiyorum. ama orjinal kolon ve cd çaları bozmadan sadece anfi ve kabinli ses sistemi almak istiyorum. ama anfi çıkışı varmı yokmu bilmiyorum. bilgisi olan paylaşa bilirmi ?

tayfux
29/06/2014, 17:05
orjinali bozmadan zor hocam..tavsiyem multimedya sistemi almanız ve o teyp ile ses sistemi kurmanızdır..orjinalinin ses çıkışlarının çok kuvvetli olduğunu düşünmüyorum..

cemdogu
29/06/2014, 17:13
orjinale basit bağlantılarla amfi bağlanıyor.bu sayede teybinizin gücü önemsiz kalıyor.Herhangi bi tesisatçının bile kolaylıkla yapabileceği bir işlem.Konsol orjinalliğini bozmadan kaliteli ses alabilirsiniz bu sayede...

Tabii arkaya bass almakla yetmez.kapı kolonlarındaki hoperlörleri 1 boy büyültüp, kaliteli bi marka taktırmanız ve amfiyle bağlamanız gerekir.

Bu konunun da acele bi durum olduğunu düşünmüyorum lütfen başlık açarken daha açıklayıcı ve dikkatli olalım...

Arrest
29/06/2014, 22:33
Bi dönüşturucu takilarak orjinal teybe anfi kutu bas vs takilabilir

galatasaray
30/06/2014, 00:39
Randiman alamazsiniz hocam orjnl kolonlar yetersiz kalir anfi boğarsesi 2 takim mid baglatman gerekir

Arrest
30/06/2014, 01:16
Sana

1 donusturucu
1 kablo kiti
1 tahta mdf
2 oval
1 kutu bas

Lazim :))

blackhawk
30/06/2014, 11:53
Orijinal hoparlörler ne yazık ki yetersiz sadece amfi bas koyarsan uğultudan başka şey duyamazsın. İhtiyacın olan bir dönüştürücü hoparlöre giden kabloya bağlanır sesi amfi giriş seviyesine düşürür. Ön kapılara 16 cm lık compenent hoparlör uygun bir bas ve amfi. Aracın orjinalligine dokunmadan sistemi kurarsın. Satarken de istersen sokersin...