Orijinalini görmek için tıklayınız : Gizli damacanalı su sebili
Arkadaşlar merhabalar.. İçinizde Siemens in yada Bosch un gizli damacanalı sebillerini kullanan var mı? memnun musunuz? kalitesi nasıl? 3 musluklu yada tek musluklu olması önemli midir? içinde motor mekanizmasının olması ileride başıma bela açar mı? su vermesi gecikiyor mu?
biraz fazla soru oldu ama :) bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum :)
Ofiste kullanıyoruz.sanırım şu model şimdi baktım da Siemens DW15700 .
gayet iyi zaten damacanadan suyu direk almıyor.önce iç kendi haznesine su alıyor orda soğutuyor ya da ısıtıyor.siz bastığınızda direk suyu veriyor.Kendi haznesindeki su azaldıkça alttaki damacanadan su çekiyor.Bu sebeple ki damacanadaki su bitse bile yaklaşık 5-10 bardak su alınabiliyor..
sessiz çalışıyor.tüketimi hakkında bilgi veremicem zira sanayi elektiriğiyle iş yaptığımız için bunun tükettiği elektiriği hesaplamam mümkün değil :) biz 4 tane aldık ofisimizin içinde, alt katta,yemekhanede ve lavabo çıkışında kullanıyoruz.memnunuz.
Cem kafamı karıştıran olay şu donanımhaber de simfer digitsu gibi markaların soğukluğu derece derece ayarlanabilen modellerini çok övmüşler..aslında ben Bosch istiyorum ama orada derece ayarlanması sözkonusu değil..ne yapsam kararsız kaldım..
Cem kafamı karıştıran olay şu donanımhaber de simfer digitsu gibi markaların soğukluğu derece derece ayarlanabilen modellerini çok övmüşler..aslında ben Bosch istiyorum ama orada derece ayarlanması sözkonusu değil..ne yapsam kararsız kaldım..
Abi bilinmedik markalarla oyalanma derim özellikle beyaz eşya kategorisinde.Garanti gibi durumları her daim şüphe verir.Kaldı ki soğuk su derecesini detaylıca ayarlamak için gerekli donanım maliyeti arttırır, buna rağmen düşük maliyetliyse bi işe yaramıyordur.Zaten evde kullanılacaksa sıcak su gerekmeyebilir pek.Soğuk su da yazın için açılabilir.Bizde sıcak hep kapalı ofiste.Çünkü çay ocağı var yemekhanede her daim kaynıyor suyumuz.Yazın da açıyoruz soğuğu ferahlamak için.Elmadağda havalar yeni ısındı daha dün açtım gidip, oruç açarken soğuk su içilsin diye.Buz gibi yapıyor.
Yazın zaten max seviyede çalıştıracaksın soğuması için.Kışın da kapatacaksın.Ne lazım ayarlamalı uçurmalı falan :)))