Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni gp alacaklara, gpler artık kırmızı logolu
alperylm
10/10/2007, 16:55
bugun ufak bir kaza için bursa birmota gittiğimde otopark ta kendiliğinden kırmızı logolu gp ları gördüm yeni araç alacak olan arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun ve yeni alacağınız araçlarınızın kırmızı logolu olmasını isteyinn
evet bnde farkettim, onları görmeye başlayınca bizimkinin eskidiği hissine kapılıorm nedense :) logo yu deiştrmek istyrm ama nasıl nerde yaplr bilmyrm...
alperylm
10/10/2007, 22:53
logo için de fiyat sordum linea logoları kadar hesaplı olmayacak anlaşılan bizim mavi logolar gibi pahalı olacak:(
direksiyon logolarini artik kirmizilarla degistirebilcek miyiz??
ben mavi logolarımızın daha güzel olduğunu düşünüyorum.
kırmızı logo guzel deil ztn. gerek yok bence degıstırmeye.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki... Her araç rengine gitmeyeceğini düşünüyorum!
Bu bizim GP:
https://img76.imageshack.us/img76/4720/74177433sx8.jpg (https://imageshack.us)
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/5142-yeni-fiat-logosu.html
Ben 17,08,2007 tarihinde gp satın aldım benin aracımda eski logo var sanırım 2008 modellerin bazı renklerde yeni logo mevcut.
alperylm
11/10/2007, 14:04
direksiyon logolarini artik kirmizilarla degistirebilcek miyiz??
uzaktan görmeye çalıştım direksiyondaki logo da kırmızıydı ancak değişme konusunda hiçbir fikrim yok
araç rengine göre kendi imkanlarımızla kırmızı ve mavi seçebileceğiz en azından temin etmesi de kolay olacak
06kaymak
11/10/2007, 14:06
ben aldigimda logolar kirmiziydi!!!!! :)
alperylm
11/10/2007, 14:07
ben aldigimda logolar kirmiziydi!!!!! :)
:) müslüm abi direksiyondaki logolar konusunda ne diyorsun değişme olaslığı sence?
06kaymak
11/10/2007, 14:15
:) müslüm abi direksiyondaki logolar konusunda ne diyorsun değişme olaslığı sence?
patlamis bir yeni doblo veya linea surucu airbagi bekliyorum dort gozle...:) ondan sonra si kolay:)
abi bize de bulsan bi tane ne güzel olur :D
bende 15.08 de aldım.logolar maviydi.ama şimdi bütün yetkili servislerde satıyorlar.fiyatı 40-60 arası.buna jant göbekleri de dahil.
ama sizce siyaha güzel durur mu ya?
ufukbzk84
02/11/2007, 14:10
bence siyaha kırmızıya güzel gider ama titanyum griye gitmez çok sırıtır gibime geliyo...
faruktuzlu
02/11/2007, 15:27
arkadaşlar bence en iyisi fiat logosunun olmaması! ben hiç beğenmiyorum! kaldırın gitsin bence! direksiyondaki hele çok sinirimi bozuyor!
şekerlioğlu
02/11/2007, 20:56
benim arabada mavi güzel duruyor,zevkler değişir tabiiki.
tempesty
02/11/2007, 21:03
Bencede abi bizim renklere kırmızı logo gitmez katılıyorum.
karaseytan
03/11/2007, 11:43
ewet arkadaşları oo çok önemli lacivert logo lu araçlar fabrikadan 2007 çıkışlı oluoo yani bayilerin elinde kalan araçlar oluoo bunu göz önünde bulundurmalı yeni alıcak olan arkadaşlar.....
fatihsen67
04/11/2007, 03:18
bence kırmızı gp yakışır
dün siparişini verdiğim yeni araç için sorduğumda yeni logo ile geleceğini söylediler ama bu yeni renk ve biçim olarak ifade edilen logo yanılmıyorsam fiyatın en eski ve ilk orijinal logo ve kurumsal rengi olması lazım.
https://www.fiat.com.tr/tr/html_public/images/hakkinda/img_history.gif
fiat'ın sitesinde yazıyor. biraz stilize edilmiş.
Güntaç bey, yeni logoları buralardan görebilirsiniz:
https://forum.grandepuntotr.com/genel/1583-fiatin-yeni-logosu.html
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/3377-gp-ye-yeni-fiat-logosu-orjinal.html
Aramıza hoş geldiniz... Aracınız hayırlı olsun! Tanışma başlığı altında kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz... ;)
benım arac 2008 model dynamic ama benım logom mavi:S bende kırmızı beklıyordum
evet az kalsın 150 ytl ucuz alıyımdıye bayının bırı 2007 yı 2008 dıye kaptırıyorlardı forum sayesınde uyandım
bence vals mavisine güzel gidiyo mesela ben taktırmıştım çokta yakıştı
ben yaptır mayı düşünüyorum ankaraya gelince bi bayiye gidip araştırcam toplam 7 logo olcak jantlar idahil inş satıyorlardır :))
Neocaesarea
02/12/2007, 15:51
23.11.2007 tarihinde almış oldum gp kırmızı logolu olarak teslim edildi...
murat sandıkçı
04/12/2007, 17:38
Bende yeni alacağım ancak 2 gündür kırmızı logo için konuşuyorum bayii ile sonunda kırmızı gelecek dendi ama pek inanamadım.Çünki adamların elinde mavi logolu araç var muhtemelen onu satacaklar ancak logoları değiştip.Evet arkadaşlar logoları serviste değiştirip 2008 olarak satıyorlar haberiniz olsun.Ben çok uğraştım ama yine de biliyorum ki bana yalan söylüyorlar.
Yok öle birşey onu yapamazlar 2008 olması sadece logoyla ibaret değil ruhsattada 2008 yazması lazım 2007 aracı 2008 diye veremezler birde sonradan yapılan logolar belli olur aracın ön tarafı vede arka tarafı tam oturmuyor sonradan yapılanlarda . Birde öyle büyük bir sorumluluğun altına kimse girmez bir araç uğruna kendilerini harcamazlar..
murat sandıkçı
04/12/2007, 22:57
Ben bu iş için araya bayiden insanlar soktum ama bana dedikleri biz burda logoları kendimiz değiştiriyoruz.İstediğin bu ise bunu yaparız dediler.Bakalım arabayı alırken göreceğiz.Ama logodan önemlisi bundan başka değişen birşey varmı.
Herkese merhaba bu siteyi bir süredir takip ediyorum ve gerçekten çok yararlı olduğunu düşünüyorum ve sonunda bugün üye oldum. Kasım 2007'de GP mizi aldık, 2008 model olduğunu söylediler ve ruhsatta da 2008 model görünüyor. Gelelim konuya bizm logomuzda mavi, bu başlığı okurken kafama takıldı ve Müşteri Hizmetlerini aradım 2008 model araçlarda logo kırmızımı oluyor diye. Yanıt gayet netti, evet kırmızı oluyor şeklindeydi. Sonra aracı aldığım bayiyi aradım. Bizim logomuz mavi 2008 modellerde kırmızı olmuyor mu? dedim. Cevabı ise bazıları mavi geliyor bazıları kırmızı şeklindeydi. Ama müşteri hizmetlerinden kırmızı olacağını söylediler dedim. Aralık ayında gelen araçlar mavi geldi dedi (ben arabayı Kasım'da almıştım)Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Sorunu not aldılar, teknik servisten arayacaklarını hatta eğer araba 2007 model ise değiştirilebileceğini söyledi. Bakalım arayacaklar logonun mavi yada kırmızı olmasından çok aracın 2007 mi 2008 mi olması önemli! Umarım 2008 modeldir yoksa neler olur bilinmez bekliyoruz :)
Hoşbulduk ve teşekkür ederim, Fiat müşteri hizmetlerinden hala geri dönüş olmadı, tedirgin olmaya başladım, yarın tekrar arayıp görüşeceğim. Arabam 2008 model görünmesine rağmen aslında 2007 model olabilir mi? Bu konuda bilgisi olan var mı ve nasıl öğrenebilirim?Şimdiden teşekkürler
Bende aracımı 10 ekim 2007'de 2008 model aldım ve mavi logoluydu. O zaman satışta hiç kırmızı logolu yoktu. Sonradan forumda kırmızı logolar ile değiştirmek için servislerde paket olarak satıldığını duydum. Ben ön logoyu iptal edip, yeni jant aldıktan sonra sadece arka logo ve direksiyon kaldı. Onlarıda abarth logosu ile kapladım şimdi daha şık oldu ;)
aykuting
14/01/2008, 00:30
Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun
murat sandıkçı
14/01/2008, 13:55
İş sadece logoda bitmiyor.Bende 6 aralıkta aldım kırmızı logolu.Gösterge paneli değişmiş,yeni panellerde dış sıcaklık göstergesi var ayrıca kadranlardaki başlangıc kısmı(yuvarlak olan yer) gri olarak boyanmış.Sanırım koltuklardaki noktacıklarda daha küçük olmuş.Bunlara dikkat ederseniz 2007 veya 2008 olduğunu anlayabilirsiniz.
quixotic2
14/01/2008, 14:12
bende bayiiler bu değişim olayını göze alamazlar diye düşünüyorum. fakat anlatılanlara bakınca müşteri hizmetleride bunun onayını veriyorsa yapan varmış demeden geçemiyorum.