Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan sinyal modülü hakkında

mavi59
22/06/2014, 18:10
Merhaba arkadaşlar amerikan sinyal modülü taktırdım gerçekten güzel duruyor ayarlı olanları arıza lambası yakmıyor sadece kabloları ararken kontak açık olduğu için airbag sinyal arızası verdi ekranda ama işlem bitince birşey kalmadı yalnız kafama takılan gündüz farları parklar açıkkende yanıyor kısaları açınca sönüyor sanki daha önce gündüz farları parkları açtığımdada sönüyordu bu modülün özelliğimi yoksa yapanın hatasımı anlıyamadım.aslında böle daha güzel oldu ama
burada yanlışlık varmıdır acaba acil yorumlarınızı bekliyorum

1923qw
22/06/2014, 18:34
Gündüz Farları parklar açıkken de yanar normalde böyle ha eğer yanmasını istemiyorsanız ESC üzerinden kapatabilirsiniz :)

Berkantonlu
23/06/2014, 00:21
evet hocam parklrda yanıyor fakat kısaları acınca vede sisleri açıncada iptal oluyor işim dolayısıyla elektronik olarak pek modifiyeye giremedim aracım da ama mesela benim derdim gündüz farlarının her koşulda açık kalması :) mesela evodan önce ki gp mde amerikan park sarı renk çok hoş duruyordu

1923qw
23/06/2014, 02:00
evet hocam parklrda yanıyor fakat kısaları acınca vede sisleri açıncada iptal oluyor işim dolayısıyla elektronik olarak pek modifiyeye giremedim aracım da ama mesela benim derdim gündüz farlarının her koşulda açık kalması :) mesela evodan önce ki gp mde amerikan park sarı renk çok hoş duruyordu

Hocam Body'den gündüz farlarını farlardan hat çekmek en mantıklısı olur bu durumda sanırım :)