Orijinalini görmek için tıklayınız : T-Jet Hava Filtresi
Bugun hava filtremi degistirdim. Cekis baya artti. Yakit ortalama degerlerini paylasicam.. sık sık değiştirin ;)
29428
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
byadrenalin
21/06/2014, 11:57
Performans hava filtresi tak ona kanka :D
Performans hava filtresi tak ona kanka :D
gerek yok la 5 bin 6 binde degistiriyorum ucuz zaten :)
byadrenalin
21/06/2014, 12:56
gerek yok la 5 bin 6 binde degistiriyorum ucuz zaten :)
Bagirsin araba biraz :D ya sana bir sey sorcam. Simdi benim baktigim tjet icin cocuk city degisti dedi. Ama baska bir servisten saseden sorgulattigimda göremiyorum. Acaba exper ederken servis bunu anlayabilir mi ? Degisip degismedigini ?
Servis kaydi olur la degisse degismemis o zaman :) hqngi tjete bakiyon verim bnm arabayi sana :D
byadrenalin
21/06/2014, 15:03
Servis kaydi olur la degisse degismemis o zaman :) hqngi tjete bakiyon verim bnm arabayi sana :D
Dedim zaten adama. Degistigin yerden bana kagit getir :D
Tek kapi sevmiyorum ben :) bu baktigim Dynamic
Her 10binde bir değiştirdiğim bir parça. Bir tek polen filtresini değiştiremiyorum o da şimdi pis kokmaya başladı =/
rockforever
21/06/2014, 18:23
30000 km dir apexi takılı 110 tl ..arada temizle devam:)
rockforever
21/06/2014, 18:25
Bagirsin araba biraz :D ya sana bir sey sorcam. Simdi benim baktigim tjet icin cocuk city degisti dedi. Ama baska bir servisten saseden sorgulattigimda göremiyorum. Acaba exper ederken servis bunu anlayabilir mi ? Degisip degismedigini ?
verim benim t jet i ..hem benimkinin city servis kayıtları da var:):)
byadrenalin
22/06/2014, 11:04
verim benim t jet i ..hem benimkinin city servis kayıtları da var:):)
Kendin getireceksen İstanbul 'a olur :)
rockforever
22/06/2014, 12:48
Kendin getireceksen İstanbul 'a olur :)
ne demek :) yanina adana kebap ister misin :):)
byadrenalin
22/06/2014, 13:06
ne demek :) yanina adana kebap ister misin :):)
Haha :) Bayılırım valla :) Şaka bir yana şehir dışına çıkıp araba alıp dönebilecek bir lüksüm olsa ilgilenmek isterdim aracınla. Ama inan burdaki baktığım aracın exper işiyle bile Saldo ilgilenecek :) Ona bile kendim gidemeyebilirim :)
rockforever
22/06/2014, 15:27
Haha :) Bayılırım valla :) Şaka bir yana şehir dışına çıkıp araba alıp dönebilecek bir lüksüm olsa ilgilenmek isterdim aracınla. Ama inan burdaki baktığım aracın exper işiyle bile Saldo ilgilenecek :) Ona bile kendim gidemeyebilirim :)
hayirlisi olsun zaten geyik yapiyirdum aracimin ilani bile yok,:)
Sadece tjet için değil diğer model sahiplerininde hava filtrelerini değiştirmesi tavsiye olunur, kimisi diyor benim bakımım 20binde bir... hava filtresinde hava alacak yeri kalmamış 20bin km dolsun öyle değiştireyim diyor, yazık yani motor nefes alamıyor yakacak oksijen yok çekiş düşüyor tüketim artıyor haberi yok maalesef.......... Özellikle tozlu yollar için sık sık değiştirmekte değişim imkanı yoksa hava kompresörle temizlemekte fayda var.........
Ben dizelciyim. Her 10binde değiştiriyorum. Her gün Elmadağ'a giden bi arabam var 43 km gidiş. Kamyonlar,bozuk yollar toz çamur derken çıkan pislik inanılmaz.
Her 7binde değiştirmem gerekebilir açıkçası.
LG-D802 cihazımdan gönderildi