Orijinalini görmek için tıklayınız : Navitech Nx-145r için yardım
onur1271
08/06/2014, 22:06
Arkadaşlar yaz gelmeden şu multimedya sistemi halletmek istiyorum bugün alacaktım mediamarkt tan alamadım kendime güvenip. Bana bu sistemin kurulumunda yardımcı olacak arkadaşlarım var mı acaba burada? Daha önce yapmış olan olur, el işi iyi olan arkadaşlarım olur. Araç 2009 gp
Ne istiyorsunuz, komple konsolla bir görünmesini mi yoksa ayrı görinmesini mi? Teknik olarak yardım edebilirim :)
Sent my GT-S5660 using 2
yavuzselim
08/06/2014, 23:57
Yetkili servisinde yaptırmıştım ben. Cihaz - kamera - çerçeveyi plastik kaynak yapıp orta konsolun komple boyanması falan herşey hazır şekilde 750tl para verdim. Bu sayede cihazımda garanti dışı kalmadı. Siz eğer söküp boyarsanız garanti dışı kalır.
onur1271
08/06/2014, 23:57
Bitişik olması şart değil ben istiyorum ki uzun yollarım rahat geçsin :) bi arkadaş forumdan tamamen parlak kaplayıp takmıştı konsolla beraber isterim ki öyle olsun. Fakat öyle olması şart değil ben en uygun şekilde halletmek istiyorum bu işi üstad
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
onur1271
09/06/2014, 00:00
Parça harici mi 750 tl verdiniz
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
yavuzselim
09/06/2014, 00:04
Parça harici mi 750 tl verdiniz
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
Ben hiçbirşeyle uğraşmadım bütün parçaları kendileri aldı.
gecegezen39
09/06/2014, 00:44
üstad navitech bizim araçlara biraz zorlama oluyor bence en iyisi orjinali...
onur1271
09/06/2014, 00:45
Bunu daha öncede görmüştüm ama nereden temin edebileceğimi bulamadım marka bilmediğim için :(
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
gecegezen39
09/06/2014, 00:47
Bunu daha öncede görmüştüm ama nereden temin edebileceğimi bulamadım marka bilmediğim için :(
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
bulması çok zor ben türkiye içinde 3 ay arayıp en sonunda bursada bir arkadaşdan buldum o da bu multimedyayı italyadan getirtmiş...
onur1271
09/06/2014, 00:51
Hocam kaça mal ettin peki
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
gecegezen39
09/06/2014, 00:53
Hocam kaça mal ettin peki
GT-N8010 cihazımdan gönderildiözelden attım üstad
onur1271
09/06/2014, 02:16
Arkadaşlar yapalım şu işi ya yardımcı olun bana. Gönül arkadaşın attığını isterde onuda bulmak zor diyorsunuz
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
Hocam kaça mal ettin peki
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
ben de bi pm alabilir miyim?
Tr de bulma şansımız yok o zaman?!
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
üstad navitech bizim araçlara biraz zorlama oluyor bence en iyisi orjinali...
Ekran ufak ama sonuçta bağlanacağı yer küçük olduğu için böyle olmak zorunda, ancak cihaz iş görebilir bir şeye benziyor, yaygın olarak bulunabilse birçok kişi alıp taktırır gibime geliyor.
bir ara fiyatı 1000TL nin üzerindeydi. hala öyle ise yazık günah bu cihaza bu para verilmez.
onur1271
09/06/2014, 15:11
Ben navitechte karar kıldım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum :)
GT-N8010 cihazımdan gönderildi
bir ara fiyatı 1000TL nin üzerindeydi. hala öyle ise yazık günah bu cihaza bu para verilmez.
1.000 tl ise gerçekten çok yüksek bir rakammış :ranting2:
mesutt1905
09/06/2014, 15:49
Navitech cihazın fiyatı 300 TL aparatıydı işçiliği derken kamerasız haliyle 500 TL yi bulur. Örnekleri var dinçsoy arkadaş bu işin ehli olmuş resmen konusu var detaylı resimli anlatımlı.
Ziyaretçi78
09/06/2014, 21:32
Vallaha yok konsol boyama yok tuşlar yer değiştirecek hiç uğraşmadım.Bir çok kişi taktıracağım zaman yok havalandırmalar var hava gelirse problem olur falan diye yazdılar ama 1.5 senedir kullanıyorum ve havalandırmaları kapattım 2 tanesini ve çok rahatım.Yolculuk için veya şehir içinde sesindende çok çok memnunum geçen (eyaman) Eril abiyede önerdim aldı ve taktı oda benim gibi yaptı.
Şiddetle tavsiye ederim herkese.
2932329324293252932629327
H.KURU Saygılarımla
sergenozmercan
09/06/2014, 23:12
öncelikle herkese iyi akşamlar.
usta sana 2 ay önce başlayan ve 2 hafta önce biten araştırma sonucumu açıklayayım. eğer benim gibi çok param yok ama şöyle şekil şukul bişeyler olsun diyosan navitech 145ten vazgeçme derim. bilim kurgu filmlerindekiler gibi içinden çıkan ekranlar tip olarak benim inanılmaz hoşuma gidiyor. ama kazayla elin çarpsa gidecek kadar emanet duruyor. ayrıca sorduğum bütün aksesuarcılar zamanla kabloların kırıldığını ve bulmasının çok zor olduğunu falan söylediler. doğrudur veya değildir, itiraz eden olacaktır, "ben 2 senedir kullanıyom bişey olmadı" diyen de olacaktır ama ben güvenemiyorum. ayrıca fiyatları pahalı.
uzun uzun uğraşlar sonucunda navitech 145 almaya karar verdim. media markt internet şubesinden kredi kartıyla 329 liraya sipariş verdim. 10 dk sonra siparişiniz hazır diye sms geldi. teybi aldım gittim montajcıya. orjinal teybin hiç bi kablosunu bozmadan yanlarından kablo eklettim siyah çerçeve ve işçilik dahil 60 tl tuttu herşey. çerçeveye de hiç bi müdahalede bulunmadım ekran hafif çıkıntı gibi duruyor ama bence gayet güzel bi görünüşü var bu çıkıntının. direksiyon tuşları iptal oldu ama eksikliğini de hiç hissetmedim sayılır.
ben biraz tesisat da düşünüyodum ama yeni teyp takınca bizim sistemde acayip bi güçlenme oldu, bu yüzden onu da erteledim. teyp parasına göre gayet iyi. ekranın dokunmatiği haricinde canımı fazla sıkan bişey olmadı.
ufak tefek takılmalar oluyor ama sonuçta sadece navigasyon cihazları bile kaç yüz liraya satılırken 330 liraya usb+sd+navigasyon+dokunmatik teyp aldık diye önemsemiyorum. 4 liraya tabldot yiyip "abi hiç et yoktu yea" diyenler gibi değilim kısaca.
*usbden telefon şarj edebiliyor, şarkı açabiliyorum
*bluetoothtan da şarkı açabiliyorum
*bluetoothla gayet güzel konuşuluyor, teypten numara girip arayabiliyorum
*ekrandan film izleyebiliyorum
*navigasyon gayet başarılı
*tuş renkleri değişiyor, ruh halime göre seçiyorum
*cell, puzzle gibi oyunlar var birini beklerken gayet iyi zaman geçirebiliyorum
*hesap makinesi var yakıtı ordan hesaplıyorum
*fotoları görüntüleyip zoom yapabiliyorum
*klasör seçme(biraz zor seçiliyor), iyi bi ekolayzır falan var işte
*özellikle geceleri, insanı araba kullanmaktan zevk aldırmak gibi bi özelliği de var:)
sonuç olarak navitech fiyatına göre gayet iyi bi teyp ama bende daha çok para var diyosan sen bilirsin tabi. eğer sormak istediğin başka bir şey olursa özelden de sorabilirsin.
benden de iyi pazarlamacı olurmuş mesajımı okuyunca bunu hissettim:) hadi kolay gelsin:)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.