PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Otomobil Blogum

teknosasa
07/06/2014, 01:36
Arkadaşlar yıllardır sevdiğim otomobilleri kendi çevreme anlatmak yerine bir çok kişiye anlatmak gerektiğini düşündüm ve bir blog açtım.Fiat Türkiye'ye attığım mesajlar ve konuşmalarım eğer olumlu cevap alırsa Fiat'ın araçlarını da test etmeye çalışıcam şimdilik elimden geldiği kadar testleri yapmaya çalıştım.Umarım zevkle okursunuz.

Blogum;

Çağatay UĞUR (https://cagatayugur.blogspot.com.tr/)

Blogta herhangi bir reklam yoktur o yüzden kaldırılmamasını rica ediyorum bu yazının.

CMasteR
07/06/2014, 01:40
Kullandığım alet A180 Amg paketli ve gırtlağa kadar doluydu.Ben teknik detaylara girmeyi sevmem o yüzden sadece alet iyi kaçıyor diyebilirim.

Bu bence hiç iyi değil :)

teknosasa
07/06/2014, 02:00
Kullandığım alet A180 Amg paketli ve gırtlağa kadar doluydu.Ben teknik detaylara girmeyi sevmem o yüzden sadece alet iyi kaçıyor diyebilirim.

Bu bence hiç iyi değil :)

Hocam benimde en sevmediğim şey otomobil böyle otomobil şöyle gibi söylemler ve şu kadar beygir 0-100'ü şu 60-120'si şu gibi kelimeler hangimiz günlük kullanımda 0-100'ü zorluyoruz. Yada arabadaki beygirleri tam olarak kullanıyoruz.Kullandığım araçlar spor araçlar değil aile araçları genelde o yüzden bu gibi teknik detaylara girmiyorum. Gırtlağa kadar dolu sözü sahibinden üzerinden alınma bir kelime aslında galerici tayfası bu lafları çok kullanıyor o lafı ti'ye almak için kullandım aslına bakarsanız. Alet iyi kaçıyor lafını da az yakar çok kaçar'dan esinlenerek aldım. Yani yazılarımda türk otomobil dünyasında ti'ye alınıcak kelimeleri veya cümleleri kullanmayı seviyorum. Bu yüzden yazılarım böyle olucak genelde.

Seronet
07/06/2014, 10:39
Ben beğendim, içerik artarsa cok daha iyi olabilir. Ticari kaygısı olmayan samimi bir blog olmuş.

ermanadakale
07/06/2014, 10:43
bilgi paylaşımı yolda yada duvarda bile olsa faydalı iyi çalışmalar.

ersineroglu
07/06/2014, 18:38
Bu siteye 10-15$'a bir domain lazım.

teknosasa
08/06/2014, 03:28
Ben beğendim, içerik artarsa cok daha iyi olabilir. Ticari kaygısı olmayan samimi bir blog olmuş.

Hocam teşekkür ederim. Final haftama girmem dolayısıyla bu aralar biraz yavaş olucak ama ondan sonra 2-3 günde bir güncel yazı girişi sağlamaya çalışıcam.