Orijinalini görmek için tıklayınız : tofastan mail...
kızılbüyü
08/10/2007, 18:15
gecn bır mail atmıstım.konusu su t jet secenegı lınenada gelmesıne rahmen punto gıbı bı arcta nasıl olurda hala gelemz dıye.cevap geldı. bugun...punto ıcın t jet motor secenegı suan gundemde ımıs.yanı gelıcek dıye yazmıslar.bende merakla beklıyorum...bakalım kac senede gelıcek.:)
slm yaz başında 1,6 dizel 180 hp bi versiyonun getirilecegi söyleniyodu ama sanırım piyasaların kötü olması veya kuş serisi satış grafigine yakın bi satışmı umuyorlardı da rafa kaldırıldı bilemiyorum. bence 75 hp 90 hp dizel gibi yakın bi motor seçenegi getireceklerine en azından 3 kapı versiyonda 75 ve 120 hp pekala sunulabilirdi kaldıki rakip firmalarda reno hyundai gibi markalar sıradan serilerinde 110-120 hp lik dizel motorlar kullanıyorlar. bu kadar güzel çizgilere sahip (grandepunto) bi aracın rekabet gücü tükenmeye başladıgında ancak yeni ve güçlü motor seçenekleri koyarlar diye düşünüyorum, o zamanda iş işten geçmiş olur.
misafir3
08/10/2007, 20:13
slm yaz başında 1,6 dizel 180 hp bi versiyonun getirilecegi söyleniyodu ama sanırım piyasaların kötü olması veya kuş serisi satış grafigine yakın bi satışmı umuyorlardı da rafa kaldırıldı bilemiyorum. bence 75 hp 90 hp dizel gibi yakın bi motor seçenegi getireceklerine en azından 3 kapı versiyonda 75 ve 120 hp pekala sunulabilirdi kaldıki rakip firmalarda reno hyundai gibi markalar sıradan serilerinde 110-120 hp lik dizel motorlar kullanıyorlar. bu kadar güzel çizgilere sahip (grandepunto) bi aracın rekabet gücü tükenmeye başladıgında ancak yeni ve güçlü motor seçenekleri koyarlar diye düşünüyorum, o zamanda iş işten geçmiş olur.
+100000000
kızılbüyü
08/10/2007, 20:54
mail de sadce tjetın 2008 in ıik ceyregı falan dıyo umarım oyledır.bırde su abrt modellerın satısı nerden nasıl oluyo arkadaslar bılgısı olan varsa...yanı turkıye gelem ıhtımalı ne dır?
Honor COOPER
08/10/2007, 23:50
yüksek fiyat ödemeyi göze alırsanız neden olmasın getirirler.
yaaa millet o parayı vermez biz biliyoruz aracımızın iyi oldugunu ama herkesde önyargı ile yaklaşıyor. taaaki onları virajda sollayana kadar ....