Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Trafik cezamı yedim
Evet arkadaşlar puntomu alalı adha 3 ay oldu ilk trafik cezamı yemiş bulunmaktayım :( kırmızıda geçmişim hiç hatırlamıyorum, şehir dışına çıkmıştım orda yemişim, patladık bu ay puntoya yapacağım iyileştirmelerim diğer aya kaldı :thumbdown:
hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
eyw kardeşim, zaten tek tesellimiz kaza bela olmasında aman. Hepimizi Rabbim korusun kazalardan.
Alti ustu 170 lira yav :) ben her ay yiyorum o kadarini :D daha 149 la gectigim radari yeni odedim :D
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
katip onur
29/05/2014, 11:29
Geçmiş olsun.. Cezayı yazan fahri müfettiş mi? Mobese kamerasına yakalanmış iseniz cezayla birlikte fotoğraflarını da yollamaları gerekiyor diye biliyorum.
Alti ustu 170 lira yav :) ben her ay yiyorum o kadarini :D daha 149 la gectigim radari yeni odedim :D
Evet 172 tl :) 15 gün içinde ödediğim için 129 tl aldılar. 43 tl zarardan kardayım :-)
Evet 172 tl :) 15 gün içinde ödediğim için 129 tl aldılar. 43 tl zarardan kardayım :-)
Ahahaha bende oyle..
Ahh ah bende ilk trafik cezamı emniyet kemerinden yemiştim. 56 lira ve 5 ceza puanı :)
bende ilk cezamı hızdan yemişdim %30 370 tl di 2 sene once :)
Banğm de ilk cezam 2007 mayıs ayında 102 km ile radardandı 102 tl yazmışlardı sonra bir açıldım, kemer hatalı sollama, ters yön alkollü araç kullanmaya kadar yazdılar hep :) alışıyor insan zamanla ceza yazmaya niyetlendi mi hadi yaz da gideyim işim var diyodum. Neyse şimdilerde durulduk :)
Banğm de ilk cezam 2007 mayıs ayında 102 km ile radardandı 102 tl yazmışlardı sonra bir açıldım, kemer hatalı sollama, ters yön alkollü araç kullanmaya kadar yazdılar hep :) alışıyor insan zamanla ceza yazmaya niyetlendi mi hadi yaz da gideyim işim var diyodum. Neyse şimdilerde durulduk :)
2007 de ehliyetin mi var lan dicektim cenk sandim seni :D
2007 de ehliyetin mi var lan dicektim cenk sandim seni :D
İsimlerimiz çok yakın ya karıştırmışsındır :D
İsimlerimiz çok yakın ya karıştırmışsındır :D
Alkolun verdigi yetkiye dayanarak kendimj moderator ilan ediyorum puhahaha
hahaha hocam sende kopmuş gitmişin valla :D bazen insan kendini tutamıyor, bas gaza bassssssss:X
hahaha hocam sende kopmuş gitmişin valla :D bazen insan kendini tutamıyor, bas gaza bassssssss:X
Sorma ya o zamanlar baya ceza ödedim enson 2009 aralıkta ehliyeti verdim 6 ay sonra sakinledik :) 2.5 senede 1000 liraya yakın ceza ödemim sanırım zaten sadece 540tl alkolden ceza yemiştim :)
Trafik kurallarına uyalıl uymayanları uyaralım.
Sorma ya o zamanlar baya ceza ödedim enson 2009 aralıkta ehliyeti verdim 6 ay sonra sakinledik :) 2.5 senede 1000 liraya yakın ceza ödemim sanırım zaten sadece 540tl alkolden ceza yemiştim :)
Trafik kurallarına uyalıl uymayanları uyaralım.
Bana diyon asil ayyas sensin bee :D
Bende ilk cezamı hızdan şirket aracı ile yemiştim, sonradan öğrendiğim ve hız sınırı 90 olan doblo ile otobanda gezici radara 150 ile yakalanmıştım, sonrası kaç lire ödediğimi hatırlamak istemiyorum:wacko000:
Bana diyon asil ayyas sensin bee :D
Sana bakınca aynaya bakmış gibi oluyorum ondan :)
Sana bakınca aynaya bakmış gibi oluyorum ondan :)
Ahahaha