Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugen rüzgarlık alınır
rational
28/05/2014, 20:30
Arka sağ mugen rüzgarlık alınır.
Tek zor bulursun. Hayirli alisverisler
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
rational
29/05/2014, 10:03
Tek zor bulursun. Hayirli alisverisler
Haklısınız tek bulunmaz.Benim gibi durumda olanlar varsa bende de şu anda sağlam 3 adet var.Bu gibi durumlar için bir şansımı denemek istedim.Bulamazsam çıkartıp öylece bekliyecek.
sunplex mugen istersen arka sağ mevcut elimizde yardımcı olabilirz.
rational
29/05/2014, 15:11
sunplex mugen istersen arka sağ mevcut elimizde yardımcı olabilirz.
benimkiinden mi bilmiyorum ama senden yaklaşık 2 sene oldu alalı.bir resim var mı. fiyat ne olur...
rational
29/05/2014, 15:47
ENES marka benim şu andaki rüzgarlıklar
ENES marka benim şu andaki rüzgarlıklar
:D o nasil bir marka yahu fotolarini atsana bakalim sumpleks aynisi mi
bende istiyorum ama yolda düşmesinden ve trafikte Allah korusun benim yüzümden kötü bir hadise yaşanmasından korkuyorum..
rational
30/05/2014, 11:24
değişmesi gereken tarafın resmi
evet var aynısı enes sağ arka tek 20 tl
rational
30/05/2014, 15:37
Mehmet çok yardımcı oldun:( kargo ile bana 25 e patlar. 40 liraya takımı var.Valla ben bir tanesini kullanamasam 3 ünü de çıkartmak zorunda kalırım.Neyse yardımın için sağol ...
Mehmet çok yardımcı oldun:( kargo ile bana 25 e patlar. 40 liraya takımı var.Valla ben bir tanesini kullanamasam 3 ünü de çıkartmak zorunda kalırım.Neyse yardımın için sağol ...
40 liraya kiyip takim alabilecek misin :D
rational
30/05/2014, 17:26
40 liraya kiyip takim alabilecek misin :D
avukatmısın sen...
avukatmısın sen...
Samimiyetine dayanarak yazdim , yanlis anladin
enes takımını 75 liraya satıyorlar burada ama 40 tl ye varsa yedekli olarakta alabilirsin bence, elimizde kalanlar bunlar artık enes getirtmiyoruz zamanında bölmüşüz kutuyu ordan kalanlar :)
rational
30/05/2014, 17:54
Samimiyetine dayanarak yazdim , yanlis anladin
Samimiyetle yazdı isen kusura bakma dostum...
rational
30/05/2014, 17:56
enes takımını 75 liraya satıyorlar burada ama 40 tl ye varsa yedekli olarakta alabilirsin bence, elimizde kalanlar bunlar artık enes getirtmiyoruz zamanında bölmüşüz kutuyu ordan kalanlar :)
Aslında markası farketmez benim için.Sadece Enese benzeyen bir model olmasını istediğim için.Yoksa A B farketmez yani... düşünce çıkarıp atarım veya diğerlerinden alırım.
Teşekkürler