Orijinalini görmek için tıklayınız : 60 bin bakımı için istenen fiyat
Servisler uçmuş durumda 60 bin bakımı için 650 tl isteniyor extran kayış falan değişecek denildi bu kadar olurmu ? 60 bin bakımı yoksa hediye parasını burdanmı çıkarıyorlar ::)))))
Aracınızın garantisi bittiyse servise giderek fazla para vermeyin.Aracınızın triger kayışı değişimi 5 yıl yada 120 bin Km bunlardan hangisi dolmuşssa değişim gerçekleşir.Daha öncesinde bir değişim yaptırtmayın!Kullanım kitapçığında 60 bin Km ye denk gelen servis bakım ve parça değişimi bellidir.
Benim bildiğim 60 Bin Km de değişimi yapılacak ekipmanlar Motor yağı,yağ filitresi,benzin filitresi.hava filitresi,polen filitresi ve gerekiyorsa ön fren balatalarıdır !
Aracınızın garantisi bittiyse servise giderek fazla para vermeyin.Aracınızın triger kayışı değişimi 5 yıl yada 120 bin Km bunlardan hangisi dolmuşssa değişim gerçekleşir.Daha öncesinde bir değişim yaptırtmayın!Kullanım kitapçığında 60 bin Km ye denk gelen servis bakım ve parça değişimi bellidir.
Benim bildiğim 60 Bin Km de değişimi yapılacak ekipmanlar Motor yağı,yağ filitresi,benzin filitresi.hava filitresi,polen filitresi ve gerekiyorsa ön fren balatalarıdır !
Hakan bey triger değişimi 60 bin km ya da 5 yıl olarak veriliyor hangisi önce dolarsa. Triger değişimine 300tl yazarlar, bujileri değiştirirler 100 tlye falan kalanı da yağ filtredir. Arkadaş biraz daha pazarlık yaparsa 500tl li rakamlar uygundur bence.
emresahin83
28/05/2014, 23:34
arkadaşlar merhaba,
triger değil alternatör kayışı, ben de aynı durumdayım dualogic olduğundan iyi niyet olayını kaybetmemek adına servise gideceğim galiba ama hiç de istemiyorum. biri benim aracı satın alsada kurtulsam modundayım
Hakan bey triger değişimi 60 bin km ya da 5 yıl olarak veriliyor hangisi önce dolarsa. Triger değişimine 300tl yazarlar, bujileri değiştirirler 100 tlye falan kalanı da yağ filtredir. Arkadaş biraz daha pazarlık yaparsa 500tl li rakamlar uygundur bence.
Halil Bey Kullanım Kitapçığı servis periyotlarında Triger değişimini 120 Bin Km yada 5 yıl diye hatırlıyorum.(1,4 77 Hp araçlar için) eminmisiniz 60 Bin Km olduğuna ! İyi akşamlar.
Tekrar konuştum bu seferde kayış falan demedi yalnız balata falan değişirse diye 650 tl söyledim dedi fiyat en yükseği söyledim dedi düşedebilir de fiyat üstüne arac içi kamera ve yüzde 10 indirim yapacaz dedi yarın yapılan işlemleri ve fiyatı söylerim
Tekrar konuştum bu seferde kayış falan demedi yalnız balata falan değişirse diye 650 tl söyledim dedi fiyat en yükseği söyledim dedi düşedebilir de fiyat üstüne arac içi kamera ve yüzde 10 indirim yapacaz dedi yarın yapılan işlemleri ve fiyatı söylerim
Size adam akıllı ne yaptıklarının listesini versinler bence hocam.
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
celenlee
29/05/2014, 10:32
Bahsi geçen kayış Triger değil, AKSESUAR KAYIŞI olmalı zaten.
Triger olsaydı fiyatı daha da şişirirlerdi :)
60BIN Bakımında şunlar var:
Yağ+Filtreler+Bujiler+Periyodik Bakım (Normal 20BIN Bakımı)
ek olarak:
+Fren Hidroliği (Orjinal 10TL)
+Aksesuar Kayışı (Orjinali Max 30TL)
Yani normal 20BIN bakımından taş çatlasın 50-60 pahalı olmalı.
06kaymak
29/05/2014, 10:32
60.000 km de yapılanlar:
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, 4 adet buji,altarnatör kayışı değişimi, fren hidroliği değişimi yapılır. Gerekli görülürse ön fren balatası değiştirilir.
Halil Bey Kullanım Kitapçığı servis periyotlarında Triger değişimini 120 Bin Km yada 5 yıl diye hatırlıyorum.(1,4 77 Hp araçlar için) eminmisiniz 60 Bin Km olduğuna ! İyi akşamlar.
Ben de tereddütte kaldım tekrar bakacam :).
Halil abi benzin 120.000 dize 160.000 olması lazım :)
Aracı teslim ettim sabah az önce aradılar ön balata değişecek 1000 km bile gitmez dedi yalnız bu evo balatası falan denildi evo olmasa 150 tl gibi bir rakam söyledi evo olduğu için 197 tl dedi mecbur tamam dedim indirim +araç içi kamera hediye edecez denildi
60bine 650tl isteyen hangi servis acaba?.......
kozlulum67
29/05/2014, 17:01
Ben anlamadimki.herkes baska bisey degisecek demis.triger değişecek mi degismeyecekmi? Yada liste halinde tam yazilsa daha guzel olur sanki.tesekkur ederim.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Aracı teslim aldım kayış dediği trger deyilmiş su an unuttum fren balatası değişti bir 65 tl var dedi birde 200 tl ye bizdeki evo balatası gibi bir sey dedi 200 tl toplamda 738 tl dedi indirimle 657 tl mal oldu arac kamerasını vermek istemedi oradaki bayan sebebi ise indirim olmuş. Yanımda eşim vardı sustum usta söz verdik falan dedi bir tavırla verdi aynı camera şok markette 59 tl neyse fatura ve yapılan işin nüshasını alamadım sistem bozukmuş eve gelecek o zamanm neler yapıldığını yazarım yalnız 657 tl çok abartı bir fiyat hediye indirim kalsın neyse hakkı alınsın arkadaş bu arada servis. Ankara tunalı hilmideki kavaklıdere fiat servisi
bundan 2 sene önce bende 120 bin bakımı için servis araştırması yapmıştım aracım 1.3 mj gp emotion du..450-600 lira arası değişiyordu..en uygun fiyatı Kocaeli servisi vermişti.
triger kayışı 5 sene yada 120 bin km degişiyormuş usta söyledi özellikle sordum
emresahin83
29/05/2014, 19:37
650 ye normal bakım + balata + alternatör kayışı mı değişti?
650 ye normal bakım + balata + alternatör kayışı mı değişti?
Evet yazdıklarınızın aynısı yapıldı
120 binmiş özür dilerim arkadaşlar ben yanlış hatırlamışım :(
Chipset001
02/06/2014, 18:54
geçtiğimiz ay 60bin bakımı için 420tl verdim fiat yetkili servisine. araç 60bine geldiği için triger kayısını değiştirmeyi teklif ettiler verdikleri teklif ise 690 Tl'ydi. Bir diğer fiat servisini aradığımda ise 650 tl fiyat aldım. Henüz değiştirmedim.