Orijinalini görmek için tıklayınız : HR 3,5cm spor yay sıfır ayarında.
Arkadaşlar elimde HR 3,5cm yay var ihtiyacı olan benimle iletişime geçsin.
Linki ;
HR 35MM SPOR YAY PUNTO, MİTO VE CORSA D UYUMLU... - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 163385260 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hr-35mm-spor-yay-punto-mito-ve-corsa-d-uyumlu-163385260/detay/)
Hayırlı satışlar. 5 olaydı düşünebilirdim. Bu arada 3.5 takılıyorum bir resmi varmı ?
katip onur
26/05/2014, 16:54
5 olaydı eyiydi :) hayırlı satışlar dilerim
Hayirli satislar
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
ermanadakale
26/05/2014, 23:34
merhabalar yaylar benzinli yayımıdır dizel mi ?
ermanadakale
27/05/2014, 00:03
benzinli arkadaşım.
özel mesaj atıyorum.
Benzinli ve dizel farkı nedir cozemedim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
dizel araca benzinli takarsanız daha iyi düşürür.
tolgaank88
27/05/2014, 11:59
hocam bu yakıtı etkiliyor mu birde ruhsata işletmemiz lazım mı?
ermanadakale
27/05/2014, 12:24
benzinli arkadaşım.
savaş hocam özel mesaj yolladım ulaştımı size ?
Yaylar sadece nakit ve pazarlıksız fiyattır arkadaşlar.zaten uygun fiyat yazdım ihtiyacı olanın işi görülsün diye.Malı öldürmenin anlamı yok :)
ermanadakale
27/05/2014, 12:29
hayırlı satışlar.
Yaylar sadece nakit ve pazarlıksız fiyattır arkadaşlar.zaten uygun fiyat yazdım ihtiyacı olanın işi görülsün diye.Malı öldürmenin anlamı yok :)
Mrb yaylar çok sert midir? Eibach ve h&r arasında kaldım da.. Fikir sahibi olan var mi?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
tolgaank88
27/05/2014, 16:19
gp varken aynı marka aynı cm kullanmıştım.tam istediğim kadar düşürmüştü.şahsen 5 likler çok fazla indiriyor aracı,bence türkiye şartlarında biraz fazla.
Hr ise bu işi beceren 2 firmadan biri.diğeride eibach
ben 3.5 hr kullanmıştım.Hem aracı indirme seviyesi hemde konfordan kayıp yaşamamam en önemli + larıydı.
Savaş bey bi önceki sorumuz neden atlandı? :)
gp varken aynı marka aynı cm kullanmıştım.tam istediğim kadar düşürmüştü.şahsen 5 likler çok fazla indiriyor aracı,bence türkiye şartlarında biraz fazla.
Hr ise bu işi beceren 2 firmadan biri.diğeride eibach
ben 3.5 hr kullanmıştım.Hem aracı indirme seviyesi hemde konfordan kayıp yaşamamam en önemli + larıydı.
Savaş bey bi önceki sorumuz neden atlandı? :)
Aaaaaa kardeşim görmedim vallahi tabi yakıtı etkiliyor.uzun yolda 5 litre şehir içi 10 litre az yakıyor, birde ruhsata modifiyeli araç yazdırmak gerekiyor :)
Yaylar satılmıştır arkadaşlar konu kilitlenebilir :)