Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp fun arıyorum
Arkadaşlar 1,5 yıl önce severek kullandığım 3 kapı gp mi evlendiğim için satmıştım..şimdi o zamandan beri hayallerimi süsleyen gp fun ımı arıyorum..düşük kmli lpgli orjinal 1,4 fire fun arıyorum bursa yada çevre illerden olursa iyi olur.23,500 24,000 tl bütçem var bilginiz olsun.herkese kazasız belasız hayırlı günler diliyorum..
Kadir00906
21/05/2014, 15:45
inşallah kısa zamanda temizinden bulabilirsin.bende gp fun kulanıyorum ve çok hoşuma gidiyor araç
İnşallah Kadir bey niyetine girdik bakalım,nasip olur inşallah.sizin aracınızda çok güzel Allah tekerini düz bastırsın.
Kadir00906
22/05/2014, 12:40
Hayırlısı bakalım,sağolun daha iyisi sizin olsun.
Arkadaşlar günceldir bilginiz olsun
Arkadaşlar günceldir bilginiz olsun
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 166819077 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-parca-degisen-evlilik-sebebi-ile-satiyorum-acil-166819077/detay/)
Aracım ilandadır bilginize
Bir güncel de benden.Ağzınızın tadını biliyorsunuz :) Uöarım en kısa zamanda bulursunuz
Sent my GT-S5660 using 2
Alıntı yapılan mesaj silinmiştir.
Uğur bey,Yanlış anlaşılmak istemem ama 16 mesajınızın 15'i aracınızı satmak üzerine. Şunu söylemek isterim ki,bu platform araç satış platformu değil,bir paylaşım platformudur. Ticari sebepler ile bu foruma yazı yazmamalısınız. Her konu altında T-jet aracınızın satılık olduğunu yazıyor,onun dışında hiç bir bilgi paylaşımı veyahut bir sohbet muhabbet içinde bulunmuyorsunuz. Ben yönetici falan değilim ama forum kurallarını biliyorum,kurallardan ziyade ayıp. Sevgiler.