Orijinalini görmek için tıklayınız : Birmot Zincirlikuyu şubesi arabayı yaza hazırladı :)
selam olsun internet sıkıntımdan dolayı uzun zaman aradan sonra tekrar aranızdayım yaz geldi malum aracıma bir çeki düzen verilmesi gerekiyordu araştırdım iyice ve sonucunda hoşuma giden birmottaki kampanyaya gidip yerinde göz atmak istedim
işlemler şunlardı
detaylı iç temizlik + koruma
detaylı dış temizlik + pastacila + çizik giderme + boya koruma + su kaydırıcı
motor temizleme + koruma
araca alt izalasyon ( ses yalıtımı + yağmur çamur vs koruma sağlaması amaçlı ) ses açısından cok çok iyi bir izlenim vermedi fakat seste azalma var ..
ufak tefek rutuşlar
fiat punto evo orjinal pas pas takımı
navigasyon hediye dandik bişey : ))
ricalarım sonucunda tampunumda yanlardan açılma vardı düzeltme yapıldı ( 150 tl isteniyordu diğer servislerden )
kapılarımdaki gıcırtılar sonucu kapı gergilerin değişimi ( şuanki hali harika maşallah )
bagaj pontisotlarım yoktu yerlerine pontizot koyuldu artık çukurlarda bagaç iç kapağım vuruntu yapmıyor : )
işçilikten gerçekten çok memnun kaldım a dan z ye harika bir şekilde arabamı teslim aldım ve almadan evvel heryerini çok ince ayrıntılara kadar inceledım aracımı 1 buçuk günde teslim aldım cumartesi teslim ettim pazartesi 4 sularında gittiğimde aracım halaa içeride son uygulamar yapılıyordu buda beni bir haylı memnun etti gelelim resimlere detayl ıresimleri hafta sonu çekip ekliyeceğim şimdilik çektiklerim bunlar buyurun arkadaşlar
Gayet güzel olmuş. Boya korumada bu parlaklığı korumak için hızlı cila gibi şeylerle iki haftada bir arabayı silebilirsiniz. 3 ayda bir de FK1000p cila güzel olur
LG-D802 cihazımdan gönderildi
merhabalar maşallah temiz olmuş gayet..
araç alti ses izolasyonu için tek fiyat ne kadar acaba biliyormusunuz?
ya da anadolu yakasında bu araç alti ses izolasyonunu hakkiyla yapabilecek kim var acaba?
teşekkürler
bu işlemler ne kadar tuttu acaba merak ettim?
bu işlemler ne kadar tuttu acaba merak ettim?
bu işlemler kampanya dahilinde oldu arkadaşım 650 tl ödedim bu işlemler için :)
merhabalar maşallah temiz olmuş gayet..
araç alti ses izolasyonu için tek fiyat ne kadar acaba biliyormusunuz?
ya da anadolu yakasında bu araç alti ses izolasyonunu hakkiyla yapabilecek kim var acaba?
teşekkürler
teşekkür ederım paşam araç altı ses izalasyonu sadee fiyatı 380+KDV dendi bana ben komple yazılanları uygulattım 650 tl ücret ödedimm anadolu yakasında hiç bir bilgim yok ama zincirlikuyu derseniz gayet memnunum her sorunumla ilgilendiler..
atacetin1714
18/05/2014, 13:21
Merhaba arkadaşlar.
Ben de Çanakkale de Fiat yetkili bayisi MİLLER OTO da Aktif Satış Danışmanı olarak çalışıyorum.
Sizlere servis ve sıfır araç konuların da yardımcı olabilirim.
Bu arada yapılan temizlik güzel olmuş. Yapan arkadaşların ellerine sağlık.
Merhaba arkadaşlar.
Ben de Çanakkale de Fiat yetkili bayisi MİLLER OTO da Aktif Satış Danışmanı olarak çalışıyorum.
Sizlere servis ve sıfır araç konuların da yardımcı olabilirim.
Bu arada yapılan temizlik güzel olmuş. Yapan arkadaşların ellerine sağlık.
teşekkür ederim artık keyfini çıkarıyorum şuankı halinin :))
Gayet güzel olmuş. Boya korumada bu parlaklığı korumak için hızlı cila gibi şeylerle iki haftada bir arabayı silebilirsiniz. 3 ayda bir de FK1000p cila güzel olur
hızlı cila konusunda pek bi bilgim yok aslında olsa gerçekten yapmak keyif verir aracımla ilgilenmek bi hayli keyif verici oluyor fakat hızlı cila konusunda bilgim olmadığı için kalkışamıyorumda diyebilirim :) ayrıca teşekkür ederım paşamm :)
hızlı cila konusunda pek bi bilgim yok aslında olsa gerçekten yapmak keyif verir aracımla ilgilenmek bi hayli keyif verici oluyor fakat hızlı cila konusunda bilgim olmadığı için kalkışamıyorumda diyebilirim :) ayrıca teşekkür ederım paşamm :)
Bahsettiğim cila sprey gibi. Temiz ve kurulanmış araca sıkıp siliyorsunuz. Bu kadar :)
sonax ın hızlı cilasını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim..
Bahsettiğim cila sprey gibi. Temiz ve kurulanmış araca sıkıp siliyorsunuz. Bu kadar :)
sadece uygulama bumu yanı ozaman sıkıntı değil seve seve yapılabilir bişey :))
sonax ın hızlı cilasını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim..
bauhaus'ta sonax'ın ürünleri vardı bugün öyle bir göz attım peki yıkayınca aracı tekrar kullanman gerekiyormu aynı şekilde : )
bauhaus'ta sonax'ın ürünleri vardı bugün öyle bir göz attım peki yıkayınca aracı tekrar kullanman gerekiyormu aynı şekilde : )
Tabii ki. Her yıkamadan sonra kullanılabilir. Plastik dışında sürün geçsin. Bundan 3 ay sonra da,Turtle Wax Ptfe katkılı sıvı cila alırsınız,ufak süngere sürüp araca uygularsınız. Kuruyunca toz olur,kuru temiz mikrofiber bezle silersiniz. Böylece boya korumayı biraz daha uzatırsınız.
Düzgün bezle kurulayın,fırça değdirmeyin. Yoksa kılcal çizikler geri gelir. Bir de,benzinlik köpügü kullanmayın. Şu an ustündeki cilayı anında söker atar. Sonaxın turuncu şampuanı nötr ph. Onu kullanın.
Tabii ki. Her yıkamadan sonra kullanılabilir. Plastik dışında sürün geçsin. Bundan 3 ay sonra da,Turtle Wax Ptfe katkılı sıvı cila alırsınız,ufak süngere sürüp araca uygularsınız. Kuruyunca toz olur,kuru temiz mikrofiber bezle silersiniz. Böylece boya korumayı biraz daha uzatırsınız.
Düzgün bezle kurulayın,fırça değdirmeyin. Yoksa kılcal çizikler geri gelir. Bir de,benzinlik köpügü kullanmayın. Şu an ustündeki cilayı anında söker atar. Sonaxın turuncu şampuanı nötr ph. Onu kullanın.
iyi bir bilgilendşrme oldu teşekküer ederim şuanda oturduğum mahallede 2 inşaat yapımı var inanılmaz toz kalkıyor ve araç berbat oluyor normal olarak cumartesi günleri yine arabaya ayırmaya devam keyifli olsada bazen yorucu olabiliyor : ) peki bişey daha motor temizleyici ve koruyucu sprey hakkında bilgin varmı :)
iyi bir bilgilendşrme oldu teşekküer ederim şuanda oturduğum mahallede 2 inşaat yapımı var inanılmaz toz kalkıyor ve araç berbat oluyor normal olarak cumartesi günleri yine arabaya ayırmaya devam keyifli olsada bazen yorucu olabiliyor : ) peki bişey daha motor temizleyici ve koruyucu sprey hakkında bilgin varmı :)
Motor hakkında yıkama tecrübem yok. Ben Korasprin ile kirleri söküp kuru bezle siliyorum o kadar.
Motor hakkında yıkama tecrübem yok. Ben Korasprin ile kirleri söküp kuru bezle siliyorum o kadar.
yanı su tutmuyorsun kısacası : )) en mantıklısıda bu sanırım motor temizleme ürünlerini sıkıp bir bez yardımıyla silmek : )
yanı su tutmuyorsun kısacası : )) en mantıklısıda bu sanırım motor temizleme ürünlerini sıkıp bir bez yardımıyla silmek : )
en mantıklısı.Kaputtaki tüm donanıma hakim olmak gerek su tutmak için.Ecu, şarj dinamosu,akü o bu bunları iyice kapatıp su tutmak gerek.Bunu da servisler yapmalı o yüzden.Zaten hassas beyinli bi araba fiat...Aman deyim.Koraspirin çok yağlı yüzeyi temizler.Apc ile de geri kalanları temizlersiniz ...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
donanımlara hakim olmak için gayet bilgili olmak gerekiyor bu konuda o bilgilerde bende bulunmadığından dolayı koraspirin sanırım ilerleyen zamanlarda işimi görecektir : )
kaanarli
26/05/2014, 15:13
Merhabalar, öncelikle gercekten cok iyi temizlik yapılmıs hayırlı olsun.. Bu kampanyadan faydalanmak için arayıp randevu almak gerekiyor mu? bende benim arabayı bi temizleteyim diyorum cidden cok kapsamlı ve uygun fiyatlı bir calısma olmus
Merhabalar, öncelikle gercekten cok iyi temizlik yapılmıs hayırlı olsun.. Bu kampanyadan faydalanmak için arayıp randevu almak gerekiyor mu? bende benim arabayı bi temizleteyim diyorum cidden cok kapsamlı ve uygun fiyatlı bir calısma olmus
Tsk ederim arkadasım ewet gerek tlf aracılıgı ile gerek bizzat giderek randewu alabıliyorsun aracim gercekten kendine geldi diyebilirim aldigim hizmet karsinda odedgim miktar banada uy.un geldi sonucta serwis we bi sıkıntı oldugunda muhaattap olabilcegin birileri war dewamli aynı serwise gidiyorum teoman bey we ergin bey cok ilgililer bu konuda elbetteki tawsiye ederim yaz aylarındayız iyi oluyor yakısikli punto ile gezmek : )))