Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugünki Uğraşlarım :)

Berkantonlu
13/05/2014, 22:52
Bugünki izin günümüde aracıma ayırdım.. bunları yaparak bir başlangıc yaptım :)

Arrest
13/05/2014, 23:00
:(

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "

crauser34
13/05/2014, 23:00
hocam motor kapagindaki multijet yazisi guzel olmusta kim gorucek ordaki yaziyi :)

Berkantonlu
13/05/2014, 23:04
2 günde bir kaputu açan ben görsem yeterli kardeşim :)

Arrest
13/05/2014, 23:05
Sahin lastigi gibi :(

Berkantonlu
13/05/2014, 23:06
sato kardeşim ismin ne tam bilmiyorum ama az önce kemal otoya bir mail attım sanırım orası ile bir bağın var..kapıda ödeme seçeneği mevcutmudur..birkaç şey beğendim onları sipariş etmek istiyorumda

Arrest
13/05/2014, 23:09
Evet orada calisiyorum, kapida odeme yok eft/havale veya kredi karti ile kemaloto.com uzerinden alisveris yapabilirsin. Bi tereddutun mu var kapida odeme istiyorsun :)

Berkantonlu
13/05/2014, 23:15
yok estafulluah :) kart kullanan birisi değilim..o yüzden sordum diğer yollardan o zaman istediklerimi bir not edeyim o şeklde alıyım sağol

Arrest
13/05/2014, 23:22
Kardes istediklerine bak atm den havale yolla kargon ciksin ayni gun :))

henky
13/05/2014, 23:42
Kampana ve balatalardaki boya plasti dip mi normal sprey mi? Birde o lastikler çok göze batıyo sanki yoksa gerisi on numara

cemdogu
14/05/2014, 00:14
Kampana ve balatalardaki boya plasti dip mi normal sprey mi? Birde o lastikler çok göze batıyo sanki yoksa gerisi on numara

kampanalara plastidip olmaz kanımca.Balatalar çok ısınır ve çok taş,çamur görür.Sonuçta elle bile sökülen bi malzeme plastidip sprey.

Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...

Berkantonlu
14/05/2014, 00:20
öncelikle lastıik yazısı normalde 8 liraya kalemle yapıyodum oda pek iyi değil açıkçası ..bugün gündüz farlarımı beyaz yapıyım diye aksesuarcıma gittim..ampuleri hallettikten sonra ordan bir arkadal bana sıvı bir boya önerdi lastikler için..belki 200 kere daha da fazla boyanacak kadar var kutunun içinde :) lastik yazılarını öyle hallettim..sonra gidip boyacıdan kaliperleri boyamak için boya istedim..bana neon fıstık yeşili önerdi sprey boya ama öncesinde beyaz sprey boya ile astar yapmalısın dedi..sonuc bu :)kampanalar biraz sırıttı gibi ve evet yazılar dikkat çekiyor..modifiyedeki amaçta biryerde bu sanırım :) teşekkürler dostlar

cemdogu
14/05/2014, 00:26
öncelikle lastıik yazısı normalde 8 liraya kalemle yapıyodum oda pek iyi değil açıkçası ..bugün gündüz farlarımı beyaz yapıyım diye aksesuarcıma gittim..ampuleri hallettikten sonra ordan bir arkadal bana sıvı bir boya önerdi lastikler için..belki 200 kere daha da fazla boyanacak kadar var kutunun içinde :) lastik yazılarını öyle hallettim..sonra gidip boyacıdan kaliperleri boyamak için boya istedim..bana neon fıstık yeşili önerdi sprey boya ama öncesinde beyaz sprey boya ile astar yapmalısın dedi..sonuc bu :)kampanalar biraz sırıttı gibi ve evet yazılar dikkat çekiyor..modifiyedeki amaçta biryerde bu sanırım :) teşekkürler dostlar

abi ama çok dikkat çekmiş.Araç çok temiz, çok ta sade ama lastikler sırıtıvermiş.Açık gri yapaydın belki jantlara da uyardı on numero olurdu :)

1923qw
14/05/2014, 00:30
Evet orada calisiyorum, kapida odeme yok eft/havale veya kredi karti ile kemaloto.com uzerinden alisveris yapabilirsin. Bi tereddutun mu var kapida odeme istiyorsun :)

Sato sen o musun yoksaaaa :) Mehmet abi tanıştırmadı tabi bizi başı kalabalıktı :) çay için teşekkür ederim tekrar, kemal otodan kimse tereddüt etmez zaten :)

Berkantonlu
14/05/2014, 00:32
haklısın kardeşim ama yanlara sticker gelicek arac yukarı doğruda sülenicek biraz o zaman o sırıtma kaybolucak yavaş yavaş inşallah tavanıda açtımmı harika olur belki :) önerilerinize açığım tabikii..

cemdogu
14/05/2014, 00:34
haklısın kardeşim ama yanlara sticker gelicek arac yukarı doğruda sülenicek biraz o zaman o sırıtma kaybolucak yavaş yavaş inşallah tavanıda açtımmı harika olur belki :) önerilerinize açığım tabikii..

tavanı napıcan :O

1923qw
14/05/2014, 00:36

hangi stickerden hocam merak ettim, lastiklere beyaz boyayı ben uno hobbyme yapardım 7-8 sene önce çok modaydı o zamanlar, zevk meselesi tabi, kendin beğendiğin gibi bineceksin gayet hoş duruyor aracınız, kazadan beladan uzak inşallah

1923qw
14/05/2014, 00:36
tavanı napıcan :O

tavanı bende merak ettim cidden :)

Berkantonlu
14/05/2014, 00:37
cam tavan kardeşim :) oraya pek bişey yapamıcaz sanırım :)

cemdogu
14/05/2014, 00:38
edit...mala bağlamışım pardon

Berkantonlu
14/05/2014, 00:38
allah hepimize kazasız melasız sürüşler nasip etsin..tabiki ben kendim beğendiğim şeyleri yapma meraklısıyım önemli olan bana güzel gelmesi çevredekilerin bakışları pek sorun değil benim için..tavanıda açtımmı demem cam tavan yani onun açık olması bile bir hava veriyor araca bilirsiniz :)

1923qw
14/05/2014, 00:40
allah hepimize kazasız melasız sürüşler nasip etsin..tabiki ben kendim beğendiğim şeyleri yapma meraklısıyım önemli olan bana güzel gelmesi çevredekilerin bakışları pek sorun değil benim için..tavanıda açtımmı demem cam tavan yani onun açık olması bile bir hava veriyor araca bilirsiniz :)

bilmem mi açmadan gezmem kışın bile :P

Berkantonlu
14/05/2014, 00:47
benim gibisin :) deli diyolardır belki ama huy olmuş yağmurda bile ilk kademe açıktır bende :) sticker italyan yan şerit düşünüyorum birde kaput üzerine italyan şerit

Arrest
14/05/2014, 00:49
Sato sen o musun yoksaaaa :) Mehmet abi tanıştırmadı tabi bizi başı kalabalıktı :) çay için teşekkür ederim tekrar, kemal otodan kimse tereddüt etmez zaten :)

Hahaha evet :))

1923qw
14/05/2014, 00:50
benim gibisin :) deli diyolardır belki ama huy olmuş yağmurda bile ilk kademe açıktır bende :) sticker italyan yan şerit düşünüyorum birde kaput üzerine italyan şerit

kimin ne dediğinin zerre önemi yok tabi :) yağmurda çamurda açmam kıyamam arabama bi su damlası falan girer içine Allah korusun :) stickerli halini de görmek isteriz

1923qw
14/05/2014, 00:51
Hahaha evet :))

kardeşim bilemedim valla kusura bakma yoksa ayrı bi muhabbete girerdik seninle arabanda yoktu orda olsaydı ayıkırdım bi ihtimal :)

Berkantonlu
14/05/2014, 00:54
ben genelde kabin içi deli projelerle ilgileniyorum eski aracım gp 2009 active gece içine bir oturup müziği açtığımda ki olayları görseydiniz :) yanlız bu arabada pek girmeyeceğim kabine...uğraştıkça resim atarım dostlar herkese hayırlı geceler Allah'a emanet

Arrest
14/05/2014, 00:55
kardeşim bilemedim valla kusura bakma yoksa ayrı bi muhabbete girerdik seninle arabanda yoktu orda olsaydı ayıkırdım bi ihtimal :)

Cumartesi geldin galiba , Mehmet abiyle tek araba gelioz cogu zaman. Bidahakine insallah. Faceden ekle Sato topal.. Gorusuruz konuyu kirletmeyelim :)

mesutt1905
14/05/2014, 12:52
Lastikler hariç güzel olmuş. nascar araçlarına benzemiş lastikler :)