Orijinalini görmek için tıklayınız : Sileceklerim çok kötü oldu
grpuntocu
12/05/2014, 16:58
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 2011 model grande punto. Sileceklerim çok kötü siliyor artık değiştirmek istiyorum.
Forumda ve internette araştırdım ama kafam karıştı.
İnternetten alırsam kendim takabilir miyim? Kullanıp tecrübe ettiğiniz ürün varsa önerebilir misiniz? Ya da avrupa yakasında bildiğiniz alabileceğim bir yer var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Saygı ve sevgiler.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 2011 model grande punto. Sileceklerim çok kötü siliyor artık değiştirmek istiyorum.
İnternetten alırsam kendim takabilir miyim? Kullanıp tecrübe ettiğiniz ürün varsa önerebilir misiniz? Ya da avrupa yakasında bildiğiniz alabileceğim bir yer var mıdır?
Saygı ve sevgiler.
Kemaloto.com uzerinden alisveris yapabilirsiniz. Sattigimiz urunler tecrubeye sabittir.
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
takması çok kolay.alt tarafından çıtçıt gibi birşeyle sabit yanlarda iki tane bastırılacak yer var.oralardan bastırıp çekiyorsunuz.önemli olan doğru ölçüler.bilen bir arkadaş verecektir ölçüleri.
Arkadaşlar merhaba,
Saygı ve sevgiler.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi düşünmenize gerek yok.Herhangi bir aksesuarcıya giderseniz yeni sileceklerinizi uygun alırsınız. Ayrıca rica ederseniz aksesuarcı aracınıza ücretsiz takar.Kolay gelsin.
Bu kadar
Silecekler her aksesuarcıda satılıyo hatta benzikliklerd bile var takmasıda çok basi çıtçıtları var zatenç aksesuarcıdan alırsan daha uyguna gelebilir benzinliklere göre
korguntuyenc
12/05/2014, 18:05
ölçüler 65 cm - 38 cm ben silecek konusunda baya bı takıntılıyım o yuzden en son gecen hafta kıydım paraya aldım bosch aerotwın :) siddetle tavsiye ederim ancak bıraz tuzlu tabi
Kisin buzu yesin bosch mosch hikaye.
korguntuyenc
12/05/2014, 18:10
Kisin buzu yesin bosch mosch hikaye.
zaten mukemmel bır uretım yoktur dımı bu dunya ustunde herhangi bir malda?
zaten mukemmel bır uretım yoktur dımı bu dunya ustunde herhangi bir malda?
Hyper tarzi silecekler var kisin buzdan korumak icin gece ucuna kilifi var omru uzatir buda
korguntuyenc
12/05/2014, 19:00
Hyper tarzi silecekler var kisin buzdan korumak icin gece ucuna kilifi var omru uzatir buda
fiyat fayda olarak hakkını veriyormu peki? çok pahalı bişeymi yada?
metro'dan bosch marka almıştım 1 yıla yakındır kullanıyorum,memnunum,kendin çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsun,uzun ve kısa ikisi beraber 35-40 civarı bişey tutmuştu
Daha önce bravo forumunda da paylaşmıştım. Sileceğin bozulmasındaki olay kauçuğun bozulması veya üstündeki grafitin bitmesi ile alakalı. Kauçuğunda bir şey yok ise lastikleri ters çevirip takın tekrardan düzgün sildiğini görürsünüz. Ben 3 sene kullandım orjinal sileceklerimi.
lithium_
13/05/2014, 23:37
Ben ciftini 13 liraya netten aldim, memnunum
OperaIIX
14/05/2014, 19:42
sanayiden aldım ben de 12 tl çifti. Değiştirmesi çok basit eskiyi sökerken dikkat edersen nasıl olduğunu anlarsın zaten.
fotobelit
14/05/2014, 20:08
Daha önce bravo forumunda da paylaşmıştım. Sileceğin bozulmasındaki olay kauçuğun bozulması veya üstündeki grafitin bitmesi ile alakalı. Kauçuğunda bir şey yok ise lastikleri ters çevirip takın tekrardan düzgün sildiğini görürsünüz. Ben 3 sene kullandım orjinal sileceklerimi.
Büyük bir ihtimalle arkadaş almıştır ama (2 gün olmuş birşey yazmamış)Bende bu taktiği uygularım ama yinede sertleşmeden dolayı etkisi fazla değil..
Lastiği sertleştiği için ters çevirip takması kolay oluyor ve ben bu şekilde 1 sene daha kullanmıştım. Ancak sonradan silecek lastiği alıp hiç kendinizi yormayın. Çok yumuşak olacağı için takması hem çok zor hem de eski performans alınmıyor. Bosch markasına da dünyaları ödemeyin. Ucuz satılan ve grafit koruması olan sileceklerden alıp 3-5 ayda bir değiştirin daha iyi olur. Şu anda aldığım bosch marka sileceklerden hiç memnun değilim. Çiftine 60 lira ödedim. Arka sileceğim için 2.65 tl ödedim ( bim), arka sileceğim daha iyi siliyor şu anda diyebilirim.
grpuntocu
18/05/2014, 23:30
Arkadaşlar öneri ve fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim. Sonucu sizinle paylaşayım. İkitelli'de bağcılar güngören sanayi siresine gittim 40 tl ye uzun ve kısa ön silecekleri aldım. Fiat yedek parçası satan bir yerdi adam orjinal olduğunu söyledi ama bilemiyorum tabi. Şimdilik memnunum sıkıntısı yok gibi.
Ankara Kartaş tan opar marka Çin'de yaptırtmış 39 TL ye takım aldım.
Yarın Ankara-Çerkezköy/Tekirdağ arası test edecem.
fatihhhh
02/12/2014, 16:37
fıat servisini aradım, silecek sordum, ön takımı 35 tl dediler.
gitim, opar marka ve yanında bosch tarafından opar için üretilmiştir diye yazıyor.
taktırdım, tesadüf, taktırdığımdan beri yağmur yağıyor 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.