Orijinalini görmek için tıklayınız : GTR 52 T-Jet Satılık (TR'de en full'u)
Romeo_er2
11/05/2014, 00:50
Aracimi cogunuz biliyorsunuz zaten konusuda forumda mevcut..
Yurtdisina cikiş sebebiyle satiliktir.Detaylar ilanda mevcuttur.
https://image5.sahibinden.com/photos/06/71/79/big_164067179lup.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/06/71/79/big_164067179ase.jpg
Aracım 2009 model Grande Punto 1.4 T-jet sport seri2..53.000km de İçi dışı ilk günkü gibi temizdir..3. puntom olduğu için herşeyini çok iyi bilerekten son derece titizlikle kullanıldı ve bütün işlemleri servis dahilinde yapıldı..Bütün bakımları zamanı gelmeden serviste yapılmıştır..Triger den cam tavan bakımına kadar herşey tamdır alan benzini koyup binecektir..4 parçasında boya mevcuttur..Değişen veya ağır hasarlar şaside panellerde oynama vs kesinlikle yoktur..İsteyenlere detaylı bilgi ve resimler gösterilebilir..Servis ekspertizi ile aldım aracı zaten..Bütün lastikler orjinal ölçüdedir(205/45/17) ve hepsi tek sezon kullanılmıştır..Ön takımı yürüyeni aktarması tamamen sorunsuzdur..Arka amortisörler serviste yeni değişmiştir.Lpg kesinlikle uygulanmamıştır..Merak edenler için uygulaması kolaydır ve motora çok uyumludur örnekleri çoktur.
Araçta donanım olarak türkiyedeki en dolu t-jet sporttur..Başlıca özellikleri abs,asr,esp,msr,hillholder,6 airbag,spor koltuklar vs bunlar her t-jette mevcuttur..Aracımda ekstra olaraktan orjinal park sensörü-yağmur sensörü-kararan iç ayna-submarine light tavan lambası-Hİ-Fİ ses sistemi-blue&me bluetooth usb-cruise control-take of jantlar-orjinal punto pedal seti ve skydome mevcuttur.
Araçta ekstradan kendim yaptırdığım işlemler vardır..Hepsi kartaş fiat servisinde yapılmıştır kayıtları belgeleri mevcuttur.Aracın gücü 180hp 270nm ye yükseltilmiştir.Bütün işlemler aracın orjinalliği bozulmayacak şekilde titizlikle yapılmıştır..Şehir içi ortalama yakıtı 6.5-7 litre arasıdır.Trip videoları ve resimleri mevcuttur ilgilenenler için.
3M cam filmi
Orjinal grande punto abarth 155hp turbosu(IHI VL36)--(Orjinal turbosu aracın yanında verilecektir.)
K&N Kutu içi filtre-HKS Açık filtre kiti
Spor orta ve son susturucu,mat siyah supersprint replika egzoz ucu--(Orjinalleri yanında verilecektir.)
Booster performance yazılım
EBC Yellow Stuff fren balataları
Abarth ön ve arka orjinal farlar
Abarth komple amblem seti orjinal(orjinaller verilecek)
Abarth supersport bagaj yazısı(orjinal)
Smoked yan sinyaller(orjinalleri verilecek)
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 164067179 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turkiyedeki-en-full-t-jet-sport-164067179/detay)
Haydaa. Benim omaktan son anda kurtulan araç şimdi satılıyor :( Hayırlı satışlar. Alan arkadaş kuruş masraf etmeden binecektir. Tertemiz araç.
ermanadakale
11/05/2014, 12:06
hayırlı satışlar orj extralı bir araç.
Romeo_er2
11/05/2014, 12:30
Haydaa. Benim omaktan son anda kurtulan araç şimdi satılıyor :( Hayırlı satışlar. Alan arkadaş kuruş masraf etmeden binecektir. Tertemiz araç.
Valla sen biliyodun satma ihtimalim olacagini teklif etmistim gerci ama olsun :) sen aracta cook guzel :)
HaYachTs
11/05/2014, 14:08
Senin araç izmir çıkışlı mı?
Senin araç izmir çıkışlı mı?
evet izmir çıkışlı.
HaYachTs
11/05/2014, 14:10
Hayırlı satışlar Ertuğ.. Değerini bilecek birine gitmesi temennimiz:)
Romeo_er2
11/05/2014, 15:18
Tesekkurler az bulunur bir arac bende cok titiz bindim alacak kisinindr oyle olmadi temennimdir :)
shadow_dancer
12/05/2014, 20:29
Ertugum takaslayalım mı ?
Romeo_er2
21/05/2014, 10:55
Ertugum takaslayalım mı ?
Bir ara konusalim o isi abi ama yurtdisina yerlesicem eylulde ona gore bi sekil yapmam lazim :)
Gunceldir bu arada.
Bir ara konusalim o isi abi ama yurtdisina yerlesicem eylulde ona gore bi sekil yapmam lazim :)
Gunceldir bu arada.
Ertuğ artık yurtdışına yerleşirsen ordada bi Abarth yaparsın sanırım :)
tolgaank88
22/05/2014, 11:07
ertuğ sahibinden linkinde detayları okurken
bi an adam olun canımıda sıkmayın diyecen sandım :D :D
Romeo_er2
27/05/2014, 04:27
Gunceldir..Forum uyesi tanidiklara fiyatta ikram olacaktir.
Romeo_er2
31/05/2014, 19:55
Haftasonu gunceli.
Romeo_er2
07/06/2014, 20:10
Guncell :) fiyatta forumdan tanidiklara ikram olacaktir ;)
seckinty
10/06/2014, 09:51
jantları çok yakışmış araca
Romeo_er2
15/06/2014, 03:47
30.750tl gunceli...
Romeo_er2
20/06/2014, 12:35
Yurtdisi sebebiyle satilik guncelii :)
Romeo_er2
23/06/2014, 15:34
Haftabasi guncelii..Tertemiz yatiyor garajda1 aydir..
Aahhh be abi az daha param olsa saniye durmam alırım :(
Romeo_er2
30/06/2014, 23:39
Hizli,temiz,en full gunceli :)
Romeo_er2
07/07/2014, 11:38
Haftabasi gunceli..Yabanciya gitmesin ;)
ResulNigdeli
08/07/2014, 17:36
Bu aracın ederi en fazla 25.000 tl o fiyatı kimse vermez. Puntoya 30.000 mi verilir :D
Bu aracın ederi en fazla 25.000 tl o fiyatı kimse vermez. Puntoya 30.000 mi verilir :D
Olm bak git :D İlan baltalamaya mı geldin Kamuşcan
ResulNigdeli
08/07/2014, 17:46
Olm bak git :D İlan baltalamaya mı geldin Kamuşcan
Ne diyon kardeşim ne kamuşu?? Gerçekleri söylüyom hem sen verirmisin o arabaya 32.000 tl. Gidip 3.20 alırım daha iyi yada leon falan olmadı golf olmadı 2004 model A3 alırım bee :laugh000:
Ne diyon kardeşim ne kamuşu?? Gerçekleri söylüyom hem sen verirmisin o arabaya 32.000 tl. Gidip 3.20 alırım daha iyi yada leon falan olmadı golf olmadı 2004 model A3 alırım bee :laugh000:
kardeşim deme bana :)
Bahsettiğin araba T-jet'in en dolusu. Turbo büyütülmüş. Beyaz,skydome'u var. Şu arabaya istenilen para emin ol çok değil.
ResulNigdeli
08/07/2014, 18:02
kardeşim deme bana :)
Bahsettiğin araba T-jet'in en dolusu. Turbo büyütülmüş. Beyaz,skydome'u var. Şu arabaya istenilen para emin ol çok değil.
Herşey fullük doluluk değildir unutma arabadan anlayan biri olarak söylüyorum sana ;) Bazen gün gelir hani olurda kaza yaparsın o zaman dersin keşke güvenlik kalite olsaydı ama iş işten geçer.. Marka değeri önemlidir.. Kimi markaların boş arabaları başka markaların fullerinden tercih edilesidir. Sana arabadan anlayan biri olarak diyom bak bunu arabadan anlamıyosun daha yenisin bu işlerde öğrencen zamanla :yawn:
Herşey fullük doluluk değildir unutma arabadan anlayan biri olarak söylüyorum sana ;) Bazen gün gelir hani olurda kaza yaparsın o zaman dersin keşke güvenlik kalite olsaydı ama iş işten geçer.. Marka değeri önemlidir.. Kimi markaların boş arabaları başka markaların fullerinden tercih edilesidir. Sana arabadan anlayan biri olarak diyom bak bunu arabadan anlamıyosun daha yenisin bu işlerde öğrencen zamanla :yawn:
heeeee heeeee :siritma::siritma:
Romeo_er2
08/07/2014, 18:13
Git baska araba al la o zaman sanami soracam isine bak.Sanki ilk kez arava satiyoruz bos muhabbet cevirip ilani kirletmeye gerek yok.
puhahaha sakal döndü yine kes kes bitmez :D kamuran çok cahilsin keşke ölsen :D
şu arabanın evet değeri bu değil. Daha yüksek olmalıydı.
rockforever
08/07/2014, 19:47
hayırlı satışlar ertuğ ..
ayrıca satış ilanına yorum yapmak yasaktır !! diye biliyorum
Sen golf al kardes mumkunse tjete hic binme...bomba die ihbar edebilirsin sen ben sendeki o ışığı gordum:)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
ResulNigdeli
08/07/2014, 20:51
Ederini yüksek gösterenler sadece tjet kullanıcıları. Ama abartıyonuz arabayı. Hayatınızda ilk defamı 120 beygir arabaya bindiniz. 120 beygir neki ya?? Piyasada en basit araçlar bile şu an 110 beygir falan üretiliyo civictir corolladır ki bu araçlar aile arabası spor araç değil.
tjet spor araç olarka geçtiği halde 120 beygir ve siz bunu öve öve bitiremiyosunuz. Aynı markaların dengi araçlara bakın cupra olsun clio rs olsun falan en az 150 beygir bunlar cupra polo gti falan zaten 180 beygir. :) Gülüyorum bu forumdaki fiat fanlarına :D. Siz bu arabaya canavar diyosanız bide dediğim diğer araçlara binseniz korkudan ölürsünüz :D
yavrum senin bu platformda bulunma amacın ne ? :)
Gecen ki konuda solemistim yine tekrarliyorum...yil olmus 2014 hala arabanin sadece beygirle gittigini sananlar var sasiriyorum...cok zor degil gir malum siteye tjetin stock bilgileriyle bir arama kriteri olustur o kriterde en ucuz arabanin tjet oldugunu goreceksin...bahsettigin arabalarada bindik kendi arabamizi kartal onlari sahin gormuyoruz bir sonraki araba dusuncem zaten polo gti yada ibiza bocanegra...ama sen yorum yapmadan once biraz bilgilen torku ogren arabaya deger katan ozellikleri donanimlari ogren sonra gel uslubuyla yine konusalim...bole insanlarin saygiyla konustugu bir forumda surekli cikintilik yapman hos degil...kardesimizin ilanini daha fazla kirletme
ResulNigdeli
08/07/2014, 21:01
yavrum senin bu platformda bulunma amacın ne ? :)
Konumu sildirmekti. Ama burda bazı yöneticilere mesaj attım konulara yazmadan insan gibi cevap vermediler hiç biri yanaşmadı. Anladımki burdaki insanlardan 2-3 kişi hariç cacık olmaz :yawn:
Sana soylenecek cok soz var da iftar vakti kimsenin canini sıkmayalim...hayirlisiyla sen forumu takip etmeyi birak zira bunca insan seni hos anmayacak
Konumu sildirmekti. Ama burda bazı yöneticilere mesaj attım konulara yazmadan insan gibi cevap vermediler hiç biri yanaşmadı. Anladımki burdaki insanlardan 2-3 kişi hariç cacık olmaz :yawn:
Bak kardeşim Konunu sildirmek için mesaj attıysan gördüklerinde silerler. SENİN GİBİ ! insanlar boş değil herkesin bir işi gücü var. Zaman bulduklarında ilgilenirler.
Boş beleş konuşup insanları günaha sokma.
tonymontana
08/07/2014, 22:28
Ertuğ hayırlı satışlar fiyatın bence güzel. Benim merak ettiğim konu performans.
0-100'ün ne kadar iyileşti? 7.5 yakaladın mı?
Romeo_er2
08/07/2014, 23:12
Kimin hangi arabaya inip bindiginide kimin arabasina ne fiyat cekeceginede sen karar veremezsin ayrica bilemezsinde..280hp golf gti im vardi bu aracimdan once ama seni veya aracimi alacak kimseyi baglamaz git isine bak baskalarina sinirlendiysen gelip benim konumu kirletme bos laf yapma..Sanki bana ferrariye biniyoda dili 5 karis yaziyo keko!
Romeo_er2
08/07/2014, 23:14
Ertuğ hayırlı satışlar fiyatın bence güzel. Benim merak ettiğim konu performans.
0-100'ün ne kadar iyileşti? 7.5 yakaladın mı?
0-100 bu tjette olcmedim ama 7 nin altindadir muhtemelen onceki aracima nazaran yaziyorum sure olarak..Vakit bulursam
Pbox ile olcmek isterim :)
maşallah... çok iyiymiş...
Romeo_er2
12/07/2014, 01:57
Guncell fiyatta ikram olur :)
Hayırlı satışlar Ertuğ.Kusura bakma son kez kirleticem ilanını gerçekten yazmazsam içimde kalır. REsul Niğdeli arkadaşın mesajlarına baktımda,Neredeyse elinden gelse bütün mesajlarına "arabadan iyi anlayan biri olarak" yazacakmış. Özgüven problemi falan mı var acaba..Fazla üstüne gitmeyin Sabi'nin,sorunlu belli :D :D
Hayırlı satışlar Ertuğ.Kusura bakma son kez kirleticem ilanını gerçekten yazmazsam içimde kalır. REsul Niğdeli arkadaşın mesajlarına baktımda,Neredeyse elinden gelse bütün mesajlarına "arabadan iyi anlayan biri olarak" yazacakmış. Özgüven problemi falan mı var acaba..Fazla üstüne gitmeyin Sabi'nin,sorunlu belli :D :D
Kamuş kamuş:)
haydi bu araç kaçmaz düşünen varsa kaçırmasınnn :)
Bu ara ne kadar çok t jet satılık bu araç da güzel özellikle beyaz olması hoş...:)
Romeo_er2
12/07/2014, 15:04
Bu ara ne kadar çok t jet satılık bu araç da güzel özellikle beyaz olması hoş...:)
Benim aslinda pek satasim yok valla daha alali 6.000km yaptim ama yurtdisina yerlesiyorum mecbur kaldim satmaya.
Benim aslinda pek satasim yok valla daha alali 6.000km yaptim ama yurtdisina yerlesiyorum mecbur kaldim satmaya.
Keşke ben alsam bunu, sanırım dizelden sonra lpg gerekir bana ama olsun aracı beğendim gerçekten....:)
Müslüm abi nin sarı t jet ve bu ilgimi çekiyor ama müslüm abi nin kine hiç güç yetmez.... Orkun abinin turbo da takılı bunda.
brcan157
13/07/2014, 04:14
ertuğ arabana sürekli bakıyorum,çok canlı ve ben tjet hastasıyım..maddi durumum olsa hiç düşünmem bizim yükseklerde gözümüz yok emek dolusu bi tjet..keyif versin farkını göstersin yeter..olumsuz yorum yapan o arkadaşa zaten Allah tersten bakmış ilginç bi insan pek çok yorumunu okudum Allah sabır versin yakınlarına.seni geçtim Orkun abinin aracına bile salladı :)...
Romeo_er2
13/07/2014, 21:46
Arac satilmistir konu kilitlenebilir..İyi dilekleri icin herkese tesekkurler :)
Romeo_er2
13/07/2014, 23:56
Kaca ve kime ertug :)
Disardan bir arkadasimiz aldi forumdan degil bursaya fiyati buraya yazmayim ozelden atarim.
hadi hayırlısı :)
Hayirlisi abim valla :)
Arac satilmistir konu kilitlenebilir..İyi dilekleri icin herkese tesekkurler :)
hayırlı uğurlu olsun bende ne ağız varmış arkadaş sordum ertesi gün satıldı :)
Romeo_er2
15/07/2014, 01:54
hayırlı uğurlu olsun bende ne ağız varmış arkadaş sordum ertesi gün satıldı :)
Kismet valla hastasi olunca baska sehirden bile atlayip gelip aninda alan oluyor :)
Evet hocam tjet aski baskadir:)hastaliktir:)hayirli ugurlu olsun guzel arabaydi degerini bilene gitmesi iyi olmus saygilar...
Aracı kaça verdiniz , hayırlısı olur inşallah.
Hayırlı satışlar.Güzel araç
Hayırlı satışlar.Güzel araç
Araç satıldı birader her konuya boş beleş yorum yapma ceza alırsın.
Araç satıldı birader her konuya boş beleş yorum yapma ceza alırsın.
adam geldi tüm foruma spam oldu arkadaş...kotayı dolduruyor şimdi yarında kendi aracını satılık diye ilana koyar bu