Orijinalini görmek için tıklayınız : Aux kablosu
sercan133
06/05/2014, 23:15
merhaba arkadaşlar 2011 model grande punto. Sahibiyim. Teypten aux kablosu çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar 2011 model grande punto. Sahibiyim. Teypten aux kablosu çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
hoşgeldiniz.önce kendinizi tanıtmanız forum etiği açısından iyi olacaktır...
Aux için ise araştırma yapsanız binlerce konu mevcut.Aux kablosu satılıyor.Eğer teybinizin arkasında Aux girişi varsa,Media tuşuna 2 defa bastığınızda Aux yazıyorsa hazır kablosunu alıp takabilirsiniz.Kemal otoda mevcut.
sercan133
06/05/2014, 23:26
teypte cd yokken tuşlardan birine basmıştım tam olarak hatırlamıyorum. Aux yazmıştı. Peki kurulumu zor mu ? Bir videolu anlatım var mı
teypte cd yokken tuşlardan birine basmıştım tam olarak hatırlamıyorum. Aux yazmıştı. Peki kurulumu zor mu ? Bir videolu anlatım var mı
Fiat Grande Punto Mp3 Aux - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CAd9FxhCzGA)
Özetleyeyim.Dört tane şiş buluyorsunuz teybin üzerindeki deliklere girecek boyutta.Ya da yetkili servise gidip teybi yerinden sökmesini rica ediyorsunuz.Oto elektirikçisi de yapabilir hatta.O 4 deliğe şişi sokup kendinize doğru kastırıp çekiyorsunuz.arkada Aux soketini buluyorsunuz ve aldığınız kablo hazır soketli zaten onu oturtuyorsunuz.Kabloyu isterseniz torpidoya isterseniz kolçağın içine kadar uzatıyorsunuz.Bu kadar...Toplamda 15-20 dakika sürmez.
sercan133
06/05/2014, 23:36
teşekkür ederim kardeşim.
Www.kemaloto.com uzerinden alisveris yaparsaniz ayni gun kargonuz cikar. Orada nasil montaj edeceginize dair bilgilerde mevcut. Araciniz evo degilse şis veya tig ile cikar. Evo ise farkli aparatla cikaracaksiniz. İyi geceler dilerim..
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "