Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava giriş hortumu 1.3 mj
vandavales
06/05/2014, 14:15
arkadaşlar merhaba 1.3 mj 75hp active 2007 model gp sahibiyim aracın ilk sahibiyim araca benden başkası binmedi 124bin km yaptım geçenlerde motoru temizlerken arkadaşım ön taraftaki hava giriş hortumunun olmadığını farketti tam yağ filtresinin üzerindeki hortum hava filtresinden ön ızgaraya gelen hortum yaklaşık araç 7 senedir bende ve bu hortumun olmadığını farketmedim asıl önemlisi bu hortum nerede nasıl kayboldu tahminim yağ değişimi sırasında serviste çıkartıldı ve unutuldu ben aracı garanti suresi içersinde sadece servise götürdüm garantiden sonra hiç servise gitmedi araç yağ değişimini kendim yaptım hiçbir arızasıda çıkmadığı için servisle işim olmadı . kısacası bu hava giriş hortumu aracımda yok yenisini almak istiyorum opar da 130tl civarı fiyat çektiler çok pahalı geldi daha ucuza nereden bulabilirim yardımlarınız için teşekkürler.
Otoya bakabilirsiniz.Hava hortumu genelde aynı kalitede olduğu için, sıfır yan sanayilere de bakarsınız.50lira civarı birşeydi ben yırtıldığı için yenilemiştim.Ankara şaşmazda rahatlıkla bulabilirsiniz.Başka yerdeyseniz internetten parça koduyla aratabilirsiniz parça kodunu da telefonla servisten alabilirsiniz.
C2105 cihazımdan gönderildi
vandavales
07/05/2014, 13:26
Tesekkurler
angarali
07/05/2014, 13:38
Takmasanda hiç birşey olmaz
karaelmaz
07/05/2014, 14:00
Bence alin gecikmeden motorunuza temiz hava girmiyo demektir bu motorun isisini iceriye veriyosunuz buyuk ihtimal aracinizda fazla yakiyodur sizin soguk hava yerine sicak hava girmesi yuzunden. Hizli giderken sikinti degil ama trafikde sicak hava girisi cok olur dikkat edin
Grande Punto
1.3 Turbo Multijet 16V
Siyah(Rock) 2008
75+ bilinmiyor bg
195,55R16
chip Tuning
egr iptali
K&N hava filtresi
Genelde her sanayide bir hortumcu vardır, parçacıdan önce buraya bir uğrayın eğer elinde uyacak bir hortum varsa fiyatı 20-30 lirayı geçmez. Önceden bu tarz ihtiyaçları hortumculardan çözebiliyordum.
vandavales
07/05/2014, 15:32
https://file:///C:/Users/fatih%20captain/Desktop/hava%20hortumu1.jpgarakdaşalr teşekkurler evet aracım biraz fazla yakıyor gibi bu yuzden değiştirmek istiyorum orjinali oparda 130 tl civarı çok pahalı bence basit bir hortum sonuçta a sordum o da 85 tl fiyat soyledi daha ucuz bulmaya çalışcam hurdacılarda falan çıkma araştırcam cemdogu arkadas 50tl aldıgını yazmıs tel no verirseniz aldıgınız dukkanın bende bir sorayım hortumun resmini yuklemeye calışcam genelde karıstırıyolar parçacılar bilemiyor hangi hortum olduğunu
vandavales
07/05/2014, 15:41
resim yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim
vandavales
07/05/2014, 16:13
resim
karaelmaz
07/05/2014, 16:51
Eger cikma bulamassaniz acik porformans filtresi taktirin aracinisa o ust plastik tanki iptal ettirip intelcolun oradan biryerden performans filtre kotun dibimetreye boru doseyin ama uzub is siz yinede cikma bakin :)
Grande Punto
1.3 Turbo Multijet 16V
Siyah(Rock) 2008
75+ bilinmiyor bg
195,55R16
chip Tuning
egr iptali
K&N hava filtresi
Bu parca bende de yok büyük olasilikla yağ degisimi yapılırken serviste kaldı acaba böyle kullanmaya devam etsem zararlari nedir ?
GT-I8190 cihazımdan gönderildi