Orijinalini görmek için tıklayınız : Otodan alisveris yapan varmidir?
kozlulum67
06/05/2014, 14:06
Bugun bende bisiler alcam bilgilenmek icin soruyorum
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Problem olacagini sanmam
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
kozlulum67
06/05/2014, 14:22
Eyvallah
Ozzy3327
06/05/2014, 15:08
internetten değil ama bizzat giderek bir çok kez alışveriş yaptım,bir çok yere göre fiyatları uygun.
kozlulum67
06/05/2014, 15:13
Acaba kargotla gelirken bi sıkıntı olurmu urunlere.tek endisem o:)
sanal pazar üzerinden cc sinyal kolu aldım, bir abimiz de kendi sitesi üzerinden cc sinyal kolu aldı. Üründen yana sıkıntı yok sadece kolun kapağı orjinal kutusunda, kolun kendisi ise başka bir ürün kutusundda geldi ama ürün tamamen orjinal valeo dur.
Daha önce kolçak almıştım. Çok iyiydi. Kısa sürede elime ulaştı. Hediye olarak oto parfümü anahtarlık da koymuşları. Ama geçen gün ayna ayarlama düğmem kırıldı. Palionun ayna ayar düğmesi varmış onlarda. Soketlerin fotoğrafını çekip yollar mısınız dedim adresime.3,4 defa aradım tamam yollarız dediler. Aradan 1 ay geçti, hala mail atacaklar..
kozlulum67
06/05/2014, 15:43
Bilemedim.sastim yaff.tanidik olsa ankarada elden aldirip yollaticam
karaelmaz
06/05/2014, 16:13
Bilemedim.sastim yaff.tanidik olsa ankarada elden aldirip yollaticam
Ben ve bir cok arkadasim ordan cruze control kolu ve kapagi siparis ettik sorunsuz 24 saat icinde geldi topragim
Grande Punto
1.3 Turbo Multijet 16V
Siyah(Rock) 2008
75+ bilinmiyor bg
195,55R16
chip Tuning
egr iptali
K&N hava filtresi
Kardeşim alacağın şey nedir acaba
kozlulum67
06/05/2014, 17:37
On tampon, sag on camurluk davlumbaz ve on tampon alt izgara
Forum da alan çok oldu, ben de elden kolçak almıştım, yani sorun olacağını sanmam alabilirsiniz...
celenlee
06/05/2014, 17:47
3 kere alışveriş yaptım, telefonla stok durumu sordum, sipariş verip hesap noya parayı yolladım, 2 gün içerisinde ürünler kapımda.
Parçalar büyük parça. Kargo fazla tutabilir. Ama kargoda bi sıkıntı kırık vs olursa Kuryenin yanında aç kontrol et. Kırık varsa alma.
kozlulum67
06/05/2014, 18:16
Yaklasik80-90 civari tutar dediler.ona raziyim zaten.orjinalinden nerdeyse 4 te bir fiyatina geliyo cunku.kontrol etcez baska yolu yok.iligniz icin hepinize teşekkür ederim
serdar85
06/05/2014, 20:58
Kolçak alan arkadaşlar orjinal takım olarak mı aldınız?? fiyatı ne kadar?
Kolçak alan arkadaşlar orjinal takım olarak mı aldınız?? fiyatı ne kadar?
orjinal kolçak satıyorlar(arkası difüzörlü filan) yanlış hatırlamıyorsam 140 tl karşılığında almıştım gayet başarılır bir ürün:Ç
AYTEK AYDIN
06/05/2014, 23:26
internetten değilde, bizzat dükkandan aldım. çok ilgili esnaflardır.
ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren (7) gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkinin kullanılması için bu süre içinde Civata Otomotiv‘e faks, e-mail veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün ilgili madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkin kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün Civata Otomotiv‘e gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslinin iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura asli gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakki nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karşılanır.
Ayrıca, tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkini kullanamaz.
Ödemenin kredi kartı veya benzeri bir ödeme kartı ile yapılması halinde tüketici, kartın kendi rızası dışında ve hukuka aykırı biçimde kullanıldığı gerekçesiyle ödeme işleminin iptal edilmesini talep edebilir. Bu halde, kartı çıkaran kuruluş itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 10 gün içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder.
İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile Civata Otomotiv'in yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.
hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin...
kozlulum67
07/05/2014, 10:37
Siparis gectim az once hadi hayırlısı:)
Tunaboylu
07/05/2014, 11:02
Hadi bakalım hayırlı olsun. Umarım bütün ürünler tek parça eline geçer :)
kozlulum67
07/05/2014, 11:33
Nasip;) tek parca gelmezse almayiz napalim:)
Oto'dan alışveriş yapıp sıkıntı çekeni,çekse de mağduriyeti giderilmeyeni duymadım. Içiniz rahat olsun. Yarın elinizde olur tertemiz.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
kozlulum67
07/05/2014, 12:45
Eyvallah kardesim
izmirly35
07/05/2014, 16:39
sahsen alisveris yaptim internetten kesinlikle oneririm cc li far sinyal kolu aldim site alisveris konusunda gayet basarili ve calisanlar da alakadar.
Parçalar elinize kırılmadan geldimi. aracınıza uyumlu oldumu. meraktan sordum
kozlulum67
27/07/2014, 09:28
Evet hocam ben herhangi sıkıntı yasamadim.
Ben de alisveris yaptim sikinti yok.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
bende yaptım. sıkıntı yok
fluminense
06/08/2014, 20:38
otoya sinir oldum,ihtiyacım olan bir çok parça listede görünmüyor..Canlı destek denen bir şey konulmuş daha hiç online yakalayamadım offline olursak mesaj atın deniyor.atıyorum ne dönen var ne eden..bu kafayla giderse ticari ömürlerini pek uzun görmüyorum...
muratxx5
06/08/2014, 20:48
iyidir. Ben sikinti yaşamadim
Mrt ile gönderdi
ben 2 adet stop aldım, sorunsuz alışverişti. Bir çok sitede ilanları var fiyatları değişiyor.İyice araştırınkendi siteleri ile diğer sitedeki ilanları arasında tek stop da 6 TL fark vardı. Yani 6 TL X 2 : 12 tl fazla dan ödedim. Kargo da istanbula 10 tl tuttu.
ben paspas aldım. sıkıntı yaşamadım.