Orijinalini görmek için tıklayınız : 2002 marea hlx 2.0 155 hp
ilan no 151463910
aracım gayet temiz. herhangi bir sıkıntı yok. model yükseltmek amacıyla satmak istiyorum. performansı harikadır.
Hayırlı satışlar. Puntodan önce çok niyetlendiydim ama temiz bulamadım yakıtı da düşününce vaz geçmiştim. Ne yakıyor araç şuan? Arkadaşta 2003 1.6 marea vardı ş.içi 12 13 lt yakıyordu ben de oyüzden vaz geçmiştim bu da 15 civarında yakıyordur sanırım benzinde
Teşekkür ederim
Araç hakkında bilgi verirmisin merakımdan soruyorum.
Araç hakkında bilgi verirmisin merakımdan soruyorum.
2.0 5 silindir 20v 155 hp fabrika verileri var
abs esp 6 hava yastığı full deri döşeme
performans olarak gerçekten çok iyi
konforu yol tutuşu gerçekten güzel araçtır
Hayırlı satışlar. Puntodan önce çok niyetlendiydim ama temiz bulamadım yakıtı da düşününce vaz geçmiştim. Ne yakıyor araç şuan? Arkadaşta 2003 1.6 marea vardı ş.içi 12 13 lt yakıyordu ben de oyüzden vaz geçmiştim bu da 15 civarında yakıyordur sanırım benzinde
araçta lpg var zaten. 2,53 ten doldurdum. 280 km yol gittim şehir içi/şehir dışı şehir dışı karışık. bence gidişine kıyaslarsak yakıtı çok değil. birde mtv alt dilime düşüyor. bu arabaya 420 tl yıllık ödüyorum bence çok iyi. dediğim gibi zaten herşeyinden memnunum sadece model yükseltmek için satmak istiyorum.
araçta lpg var zaten. 2,53 ten doldurdum. 280 km yol gittim şehir içi/şehir dışı şehir dışı karışık. bence gidişine kıyaslarsak yakıtı çok değil. birde mtv alt dilime düşüyor. bu arabaya 420 tl yıllık ödüyorum bence çok iyi. dediğim gibi zaten herşeyinden memnunum sadece model yükseltmek için satmak istiyorum.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Hayırlısı olsun inşallah.
hala güncel :)
ilan no #151463910