Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar tavsiyeniz ?
erenemre
29/04/2014, 18:30
arkadaşlar aracım 28 binin sonlaırna geliyor geçen sene haziran da 20 binken bakıma sokmuştum parçaları kendim alıp özel bir yerde yaptırmıştım.Yağ,yağ filtresi,mazot filtresi,polen ve hava filtresi değişmiş diğer rutin kontroller yapılmıştı.Şimdi bu ayın sonunda 30 bin için gideceğim bugün kozyatağı fiat yetkili servisin önünden geçerken bakımlarda kampanya olan bir pankart asmışlar g.punto 180 tl yazıyordu etrafımdakiler aracımın km sinin yaşına göre çok düşük olduğu için servise gitmemi önerdiler malum 2008 model 28 binde hemde dizel piyasada zor bulunur satarken inandırmasıda cabası sizce servise götüreyim mi ? yoksa 30 bin değilde 40 bin oluncamı götüreyim 30 bini rutin bir yerdemi yaptırayım ? önerilerinizi bekliyorum
mesutt1905
29/04/2014, 18:31
Bence ağır bakımları hariç özel serviste yaptır.
erenemre
29/04/2014, 20:55
Bence ağır bakımları hariç özel serviste yaptır.
ağır bakım 40 bin mi oluyor ?
Arma oto fiat yetkili servis oradanda fiyat alabilirsiniz. işçilikte baya bir indirim yapıyorlar.Ben burda 20bin bakım ve triger değiştirdim.Sağolsun Recai bey baya yardımcı olmuştu.
byadrenalin
29/04/2014, 21:04
Maslakta Mercedes(f)iat servisi var oraya götür :p
Şaka bir yana 28 bin de bir aracın bakımını serviste yaptırırsan satarken hem km nin orjinal olduğu aşikar şekilde belli olur hem de alan kişi adam en azından servise girmiş der. Mesela benim aldığım Punto en son 10.000 km de servise girmiş ve bir daha girmemiş. Bunu çok sonra öğrendim. Başta öğrensem kesinlikle almazdım. Düşük km araç için servis en iyisi. En fazla 50 tl fark yapar dışarda yapacağın bakım arasında.
bence servise götür kardeşim km yazılsın listeye satarken rahatedersin akılda şüphe kalmaz
Aracın servis bakımlı olması her zaman + avantaj Arkadaşların dediği gibi fazla bir fiyat farkı olmayacak. Sonuç itibari ile ağır bakım değil.
Merhaba Yaglama Bakımlarıda olsun periyodik bakımlarıda olsun yetkili servisde yaptırmanız her zaman daha mantıklı ilerleyen dönemde arıza çıksa aracınızda garanti kapsamında işlem yaptırabiliyorsunuz buyrun isterseniz
ben avrupa yakası haliç oto da yım dilerseniz sizlere özel şartlarla yardımcı olabilirim
ozkancavus5916
29/04/2014, 21:25
Bence servise gotur arac 7yasinda trigrr zincirine baksinlar
Tunaboylu
29/04/2014, 22:03
Servise götürmeniz en mantıklısı. Çünkü satarken km nin orjinal olduğunu ispat etmek adına servis kayıtlarını yada bakım faturasında ki km yi göstermeniz yetecektir. Ayrıca günümüzde yetkili servis bakımlı araçların satılması daha kolay oluyor.
erenemre
29/04/2014, 22:32
Merhaba Yaglama Bakımlarıda olsun periyodik bakımlarıda olsun yetkili servisde yaptırmanız her zaman daha mantıklı ilerleyen dönemde arıza çıksa aracınızda garanti kapsamında işlem yaptırabiliyorsunuz buyrun isterseniz
ben avrupa yakası haliç oto da yım dilerseniz sizlere özel şartlarla yardımcı olabilirim
İlginiz için teşekkür ederim özelden telefonunuzu mesaj gönderirseniz irtibat kurabilirim.
Böyle uygun bir fiyat olacaksa tabiki yetkili servis.