Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jant kapağına bir bakın!
parola13
28/04/2014, 20:27
arkadaşlar merhaba. öncelerde jant alıcaktım ama şuanlık vazgeçtım. şimdi ise jant kapaklarına sardım :) şu kapak puntoya gider mi. aracım granit gri. yardımcı olun lütfen :)
ModaCar M-Cover 15 inç Jant Kapağı 4 lü Set 26a135 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/modacar-m-cover-15-inc-jant-kapagi-4-lu-set-26a135/productDetails.aspx?productId=otm26a135&categoryId=26039)
byadrenalin
28/04/2014, 20:59
Jant almak daha mantıklı :) Kapaklar yeterince güzel görüntü vermiyor kanımca.
klavikula
28/04/2014, 21:45
arkadaşlar merhaba. öncelerde jant alıcaktım ama şuanlık vazgeçtım. şimdi ise jant kapaklarına sardım :) şu kapak puntoya gider mi. aracım granit gri. yardımcı olun lütfen :)
ModaCar M-Cover 15 inç Jant Kapağı 4 lü Set 26a135 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/modacar-m-cover-15-inc-jant-kapagi-4-lu-set-26a135/productDetails.aspx?productId=otm26a135&categoryId=26039)
punto 4 bijon baktığınız 5 bijon gördüm ..
Jant almak daha mantıklı :) Kapaklar yeterince güzel görüntü vermiyor kanımca.
Katılıyorum tamamen. Ama maddi imkanlarıda düşünmek gerekir.
erenemre
28/04/2014, 21:55
dostum tavsiye etmem palio marka aracım varken bunlardan almıştım resimdeki gibi durmuyor aynı tencere kapağı gibi durmuştu emin ol punto nun kendi orjinal kapakları bundan çok daha şık ama şöyle birşey yapabilirsin punto nun orjinal kapaklarını sprey boya ile siyah yada koyu griye boyayabilirsin
byadrenalin
28/04/2014, 21:58
Katılıyorum tamamen. Ama maddi imkanlarıda düşünmek gerekir.
Valla açıkcası kendi şahsım adıma söylüyorum uyduruk bir plastiğe 50-60 tl verecek maddi durumum yok :) Ve hep derim pazardan giyinecek kadar zengin değilim diye :)
Valla açıkcası kendi şahsım adıma söylüyorum uyduruk bir plastiğe 50-60 tl verecek maddi durumum yok :) Ve hep derim pazardan giyinecek kadar zengin değilim diye :)
tabi kişiye göre değişir 50-60 liralık kapakta sağa sola vurmadıkca 2-3 sene götürebilir ;)
Bu kapaklar (o marka yani) fotoğraflarda göründüğü gibi durmuyorlar. Orijinal kapaktan şaşmayın bence de. Tabii ki aluminyum alaşım jantın yerini tutmaz ama hiç yoktan iyidir orijinal kapak. Çıkmacılardan bulabilirsiniz.
puntoya orjinal jant kapa dışında hç birisi yakışmıyor
stilomla kapaksız geziyorum.ya orjinal kapak yada alaşım jant c hiçbiri.
yusufagcatr
30/04/2014, 09:31
önceki senelerde bostancı sanayide orjinal çıkma (temiz) jant kapaklarını 50 TL ye almıştım.Diğer jant kapakları bu arabada iyi görünmüyor.
parola13
30/04/2014, 22:14
arkadaşlar hepinize teşekkürler. jant olayını ertelıyorm. yarın kısmetse farları karartcam. gebzede bı yer buldum 150tlye ayarlıyor içini açıp boyucak. resimleri paylaşıcam :)