Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Kartal'dan Selamlar..
Herkese merhaba.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ne hikmetse tanışma mesajı açmadığımı bugün farkettim:ban?:
Ben istanbul Kartaldan eren yaş 25.Forum gerçekten çok samimi çok güzel arkadaşlık dostluklar var hergün girmeden yapamıyoruz.
Yeni aracımızıda aldık hayırlısıyla yakın süre içerisinde onunda konusunu açıp payaşacağım. Herkese keyifli aktif forumlar.
Saygılarımla.
Ziyaretçi78
26/04/2014, 12:15
Ahahahhaahaha sen çok yaşa 256 mesaj atmışsın bunların içinde tanışma yok alemsin Eren yav 256 mesaj önce hoşgeldin kardeşim.
Bende baya oldu heralde olmassa bende bi tanışmamı açsam acaba :)):)):))
H.KURU Saygılarımla
Ahahahhaahaha sen çok yaşa 256 mesaj atmışsın bunların içinde tanışma yok alemsin Eren yav 256 mesaj önce hoşgeldin kardeşim.
Bende baya oldu heralde olmassa bende bi tanışmamı açsam acaba :)):)):))
H.KURU Saygılarımla
Vallahi harun başkan özellikle panelden açtığım konulara baktım Tanışma mesajı yok 256 mesaj olmuş :) Utanmadım değil :)
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Ziyaretçi78
26/04/2014, 12:22
Vallahi harun başkan özellikle panelden açtığım konulara baktım Tanışma mesajı yok 256 mesaj olmuş :) Utanmadım değil :)
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Olsun olsun biz seni 256 mesaj önce sen açmasanda kabul ettik kardeşim.Şaka bir yana hoşgeldin aramızda olmandan sevindik.;)
H.KURU Saygılarımla
erdiyilmaz
26/04/2014, 17:42
Hoşgeldin Eren keyifli forumlar :)
Hoşgeldin Eren keyifli forumlar :)
Hoşbulduk teşekkürler :)
blackeyes
02/05/2014, 19:27
Hoşgeldiniz.