Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15'' gp jant kapağı

ismailglny
26/04/2014, 00:29
arkadaşlar, jant kapaklarım inanılmaz derecede ses yapıyor, bunlardan acilen kurtulmam lazım, cırt cırtlı plastiklerden de taktık ama çözüm olmadı içi filan hep çatlamış galiba o yüzden ses yapıyor, cam açamaz oldum. nette baktım az önce 40 50 tl civarında bunlar sizce orjinal midir? ya da orjinalliği önemli değil de alsam ses yaparlar mı? yardım.. :)

Arrest
26/04/2014, 00:46
arkadaşlar, jant kapaklarım inanılmaz derecede ses yapıyor, bunlardan acilen kurtulmam lazım, cırt cırtlı plastiklerden de taktık ama çözüm olmadı içi filan hep çatlamış galiba o yüzden ses yapıyor, cam açamaz oldum. nette baktım az önce 40 50 tl civarında bunlar sizce orjinal midir? ya da orjinalliği önemli değil de alsam ses yaparlar mı? yardım.. :)

Pek fark etmez isindikca catlamq bolluk vs. Yapiyor o yuzden geliyo ses

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "

Bayram3434
26/04/2014, 00:49
Eşim sağ tekerdekileri kırmış
İnternetten baktım 4 adet 25-30TL'ye satanlar var
Çelik jant alan bir arkadaşdan temin ettim
5-6 yıl ClioIII kullandım kapaklar cırt ile bağlı bile değildi
Bazen temizlik için çeker çıkarırdım sonra ufak 1-2 yumruk ile takardım
Ne çatladı ne kırıldı nede düşme tehlikesi hissettim
Malesef puntoda 3 adet bijon tutuyor hatta 4. biyonda tutuyor ilave 2 adet cırt ile bağlı En ufak bir durumda çatlıyor veya kırılıyor

ismailglny
26/04/2014, 00:53
bu arada lastikçi bana linea kapağı taktır abi onlar daha iyi oturuyor ses yapmaz dedi bilgisi olan var mı ?

yusufagcatr
02/05/2014, 10:58
bu arada lastikçi bana linea kapağı taktır abi onlar daha iyi oturuyor ses yapmaz dedi bilgisi olan var mı ?

Aslında tam tersi, GP jant kapakları cuk diye olurken,linea jant kapakları biraz dışarıda kalıyor.Görüntüsü birbirlerine çok yakın diye bende aldanmıştım ama öyle olmadı.Kaldırıma yanaşırken sorun oluyor,dışarıya çıkınıtlı olduğundan hemen zarar görüyordu.Önceki aracımda bende çok uğraştım bu jant kapakları işiyle.

celenlee
02/05/2014, 14:58
4 adet 20-30-40 TL olanlar var, 20-30 luklar 5-6 ayda çöp oluyor.

40TL civarında olanları da referans almadan almayın!!
En iyisi ikiciel orjinal almak.
Tecrübeyle sabittir...

ismailglny
02/05/2014, 15:29
valla dün 4 adet 40 tlye sipariş verdim benim 1 tanesinin kenarı kırıktı zaten, iyi kötü bir süre kullanmak zorundayım artık. o da kırılırsa ses yaparsa arabayı satarım :P

Arrest
02/05/2014, 16:15
Kemalotoda 4 tanesi 40 tl

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "