Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka lastiklerim patlak mı?
Arkadaşlar merhaba. Bundan 3-4 ay önce en son lastiklere hava basmıştım. Önlere 32 arkalara 30 bastım neyse bugün tekrar bi bakayım dedim önlerde sıkıntı yok 30 hala çok düşmemiş ancak arkalar baya inikti. Sol taraf 12 sağ taraf 11 di hatırladığım kadarıyla. Bana çok azalmış gibi geldi. Bu normal mi yoksa lastiklerde bir sıkıntı mı var? Lastikleri alalı 1 sene oldu yaklaşık daha
Arkadaşlar merhaba. Bundan 3-4 ay önce en son lastiklere hava basmıştım. Önlere 32 arkalara 30 bastım neyse bugün tekrar bi bakayım dedim önlerde sıkıntı yok 30 hala çok düşmemiş ancak arkalar baya inikti. Sol taraf 12 sağ taraf 11 di hatırladığım kadarıyla. Bana çok azalmış gibi geldi. Bu normal mi yoksa lastiklerde bir sıkıntı mı var? Lastikleri alalı 1 sene oldu yaklaşık daha
hocam lastikler çok sök tak oldu mu ? yazlıktan kışlığa kışlıktan yazlığa yani jantta pütürleşme oluyopr iç tarafında ve lastik tam oturmuyor o yüzden olabilir. siboptanda olabilir.
çivi girmiş olabilir,azar azar iner o zaman çünkü ama büyük ihtimal siboplardan kaçırıyordur
Jantta lastiğin oturduğu yerde bazen pislik vs birikintisi olabiliyor. Lastik patlak olmasada hava kaçırıyor bu yüzden, lastik sökülüp janta oturan yer düzgünce zımparalanıyor, aynı şekilde jantında lastiğin otuduğu yer zımparalanıyor. İşini iyi yapan bir lastikçiye giderseniz sorunu çözecektir. Benim başımdan geçti ordan biliyorum, 2 günde bir hava basıyordum..
fotobelit
25/04/2014, 11:58
Bence direk lastikçiye götürün..Burdan ne yorum yapılsa sağlıklı olmaz..Kontrol ettirin..
kilicmakina
25/04/2014, 12:08
Merhaba arkadaşlar foruma bugün kayıt oldum çok beğendim çok güzel bir site yapmışlar. arabalara karlı ilgim olduğu için bu foruma kayıt olmayı gerek duydum :D
fotobelit
25/04/2014, 12:10
Merhaba arkadaşlar foruma bugün kayıt oldum çok beğendim çok güzel bir site yapmışlar. arabalara karlı ilgim olduğu için bu foruma kayıt olmayı gerek duydum :D
Hoşgeldiniz..Konu başlıkları içinde tanışma bölümü var..Ordan kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur..
Ziyaretçi78
25/04/2014, 12:24
Hoşgeldiniz..Konu başlıkları içinde tanışma bölümü var..Ordan kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur..
+1
H.KURU Saygılarımla
Bu araada güncelleme arka lastiğin birine çivi girmiş diğerinin sibobu yırtılmış çok fena hava kaçırıyodu düzelttirdim
Bu araada güncelleme arka lastiğin birine çivi girmiş diğerinin sibobu yırtılmış çok fena hava kaçırıyodu düzelttirdim
Aynı durum benim başımada gelmişti, hafta bir hava basardım bir hafta içinde sağ arka 9 10 lara, sağ ön 13 15 lere düşerdi. 1 1,5 ay önce yeni lastik aldım, eskiler sökülürken gördük ki lastiğin birinde çivi varmış birinin ise sibobu bozukmuş. Çok şükür lastikleri değişince öyle bi sorunumuz kalmadı.
ozkancavus5916
01/05/2014, 16:34
Jant yamuk oldugu zamanda yapiyor