Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun uğraşlar aracımın önü ve sonuç logo karartma panjur ve plaka
cagataygumus86
22/04/2014, 16:30
arkadaşlar merhabalar aracımın ön görüntüsünden rahatsızdım ve değiştirmeye karar verdim önce ön panjurları söktüm daha sonra plakayı söküp aracın renginden olan yeri zımparaladım plaka deliklerini polyester macunla kapattım ıspatulayla üzerinden geçtim ve su zımparasıyla zımparaladım daha sonra ön panelden arkası vidalı fiat logosunu cıkarttım onun boşluğundan olusan yuvarlak bölümü macunla biraz kabarık olarak doldurdum kuruduktan sonra iyice zımparalayıp kenarlarıyla aynı seviyeye getirdim daha sonra siyah tampon boyasıyla komple boyadım ve son olarak çift taraflı bantla olakayı eğerek yana yapıltırdım işte sonuç yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
kare plaka şart hocam.Uzun plaka olmuyor oraya cidden.Guliettalara takılan ufak kare plakalardan şart
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
cagataygumus86
22/04/2014, 17:32
benim hoşuma gidiyor ne bileyim ama sağol yinede olabilir aslında ilk takınca benimde hoşuma gitmedi ama sonra gözüm alıştı
zevkler tartışılmaz ama kare plaka olursa daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum bende.
erdiyilmaz
22/04/2014, 18:21
Bir de 5'lik yay güzel gider
fotobelit
22/04/2014, 18:21
Maşallah..güzel duruyor..
BaranSelo
22/04/2014, 19:26
Bu arabanın yayları çok iyiydi, ne oldu da tekrar yükseldi böyle? :D
cagataygumus86
22/04/2014, 19:54
yorumlar için sağolun arkadaşlar yaylar basıktı aldığım arkadaş presletmiş ti fakat inanılmaz sekiyodu araba ve en ufak cukurta bile birinci vitese kadar düşmek zorunda kalıyordum ondan dolayı orj yaylarını taktım muyaneden sonra basacağım tekrar ama spor yayla
zevkler tartışılmaz ama hocam plaka olmamış oraya ...
lithium_
22/04/2014, 22:39
zevkler tartışılmaz ama hocam plaka olmamış oraya ...
+1
cagataygumus86
23/04/2014, 03:15
kötü diyen arkadaşlar fikir verin nereye almalıyım sizce ortada sevmiyorum başka nereye koyabilirim
Çağatayım, plaka bir kere ters yerde :) Alfa'nın tarzı başka, direk sol tarafa plakalık yeri var. Bizim araçların o kısmı bombeli olduğu için plaka da doğal olarak bombeli duruyor ve hoş olmuyor. Sana tavsiyem, app plakayı yine aynı yerine koy. Yahut kare plaka yaptır. Emin ol daha hoş duracak. :)
brcan157
23/04/2014, 05:48
taş yerinde ağır :)
cagataygumus86
23/04/2014, 13:20
Çağatayım, plaka bir kere ters yerde :) Alfa'nın tarzı başka, direk sol tarafa plakalık yeri var. Bizim araçların o kısmı bombeli olduğu için plaka da doğal olarak bombeli duruyor ve hoş olmuyor. Sana tavsiyem, app plakayı yine aynı yerine koy. Yahut kare plaka yaptır. Emin ol daha hoş duracak. :)
aslında alfaya benzetmek istemedim modfiye işte farklılık olsun istedim en kısa sürede kare plaka sipariş vericem herkes tepki gösterdi :D:D
Bu da benim tavsiyem :)
https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/27586-panjur-logo-iptali-fotolu-anlatim.html
cagataygumus86
23/04/2014, 16:21
bu da benim tavsiyem :)
https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/27586-panjur-logo-iptali-fotolu-anlatim.html
dostum bunu yapcak kadar el becerimin olduğunu sanmıyorum aslında güzel olurdu ama zor ya
dostum bunu yapcak kadar el becerimin olduğunu sanmıyorum aslında güzel olurdu ama zor ya
Şu yaptığından daha kolay aslında Çağatay abi
Izgaranın orta bölümünü Dremel vs. gibi bir şeyle kesiyorsun.. Metal plakalar çok rahat bulunur ha hadi bulamadın bildiğin Algida'nın Max diye bir dondurması var bilirsin. Onun çubuğu bile doldurur o arayı. Maksat çelik macun çekilecek boşluğu doldurmak. Sonrası boya.
Hatta ve hatta baklava desenli ızgara dahi yapabilirsin ki konudaki abimiz yapmış mükemmel bir şekilde. Bu da basit.
cagataygumus86
23/04/2014, 18:38
şu yaptığından daha kolay aslında çağatay abi
ızgaranın orta bölümünü dremel vs. Gibi bir şeyle kesiyorsun.. Metal plakalar çok rahat bulunur ha hadi bulamadın bildiğin algida'nın max diye bir dondurması var bilirsin. Onun çubuğu bile doldurur o arayı. Maksat çelik macun çekilecek boşluğu doldurmak. Sonrası boya.
Hatta ve hatta baklava desenli ızgara dahi yapabilirsin ki konudaki abimiz yapmış mükemmel bir şekilde. Bu da basit. bakalım müsait bi zamanda deneyip resimlerini atıcam buraya