Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya koruma işlemini servistemi yoksa auto kingtemi yaptırmalıyım?

spazz22
20/04/2014, 22:57
2011egzotik kirmizi evoma boya koruma işlemi yaptırmak istiyorum malum benden önceki sahibinden ufak kilcal çizikler bide ufak ufak zift lekeleri var belli olmuo ama ben goruom o yüzden bu işlemi nerde yaptiracagima karar veremedi autoking 245 TL servis 200 TL te yapio daha önce bu işlemi yaptıran arkadaslarimiz varsa bilgi almak istedim şimdiden tesekkurler''

erdiyilmaz
21/04/2014, 00:00
Serviste de yaptırabilirsiniz, Sonax, Meguiars, Ziebarth, Auto King gibi özel firmalarda da yaptırabilirsiniz. Kullanılan malzeme kalitesi ve firmaya göre mutlaka fiyatlar değişecektir. Size ekonomik neresi geliyorsa orayı tercih edin derim :)

spazz22
21/04/2014, 01:10
Tesekkur ederim erdi bey aralarında çok büyük fiyat farki yok zaten de ben daha iyi yapma acisindan merak ediyorum esas.

cemdogu
21/04/2014, 01:19
ziebarth ya da meguiars iyidir.Sonaxta belli şubeler iyi iş yapıyor

Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.

onur006
22/04/2014, 00:37
bendede aynı renk evo var yenı aldım sahibi fırçayla yıkatmış kılcal çizikler vardı servisin işçiliğini beğenmedim makinayla en yüksek devırde resmen boyayı yakıyolar en iyi yapanyer şuanda autoking bence