Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya koruma işlemini servistemi yoksa auto kingtemi yaptırmalıyım?
2011egzotik kirmizi evoma boya koruma işlemi yaptırmak istiyorum malum benden önceki sahibinden ufak kilcal çizikler bide ufak ufak zift lekeleri var belli olmuo ama ben goruom o yüzden bu işlemi nerde yaptiracagima karar veremedi autoking 245 TL servis 200 TL te yapio daha önce bu işlemi yaptıran arkadaslarimiz varsa bilgi almak istedim şimdiden tesekkurler''
erdiyilmaz
21/04/2014, 00:00
Serviste de yaptırabilirsiniz, Sonax, Meguiars, Ziebarth, Auto King gibi özel firmalarda da yaptırabilirsiniz. Kullanılan malzeme kalitesi ve firmaya göre mutlaka fiyatlar değişecektir. Size ekonomik neresi geliyorsa orayı tercih edin derim :)
Tesekkur ederim erdi bey aralarında çok büyük fiyat farki yok zaten de ben daha iyi yapma acisindan merak ediyorum esas.
ziebarth ya da meguiars iyidir.Sonaxta belli şubeler iyi iş yapıyor
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
bendede aynı renk evo var yenı aldım sahibi fırçayla yıkatmış kılcal çizikler vardı servisin işçiliğini beğenmedim makinayla en yüksek devırde resmen boyayı yakıyolar en iyi yapanyer şuanda autoking bence