Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sistemi için bana tam olarak ne lazım ?

yovanta
20/04/2014, 01:34
abiler merhaba öncelikle ben aranıza yeni katıldım....10 gün önce grande punto aldım.aracta orjinal teyp mevcut.benim önceki arabamdan söktüğüm ses sistemim var fakat bazı şeyler eksik .Bunları ses sistemi yapan dükkanlara sorduğumda iş bilmediğimi anladıkları için fazla fazla fiyat söylediler bana.elimde olanlar şunlar.

-piooner teyp
-piooner 400 wattlık 2 tane kayık(elips) hoparlör.
-1500 luk jameson amfi
-1000 jbl subwoofer
-aküden amfiye giden o meşhur mavi kablo....

eksiklerim;

-çerçeve
-kapı hoparlörleri
-elips hoparlörler için pandizot......

şimdi kapı hoparlörleri için ne alayım nasıl birşey alayım ve bana bunları normal ücretinde bağlayacak istanbul içi neresi var.yardım eder misiniz.

Arrest
20/04/2014, 01:50
İlk mesajınızda kendinizi tanıtmak selam vermek yerine bir soruyla foruma katıldığınız için tebrik ederim.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak.

Bi zahmet git ses sistemi yapan biyere sor!

İyi forumlar ;)

yovanta
20/04/2014, 01:53
teşekkür ederim cok naziksin yanlız konuyu dikkatli okusaydın orada iş bilmediğimi anladıkları için fazla fazla fiyat söylüyorlar diye yazdığımı okurdun.

Arrest
20/04/2014, 02:02
teşekkür ederim cok naziksin yanlız konuyu dikkatli okusaydın orada iş bilmediğimi anladıkları için fazla fazla fiyat söylüyorlar diye yazdığımı okurdun.

bence gayet iyi biliyosun ne gerektiğini , her kilometrede bi tane aksesuarcı var hepside ses sistemi yapıyor sorarsın bir kaç tanesine hangisi seni daha iyi kandırırsa alırsın ordan en mantıklısı bu bence. Hilmi bunu sevdi :laugh000:

yovanta
20/04/2014, 02:03
verdiğin dahiyane fikirler için çok teşekkür ederim.harcanıyorsun sen burada.

Arrest
20/04/2014, 02:17
verdiğin dahiyane fikirler için çok teşekkür ederim.harcanıyorsun sen burada.

evet diğer konulara attıgım cevaplara bakarsan ortada bi harcama olduğu söz konusu. yalnızca " Harca " Kelimesinden sonra "nmak" ekimi "mak" ekimi aldığı biraz tartışma konusu olabilir..

Sana gümbür gümbür iyi sesler diliyorum çıstak çıstak gezmen dileğiyle... Konuya yardımcı olacak arkadaşlar varmı bilemem sanmıyorum ama iyi forumlar

MrFatih
20/04/2014, 02:32
Ve Sato noktayı koyar.. ;)

yovanta
20/04/2014, 09:19
Ben neyi nasıl yazdığımı biliyorum çok sağol eksik olma .

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi